TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.
gecenin 11 de hangi doktorun sekreteri işte.

[QUOTE="kuzummm, post: 37348640, member: 265357"]asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu[/QUOTE]

sen gerçekten tehlikelisin yada bizle iyi dalga geçiyorsun. okuduklarımdan 2ci daha ağır basmaya başladı. gördüğüm şey hoş değil

sen gerçekten tehlikelisin yada bizle iyi dalga geçiyorsun. okuduklarımdan 2ci daha ağır basmaya başladı. gördüğüm şey hoş değil[/QUOTE]

Bu arkadaşı ip' den bulup hastaneye ya da ilgili birimlere teslim edemez miyiz okypete? Eğer ilk yazdığını ciddi ciddi düşünüyorsa çok tehlikeli çünkü bu kadın öğretmen! Yok eğer yüz sayfadır bizimle eğleniyorsa da derdini ilgililere anlatsın!

sen gerçekten tehlikelisin yada bizle iyi dalga geçiyorsun. okuduklarımdan 2ci daha ağır basmaya başladı. gördüğüm şey hoş değil

Bu arkadaşı ip' den bulup hastaneye ya da ilgili birimlere teslim edemez miyiz okypete? Eğer ilk yazdığını ciddi ciddi düşünüyorsa çok tehlikeli çünkü bu kadın öğretmen! Yok eğer yüz sayfadır bizimle eğleniyorsa da derdini ilgililere anlatsın![/QUOTE]
valla bu 2 mesajdan sonra dalgaya alındığımızı düşünüyorum..
değilsede adamın hayati tehlikesi var. baksana neler düşünüyor. adama uyku ilacı verecek elini soyacak falan.
ama sanırım biz yazdıkça bu adamı uyurkende derisini yüzer,vs buralardan iilham almaya başladı. o yüzden bizim her mesajımız tehlikeyide artırıyor.
yinede diyorum. ben artık şüphelenmeye başladım.

yahu dalgami geciyorsun yardim istiyorsun diye dogru soyledigini varsayarak
yardimci olmak istiyorum istiyoruz ama hala tehlikeli seyler soyluyorsun
yok ust deri cikarsa bilmem ne olurmu
bak cildciye git dermatologa sorularini ona sor tehlikeli seyler icin degil lutfen gerizekali olma
mikroplarin etkilemedigini basit bir el yikama ve dezefekteyle sorun kalmayacagini
tip okumus senelerini tip icin vermis bir uzmandan ogrenmis olursun mikroplari kiran bir
dezefekte markasi versin ondan al daha ötesi yok
kimseye uyku hapi vermeye cildini soymaya hakkin yok !!! suctur insanliga aykiridir
insan hakkina tecavuzdur vazgec zarar vermekten kendine o mikroplari gordunmu
gormedigin bilmedigin fikrin olmayan seyleri kurgulayip kendine bu kadar eziyet etme
aklini basina al pislik bulasir ve temizlenir BU KADAR BASIT SOK KAFANA
ya kocan seni oldurecek ya sen onu hic bulasma kocana ikinizde iyi degilsiniz
ciltciye gitmekle basla bilgilen biraz belki biraz saglikli dusunursun
ama goruyorsun mikroplar seni oldurecek yada birilerinden bi sey bulasacak korkusunu yasarken
etrafindakilerle iliskini kendine olan saygini yitiriyorsun kaybettiklerine bak
meslegini icra edemiyorsun (edemezsinde bu durumda) anne olma ihtimalin bile tehlikeli
neler kaciriyorsun hayatinda farkindamisin? titiz ol ama manyak olma
vallahi sinir oldum

valla bu 2 mesajdan sonra dalgaya alındığımızı düşünüyorum..
değilsede adamın hayati tehlikesi var. baksana neler düşünüyor. adama uyku ilacı verecek elini soyacak falan.
ama sanırım biz yazdıkça bu adamı uyurkende derisini yüzer,vs buralardan iilham almaya başladı. o yüzden bizim her mesajımız tehlikeyide artırıyor.
yinede diyorum. ben artık şüphelenmeye başladım.
[/QUOTE]

Arkadaşın durumu iki şekilde de çok ciddi. Dalga geçme konusunda yani en azından fake olmadığı konusunda eminim çünkü eski konuları da var bununla ilgili. Ama belki kafa gidiyor geliyor ya da şizofren. Bence biz bu arkadaşa yazmayalım bu işin sonu pek iyi değil gibi.

adami sinir etme son yirmi sayfayi okudum herkes ciddi anlamda
yardimci olmaya calismis
izmire gitsen seni hastahaneye goturecek yatiracak birileri bile cikti
kafana gore psikopat psikopat cevaplar veriyorsun
aklini basina al
ama eger dalga gecmissen bunca sayfa o tualet deligine sen dusersin insallah

Eşini canavara dönüştüren sensin bence. Tabiki dövmemeliydi her şeye rağmen ama insanın da bir sabır sınırı var. Resmen delirtmişsin adamı. Ben olsam yarım saat aynı ortamda duramam senin gibi biriyle, arkadaşlıkta edemem.

Senin çocuğuna nasıl davranacağını düşünemiyorum.
Mikrop dediğin şeyden kaçamazsın, kaçmamalısın da zaten. Vücut mikropla tanışacak ki antikor üretip savaşmayı öğrensin. Yoksa en ufak mikrop insanı öldürür.
Bebeğin olsa fanusta mı yaşatacaktın?? Çocuk sokağa çıktığı anda hastalanır zaten çok korunaklı büyütürsen.
Arkadaşım havuz başında bebeğinin yere düşen memesini yıkamadan ağzına verdi. Ama çocuk demir gibi maşallah hiç hastalanmıyor. Sen olsan 100 tane meme alıp düşünce çöpe atarsın.

Acil tedavi olman lazım. Bu titizlik hastalığından boşanan çok duydum ben. Yediğin dayağı geçmişsin, hala telefon ya tuvalete düştüysenin derdindesin. Ben olsam düşerse temizlerim güzelce , kullanmaya devam ederim. Çöpe mi atıcam telefonu. Eşim dışarda tuvalete gittiğinde böyle şeyler sormak aklıma bile gelmez.
Eşinle durumun ne olur bilemem, dayak filan olaylar çok kötüleşmiş. Ama boşanıp hayatına başkası girse onunla da aynısını yaşarsın. Kim olsa delirir yaptıklarına. Benim sakin yapılı eşim bile dövmez belki ama demediğini bırakmaz kesin böyle yapsam.

ortada ciddi bir durum yok ergenin biri hepimizle dalgasını geçiyor kaçtır uyarıyorum gece on birde hangi doktorun sekreteri çalışıyor ,ben o sekretere sekreter demem bacımresmen dalgasını geçiyor ya.bir de hasta o ama hasta diye savunanlar yok mu biz ne kadar görmüyorsak sizde görmüyorsunuz ama artık açık ara alay ediyorum sizinle demiş yani..gece 23:00 doktor aranıp randevu aranıyor vay be.

Sivasta oturan bi insan neden istanbulda esya satsin yaaa, doktor iside neden illa istanbul, zaten satacak biseyde kalmamis hala istanbul diye tutturmus... Neyse Arkadaslar iyi ikna etmis, gecenin onbirinde bile doktorlarin sekreterlerine ulastigina göre...

kuzum son mesajların beni de çok dehşete düşürdü.
eşinin ellerini uyurken soymaktan bahsediyorsun.
ayrıca gecenin 12 sinde hangi dr. u aradın sen Allah aşkına.
Aramadın tabiki değil mi.Burada yapılan dr. baskılarına bir cevap vermek için uydurdun malesef.
şaşırdık valla hepimiz.
ailende de ciddi psikiyatrik sorunlar var yazdığına göre ve muhtemelen sende de okb ye eşlik eden bazı durumlar var.
hala para diyorsun.
parayı ne yapacaksın.git diyoruz bir devlet hastanesine.anında kliniğe yatıracaklar seni.
git annenle,bir yol parası edin git.
daha ne diyelim sana.
bulunduğun yere en yakın hastaneye gidecek kadar yol parası bulamıyosun da istanbula gidecek parayı nereden bulacaksın.
istanbula nasıl gidiceksin de eşyaları satacaksın filan.eşin sattırır mı .ayrıca çok zor durumdayım diye kaç gündür yazıyosun çiziyosun.
istanbula tek başına gidip te o eşya satma işini nasıl becereceksin.
illa özel terapi mi almak derdindesin.
buna imkanın yok ise neden ısrarcısın.yok işte maddi gücün yok.
bir arkadaş ta demiş olmadı sağlık bakanlığını ararım diye.
açıkcası ben de böyle düşünüyorum.bu kadar acı içinde çaresizlik içinde kıvranan birisi gider hastane kapısına veya acile bile gitsen seni psikiyatriye sevk edicekler anında.
hiçbir dediğimizi kaale almazsan nasıl yardımedeceğiz sana.
boşu boşuna yazıyoruz.
tekrar yazıyorum dün gece hangi dr.u aradın izah et,aramadıysan da aramadım de.
iyi niyetle yardım etmek isteyenler var.bu şanslarını da yitiriyorsun.

konu sahibi çok uyanık yalnız,kişiler yorum yazıp,soru sordukça hikayede gelişmeler oluyor.en son doğuştan şizofren kardeşe gelmiş,maksadını anlayamadım.gerçekten hastaysa da iyileşme gibi niyeti yok.iyileşirse eşine karşı neyi kullanacak.

Kardes eger dalga gecmiyorsan adamin elini yaltiktan sonra basina gelecekleri soyliyim adam cinnet gecirecek seni katledecek haberin olsun sen tuvalete gitmiyo musun melek misin sen yok mu beseri ihtiyaclarin yemek yemek sindirim ya0mak bosaltim yapmak gibi afedersin de taharet almio musun senden cikanlar misk mi birinin ellerini yakacaksan kendinden basla bak bakalim ust deri soyulunca alt deri cikio muymus yilaniz ya biz deri degistiririz rabbim senin serrindenn korusun o adamcagizi

aynen...
şizofren olabilir dedim. doktor arkadaşıma okutmuştum konuyu.yazdım buraya..
birden kardeş şizofren oldu.
ya bu uyurken adamın dersini yüzer krem sürer dedik,aha bir baktım. uyurken yapacağım ilaç katıp uyutup dersini yüzeceğim demelere başladı.
kısacası buralardan fikirler alınıp ,yazılıyor. güzel fikirler veriyoruz değilmi konu sahibi sana.

okypete konuyu kapatmamak için neden direniyorsun belkide yasal bir suça zemin hazırlıyoruz farkında mısın..bi psikopata ilham kaynağı oluyoruz iki gündür.. Kazen bu vatandaşı bir doğrula Allasen kimdir bu in midir cin midir kocasının dersini yüzeceğini söyleyen bir manyak türedi,daha önce poposundaki yağı yüzüne enjekte ettirme,burun estetiği olma gibi dertleri kendine problem eden şizofreni teşhisi yıllar yıllar önce ailesi tarafından konularn biri..Allah muhafaza bir pislik yapsa işte bu sebeple yaptım diyip şurdaki binlerce maili gösterse olay bitmiştir..cezai ehliyetide yoktur bunun şimdi..uzak durun arkadaşlar O okypete yok et konuyu lütfen.

benim bdv kuralları dışında konuyu kapatma yetkim yok maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…