- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
yok arakadasim silecegim demiyor sildim demis yanlis anlamadiysamsite sahibi nerde?Resmen ihbar ediyor asitle eşimin ellerini sileceğim diye yarın yüzünüde siler bence adminler ilgilensin!
eğer telefonun düştüğünü öğrenirse tekrar yapacakmış.yok arakadasim silecegim demiyor sildim demis yanlis anlamadiysam
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
Eşi ile İstanbul/Halkalıda yaşıyorlarmış, ancak bu olaylardan sonra Sivas'a babasının evine gitmiş. Kendi evinin eşyalarını satmak istiyor.sivasta iseniz neden halkalı da eski eşya alan soruyor sunuz ?
telefonun dusmus olmasi bu kadar sorun olmazkieğer telefonun düştüğünü öğrenirse tekrar yapacakmış.
Ruh ve sinir sivasa en yakin elazigda var 4 saat felan sanirim yol.. ben hasta olsam valla saglik bakanligini bile ararim yardim edin boyle boyle paramda yok diye cok mu pasif yoksa mantikli mi dusunemiyo anlayamadimsivas'ta üniversite hastanesi yok mu? ya da sivas'a en yakın illerden birinde?
Ben size yardim etmek istiyorum ama ozelden mesajima donus yapmadiniz. Careniz var hastasiniz ve tedavi olmaniz gerekiyor eger ozelden donus yaparsaniz etkili bi iletisim kurarsak gorusucem sizin icin cok ciddiyim.. benim babamda doktor emin olun iletiaim kurabilirsek sizin icin elimden geleni yaparim. yardim edicem size ama burdan olmazki siz ozelden yazin bana..
aboww sen psikologluga ne zaman geçtin kizzSiz şurda bi kadının sıkıntısını sadece birkaç sayfa dinlediniz kafayı yiyorsunuz
Psikolog ve psikiyatristler tüm gün böyle şeylerle uğraşıyor
Sonra vay efendim psikologlar neden kırıyor kafayı
Bir daha bana laf etmeyin
aboww sen psikologluga ne zaman geçtin kizz
maa$alalh maa$alalhhh
e o yuzden herkes dr olmuyor olamiyor,bende o kapasite yok en azindan psikologluk kapasitesi yok :)
yok karistirmadim , dr oldugunu biliyorumda psikolog uzmanlik kismini bilmiyordumne zaman geçtin kısmını anlamadım canım biriyle mi karıştırıyorsun
başka mesleğim olmadı hiç ama sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?