TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oyy son mesajı görmemişim. yazdığımı sildim. ne diyeceğimi bilemiyorum. aile desteği çok öenmli böyle konularda. annenizi bir şekilde ikna etmeye çalışın.

Son düzenleme:
sivas'ta üniversite hastanesi yok mu? ya da sivas'a en yakın illerden birinde?

cunhuriyet üniversitesi

BÖLÜMÜMÜZDE VERİLEN TANI VE TEDAVİ HİZMETLERİ

1. Erişkinlerde görülebilecek her tür psikiyatrik bozukluğun tanısı öykü, ruhsal muayene ve gerekirse uygun testlerle konur.
2. Tedavi hizmetleri ayaktan veya yatırılarak yürütülür.
Ayaktan tedavi hizmetleri bireysel psikoterapi, aile tedavisi, ilaç tedavisi şeklinde yürütülmektedir. Ayaktan hastaların bazı kan kontrolleri de ayaktan yapılmaktadır.
Psikiyatri servisi yarı-açık bir servistir. Yatırılarak tedavisine gerek görülenler iyileşinceye kadar (süreye bakmaksızın) psikiyatri servisinde yatırılır. Yatırılan hastaların genel tıbbi kontrolleri yapılır, gerekirse ilgili bölümden konsültasyon istenir. Hastaya yattığı süre içinde bireysel psikoterapi, grup terapisi, uğraşı terapisi, egzersiz (spor) terapisi, ilaç tedavisi uygulanır.
Kapalı servisimiz olmadığından, aşırı saldırganlığı olan hastalar yatırılmaz.

RANDEVU HİZMETLERİMİZ

Hastalarımızın tedavisinin sürekliliği açısından, muayene olan hastaya bir sonraki muayenesi için randevu verilir.
İlk kez başvuracaklar için hastanenin randevu sisteminden yararlanılabilir.

BÖLÜMÜMÜZDE GÖREVLİ SAĞLIK KADROMUZ

Üç öğretim üyesi (1 Prof.Dr., 1 Doç.Dr., 1 Yrd.Doç.Dr.), sekiz araştırma görevlisi, yedi hemşire, bir psikolog, bir uğraşı öğretmeni, iki sekreter, beş hizmetli.

site sahibi nerde?Resmen ihbar ediyor asitle eşimin ellerini sileceğim diye yarın yüzünüde siler bence adminler ilgilensin!

Ben size yardim etmek istiyorum ama ozelden mesajima donus yapmadiniz. Careniz var hastasiniz ve tedavi olmaniz gerekiyor eger ozelden donus yaparsaniz etkili bi iletisim kurarsak gorusucem sizin icin cok ciddiyim.. benim babamda doktor emin olun iletiaim kurabilirsek sizin icin elimden geleni yaparim. yardim edicem size ama burdan olmazki siz ozelden yazin bana..

İzmire gelse ben de yeşilyurt hastanesine yatmasına yardımcı olurum
ama konu sahibinin niyeti yok adım atmaya

Siz şurda bi kadının sıkıntısını sadece birkaç sayfa dinlediniz kafayı yiyorsunuz
Psikolog ve psikiyatristler tüm gün böyle şeylerle uğraşıyor
Sonra vay efendim psikologlar neden kırıyor kafayı
Bir daha bana laf etmeyin

hay Allah o ayrıntıyı kaçırmışım kusura bakmasın inşaallah.
Umarım rabbim acil şifalar verip kurtarır.

aboww sen psikologluga ne zaman geçtin kizz
maa$alalh maa$alalhhh

e o yuzden herkes dr olmuyor olamiyor,bende o kapasite yok en azindan psikologluk kapasitesi yok :)

aboww sen psikologluga ne zaman geçtin kizz
maa$alalh maa$alalhhh

e o yuzden herkes dr olmuyor olamiyor,bende o kapasite yok en azindan psikologluk kapasitesi yok :)

ne zaman geçtin kısmını anlamadım canım biriyle mi karıştırıyorsun
başka mesleğim olmadı hiç ama sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…