Bendede bundan var çok memnunum canım. Özellikle soğan doğramak için süper bir şey. Ben alalı çok oldu o zaman fiyatı 50 TL felandı tabi
ben fissler marka aldım. tupper'a göre hazne daha büyük ve fissler alman markası, çok kaliteli ürünleri... ayrıca 50 tl
Fissler Finecut Manuel Doğrayıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
ben geçen sene tupper sattım daha dogrusu üye olup kendi eksiklerimi alıp çıktım. küçük kullanışsız olur diye büyük almıştım.. ama evlenince iki kişiye çok gereksiz olacak o kdr büyük rondobende bu küçüklerden istiyorum ama çok pahalı...
vav bunu bilmiyordumhemen iptal edeyim tupper siparişimi, zaten stokta yok demişti satıcı.
teşekkür ederim haberdar ettiğin için, hiç bilmiyordum
canım alırsan büyük boyunu tavsiye ederim benimde kuzenimde var çok memnun bu küçük boyu (350 ml) büyük boyu 600-750 ml oluyor fiyatı 90-110 arası ama indirimli araştırıyorum bende...
geliş fiyatıyla arasında çok fazla fark var mı peki ... bencede küçük ideal ya çok doğrıcaksak zaten elektrikli rondoyu kullanırız
bundan almayı bende çok istiyorum ama buna benzer bir tane aldığım için önce onu denemek istiyorum
benim aldığım işte böyle
bence de küçük olması günlük kullanım için çok ideal sadece soğan değil maydanoz falan kıymak içinde küçük boyu daha uygun bence
bizim evde büyük boy doğrayıcı var 1 demet maydanoz koysan anca verimli oluyor az olduğu zaman kenarlarda kalıyor hiç iyi sonuç vermiyor
baya farkediyor.. hele toplu alacaksan çok saglam fark var. o nedenle üye oldum ztn ama sonrasında satmak için ugraşmadım öyle bir amacımda olmayınca bıraktım..
bence 75 liraya tupper a üye olun. ilk ay 250 liralık sipariş vermek zorundasınız. bu da geliş fiyatından değil satış fiyatı. eksiklerinizi alın bi kaç ay sonra satmak zorunda değilsiniz gelişinden alın halledin.başlangıç kitinin içinde bu var daha bir sürü kullanışlı şey var. buna tek verene kadar o başlangıç çantasını alın. ben öyle yaptım biçok eksiğimi de tamamladım hediye mediye derken çok karlı çıktım. ama artık üyelikten silmişlerbir kaç ay üst üste vermedim diye.
bundan almayı bende çok istiyorum ama buna benzer bir tane aldığım için önce onu denemek istiyorum
benim aldığım işte böyle
bence de küçük olması günlük kullanım için çok ideal sadece soğan değil maydanoz falan kıymak içinde küçük boyu daha uygun bence
bizim evde büyük boy doğrayıcı var 1 demet maydanoz koysan anca verimli oluyor az olduğu zaman kenarlarda kalıyor hiç iyi sonuç vermiyor
merhaba kızlar tupperware el rondosu alıcam büyük ihtimal ama kararsızım 65 tl fiyat pahalı ama işlevi büyük bilirsiniz ki
benim bu konu hakkında yorumunuza ihtiyacım var. birde tupperware temsilcisi varsa geliş fiyatını öğrenmek istiyorum sizden ricam bunlar yardım edin lütfen:18:
rondo bu
bunu züccaciyeden aldıysanız ve on lira gibi bir parayla, sanırım benimkinden. ve hiçbir işe yaramıyor çok dandik.
ben bugün fissler'inkinin siparişini verdim hiç kullanmadığım ve duymadığım siteden :18: umarım sorunsuz gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?