TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruh ve sinir sivasa en yakin elazigda var 4 saat felan sanirim yol.. ben hasta olsam valla saglik bakanligini bile ararim yardim edin boyle boyle paramda yok diye cok mu pasif yoksa mantikli mi dusunemiyo anlayamadim

ben de anlayamadım açıkçası. yukarda Egem bir hastaneyi yazmış. acaba K kuzummm gördü mü?

yok karistirmadim , dr oldugunu biliyorumda psikolog uzmanlik kismini bilmiyordum

psikologlar doktor değiller canım
psikiyatristler tıp okuduktan sonra psikiyatri bölümünü bitirip doktor oluyorlar
biz psikoloji okuyoruz sadece
onlar ilaç yazabiliyorlar biz yazamıyoruz mesela gibi :)

K kuzummm sivas'taki bu üniversite hastanesine gittin mi? eşinin sigortası varmış, devlet hastanesi burası da. maddi bir sorun olmayacaktır senin için?

Allah eşine yardım etsin, bu kadar takıntı insanı boğar, zaten agresifmiş adamı daha da yükseltmişsin..ben okurken bunaldım valla..ikinizde en acilinden tedavi olmalısınız..

benim abim var ama doğuştan itibaren şizofren hastası babam ve annem yıllarca onunla hayat geçirmekten sıkılmış olacakki bir hastaya daha tahammül edemiyorlar heralde kızkardeşlerim evli herkes kendi ailesiyle amca hala filanda babam yüzünden bizimle küsler hiç gelip gitmezler babam hepsiyle kavgalı eşimde bıkmış zaten benden benim kendi başımın çaresine bakmam lazım galiba çevrenizde 2. el eşya alabilecek kişiler varmı öğrenci veya spotçular bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
yardımcı olmasanızda canınız sağalsun sizde haklısınız insanın özannesi babası eşi yardımcı olmazken burda hiç tanımadığı yabancı insanlarmı yardımcı olacak allah kimseyi çaresiz bırakmasın zor bi durum benimkisi

ne diyo bu ya...kafayı yemiş..

ben anadolu yakasındayım üsküdarda var ikinci el eşya alanlar istanbulda yeniyim karşıyı bilemiyorum ama bu sitede de resimleri paylaşabilirsin eşyalarının bulunur elbet alıcısı .arkadaşın birisi sana yardım edebileceğini söyledi okudunmu özeldende mesaj atmış

bakteriler cildin altina gecemEz.
esin ellerini antibakteriyel bir sabunla yikasin. sonra da tarcin yagi sur(bakterileri olduruyormus) sonra esin sicak bir banyo yapsin antibakteriyel dus jeli kullansin. hicbir bakteri kalmaz.
elinin derisini soymana gerek yok. bakteri denen sey yikayinca gecer.
asitle soyarsan esinin eli bakterilere karsi daha duyarli olur. bu sefer bakterilerden arinamazsiniz.
bakteriler bakteri bak baaaaak

AY hala anam böyle etti babam böyle etti bi dram bi ajitasyon. Nolmuşsa olmuş bak devreler yanmış git yat bi hastaneye de kurtul. Çok ciddiyim yöneticiler bu kadının ipsini versin emniyete ya. Her şey bi yana kadın kocasının ellerini yakmış arkadaşlar ben bi adım öteyr gidemedim bunu okuduktan sonra. Kaç tane doktor adı verdik tık yok. Bu kadın tedavi olmaz gidip de ben size diyeyim. Yarın bi gün başka birini de yakar mı haşlar mı bir de okul öncesi öğretmeniymiş.

Hep diyorum öğretmenleri kpss ile alacaklarına psikolojik test ile almalılar mesleğe.

Ağır oldu biliyorum ama yazık günah o adam da bi ananın evladı. Ya öğretmenlik yaptığı çocuklar nolacak? Alsınlat yatırsınlar hastaneye kendi de rahatlar etrafındakiler de.

İhbar edilmesi konusunda çok ciddiyim bu arada. Özellikle aktif olarak öğretmenlik yapıyorsa uzaklaştırılması lazım görevden kimse çocuğunu sokakta bulmuyor.

Kesinlikle bir psikiyatriye görünmelisiniz. Bende takıntılı bir insanım ama sizinki çok ileri bir dereceye gelmiş.
Eşiniz ile olan sorunlar sizden kaynaklanıyor yazdıklarınıza göre.
Bu arada yazdıklarınızı görünce korktum gerçekten benimde titizlik fazlasıyla var. Bu boyuta gelebileceğini hiç bilmiyordum.

Sizi okadar iyi anlıyorumki.bundan 10,12 yıl evvel aynı rahatsızlığı bende yaşamıştım anlatsam sayfalar sürer.
Evet bu dönemimde erkek kardeşim kars'tan dönüşte telini tuvalete düşürmüş hemde terminaldesğzından kaçırmasınmı!
Ağladım zırladım canım yaa gitti kuruşa sattı.bu dönemde ailemin desteği olmasaydı iiim zordu.
Birgün ev arkadaşlarımızdan biri ki o hemşireydi bursada ruh hastalıklarında staj yapmış ve döndüğünde bana anlattıkları benimde aynı onlar hibi olduğumdu
Ve korkuyla rabbime yalvararak aştım
Hee evlilik bundan bitermi demişsin tabiki normal bireyler için bitmez ama sizin yazdıklarınızla zor.
Geniş ol aklına bu tarz şeyler gelirse ya mikrop bulaşırsa diye
Şöyle düşün ben bu ayetle kurtuldum
~Oğün geldiğinde (ölüm anı)ne bir adım iler nere bir adım geri gelebilirsiniz

Çok haklısınız benimde ranıdığım bir psikopat din öğr var etrafına kan kusturuyo yahu bunlar nasıl hoca oluyor bu kadında kpss yi kazanmadanda tırlatmıştı

yalnız şizofreni doğuştan olan bir hastalık değildir sonradan ortaya çıkar

Dumurlardan dumur begenmekteyim K kuzumm arkadaslardan biri Cumhuriyet universitesinde sivasta psikiyatri bölümüyle ilgili bilgi vermiş hiç görüştün mü burdan bir doktorla ?? İlla ÖZEL diye diretme devlettede çok kiymetli doktorlar var

Haahhaa annemi arıyorum yarın özür dileyip sevgilerimi sunacağım

Tedavi istemiyor çok belli. Hâlâ ikinci dl eşya derdinde. Ben artık üzülemem bu saatten sonra. Kişinin iyileşmeyi kendisi de istemesi lazım.
Bence de.
Somut olarak sonuca ulastirabilecek hicbir seye yanasmiyor.
yakınında hastane var yaa oyle miymis bile demedi.
hala esya satma tee Istanbula gidip saatlik ucreti Ali Ağaoğlu'na uygun doktorlara muayene olma derdinde.
yapici yorumlara hic cevabi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…