Bende çeyizime aldım.Gelince de denedim bazı yorumlarda çok pratik deniyo ama onunlada defalarca ugraşıyosun hemen elimde dooğrarım dersen boşa o kadar para verme derim ama illa alacagım dersende ben gitti gidiyordan uygunna aldım ürünlere bak derim.
merhaba seh123. ben tupperware temsilciliği yapıyorum eger istersen özelden mesaj atabilirsin ve istedigin ürünler konusunda yardımcı olabilirim sana canım.
elektrikli rondom olduğu için bunu da günlük kullanırım diye almıştım ama fiyatını bilmiyorum bu iyi çıkmazsa ona göre tupperdan alırım artık
elektrikli rondom olduğu için bunu da günlük kullanırım diye almıştım ama fiyatını bilmiyorum bu iyi çıkmazsa ona göre tupperdan alırım artık
canım ben önce çeyizime tupper aldım ama annem keşfedince bırakmadı kendimede tesadüfen fissler aldım hem tuperdan daha hacmi geniş hemde saklama kabı olarak kullanılabilecek sevdimbence bu ürünlerin ikisindende alabilirsin çok kurtarıcı ya hemen yemekte soğan sarmısak ve biraz maydonoz koyuyorum ben hepsini çekip koyuyorum tencereya pratikliği on umara...Tuper hiç sulatmıyor ama fisleri hiç denemedik daha
bunu züccaciyeden aldıysanız ve on lira gibi bir parayla, sanırım benimkinden. ve hiçbir işe yaramıyor çok dandik.
ben bugün fissler'inkinin siparişini verdim hiç kullanmadığım ve duymadığım siteden :18: umarım sorunsuz gelir.
Öncelikle temsilci arkadaşa teşekkür ederim ama ben birden 65 tl veremem burda parça parça vericem kadına kabul ederse ama çalışan bayanlar olucagımız ıcın ne kadar pratıklık o kadar elverıs demek o yuzden gereklı gordum soğan maydanoz sarımsak dogramaktan nefret ederım...
fıyat pahalı evet kabul edıyorum ama bu ıplı cok pratık vede kırmızı dıye cazıp gelıyor aldıgım seyın gorsellıgınde cok onem verıyorum malesef
krizsavar gelince deneyip yorum yazarmısın Fissler almakta kararsızım ben
ben fissler sipariş ettim, sağsalim gelir ve beğenirsem yazarım buraya. alternatif her zaman iyidir
merhaba kızlar tupperware el rondosu alıcam büyük ihtimal ama kararsızım 65 tl fiyat pahalı ama işlevi büyük bilirsiniz ki
benim bu konu hakkında yorumunuza ihtiyacım var. birde tupperware temsilcisi varsa geliş fiyatını öğrenmek istiyorum sizden ricam bunlar yardım edin lütfen:18:
rondo bu
Canım ürün dün geldi, bugün denedim. Limon kabuğu, sarımsak, soğan, havuç doğradım. Maydanoz kuruttum. Muhteşem bir alet, bayıldım :) tüm sevdiklerime alasım geldi. Estorevi sitesinden kargo dahil 48 e almıştım, 4 günde geldi :)krizsavar gelince deneyip yorum yazarmısın Fissler almakta kararsızım ben
Canım ürün dün geldi, bugün denedim. Limon kabuğu, sarımsak, soğan, havuç doğradım. Maydanoz kuruttum. Muhteşem bir alet, bayıldım :) tüm sevdiklerime alasım geldi. Estorevi sitesinden kargo dahil 48 e almıştım, 4 günde geldi :)
Yarın resmi koyarım inşallah. Fissler finecut yazarsanız bulabilirsiniz.Markasi nedir ?
Resim koyma sansiniz var mi?
elektrikli sulandırıp çamur gibi yapıyor. Bu ise öyle değil. Çok güzel ve pratik bir salata yapabiliyorsun kısa zamanda. Rondoda salata yapmak imkansız.kızlar arkadaşın sorunu ben de merak ediyorum neden elektrikli değil de bu rondo farkı nedir?
Yarın resmi koyarım inşallah. Fissler finecut yazarsanız bulabilirsiniz.
elektrikli sulandırıp çamur gibi yapıyor. Bu ise öyle değil. Çok güzel ve pratik bir salata yapabiliyorsun kısa zamanda. Rondoda salata yapmak imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?