Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

tasları kullanma canım sende direk musluğu kullan:KK22::KK53:

ıyyy o taslar iğrençtir hakkaten:KK67:kimbilir kimler neler yapıyor öğğğ

bende büyük yerlerdeki klozet olayına kılım arkadaş ne işi var binlerce kişinin girdiği yerde klozetin

hadi bitane koy her tuvalete sağlık sorunu olan için

hepsi klozet:63:
kırk dötün değdiği yere döt değmez diye laf vardır da işte :KK70:

Ben kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .
şekerim sen tuvalet kağıdı demişsin de çocuk bezi bile atan var hala klozete onları napcaz ? pedleri söylemiyorum bile :KK14:

tuvalete atıyoruz ,kokar ayol kakalı çişli kağıtlar :KK53::KK53::KK53:

ama gelen misafirler çoğunlukla çöp kovasına atıyor,onlar gidince ilk işim hemen poşeti atmak oluyor :mad::mad::KK53:

Ne alaka konuyla ?
B..kunuzu nereye atıyoruz gibi gereksiz bir konuya anca bu kadar yorum.
Adam demiş atmayın diye demekki sizin tesisatta hemen tıkanma yapıyor atma kardeş.nedir yani buraya çok mühimmiş gibi konu acmak millet de yazmış ben buraya atıyorum diye... :) ne günlere kalfık te Allahım.
Herkesin b.kuna kimse karışamaz..

benim eşim işi gereği tesisatçılarla sürekli iç içe.eşimin dediğine göre tuvalet kağıtları tıkayabiliyor.kullanılan tuvalet kağıdının kalitesi önemli olduğu gibi ,kullanılan miktarda önemli.mesela 2 yaprak kullanmak yerine 6-7 yaprak kullanıp atılırsa tıkanabiliyor.

bidimbileleli wc ye atarız biz.bizimde geçenlerde aynı sey işyerinde oldu. tıkanıyor atmayın dediler ben atcam valla 50 kişi girip cıkıyo afedersiniz b.klu kağıtlarımımı görsünler diye. herkes sok oldu niye b.kluki yıkamıyomusun, kağıdı kurulamak için kullanmıomusun diye. bi utandım anlatamam ben once peceteyle temizleniyorum onlar mı yanlıs ben mi hala anlmadım :)

Onların demek istediği taharet musluğunu zaten kullanırken asıl pislik gidiyor geriye kalan ıslaklığı kurulamak için kullanıyoruz tuvalet kağıdını şeklindedir..yani şaşırmaları sizin taharet musluğunu kullanmadığınızı düşündükleri içindir..

Biz de tuvalete atıyoruz tuvalet kağıdını. Suda eriyor zaten tuvalet kağıtları. Bizim binanında bir ara sık sık tıkanıyordu neredeyse haftada bir belediyeden geliyorlardı açmak için. Ama ne açmak içinden kalıp kalıp pedler çıkıyordu. Ben utandım kaç kez ama atan kişi utanmıyordu. Adam en sonunda binadaki bayanlar pedlerini çöpe atsa hiç sorun olmayacak dedi düşünün artık. Sonra atan kişi utandı artık ve akıllandı galiba ki artık tıkanmıyor giderlerimiz.

Ben kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .
Ben de klozete atılır diye biliyordum ama benim evimde de aynı sorun gerçekleşti. Tesisatı çok kötü yapmışlardı ve bizi uyardılar tuvalet kağıdını klozete atmayın diye. Şu an mecburen çöpe atıyoruz.

B..kunuzu nereye atıyoruz gibi gereksiz bir konuya anca bu kadar yorum.
Adam demiş atmayın diye demekki sizin tesisatta hemen tıkanma yapıyor atma kardeş.nedir yani buraya çok mühimmiş gibi konu acmak millet de yazmış ben buraya atıyorum diye... :) ne günlere kalfık te Allahım.
Herkesin b.kuna kimse karışamaz..
Ay ne guldum ya , bu nasil boktan bi konu diyorum ama hala gulme krizim gecmedi:KK70:
Ya micarken aklima gelirse napcem ,ay cok ozur diliyorum benim balatalar devreler yandi :KK70:

iğrenc bir konu olduğu için iğrenc yorumlarımdan tiksinmeyin lütfen :KK70:
bir poponuzu su ile yıkar yani taharet alırsanız wc kağıdında b..k olmaz
kurulamak için kullanırsınız
o da kokmaz
tavsiye :)
ee giderler tıkanır evet kalitesiz wc kağıtları çok kalın oluyor
coğu benzinliktede wc kağıdı atmayın yazar
boşa değil

ama tuvalet kağıdı suda erir kiiii... kalitelisinden almayın diğerleri zaten silerken parçalanıyo. birisi kağıt havlu yada ıslak mendil falan atıyo olmasın? yani afedersiniz b.kun gittiği yerden tuvalet kağıdı nasıl gitmez fiziğe aykırı geliyo:KK53:

Taharet musluğu sağ tarafta olur genelde. Sağ elle musluk açılır sol elle popo yıkanır. Sağ elle musluk kapatılır. peçeteyle kurulanır. Peçete çöpe atılır. Evin nüfusuna göre çöp her gün yada iki günde bir değiştirilir. Benim annemden öğrendiğim sistem bu küçüklüğümden beri.

Okurken popolarını peçeteyle mi temizliyorlar diye düşünüyordum. peçete temizlemek için değil kurulamak içindir . O yuzden çöp kovasına atıyorz biz de dolunca da poşetin ağzını büzüp hoooop çöpe. önce peçeteyle silip sonra yıkıyorum diyecek olan arkadaslar. mide bulandırıcı olacak ama önce onu oraya iyice sıvayıp sonra yıkamaya çalışmak pek akıl işi değil bence. her yiğidin yogurt yiyişi farklı oldugu gibi popo temizleyisi de farklı demek :KK70::KK70::KK70:

X