- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
merhaba kızlar tupperware el rondosu alıcam büyük ihtimal ama kararsızım 65 tl fiyat pahalı ama işlevi büyük bilirsiniz ki
benim bu konu hakkında yorumunuza ihtiyacım var. birde tupperware temsilcisi varsa geliş fiyatını öğrenmek istiyorum sizden ricam bunlar yardım edin lütfen:18:
rondo bu
fisslerde havalandırma aparatı var, maydanoz dereotu vs gibi dibe çökecek malzemelr için kullanılıyor. ben mesela limon kabuğunda ve sarımsakta kullandım, azıcıktı çünkü içindeki. dibe çökmesi muhtemeldi, ve sorunsuz kıydı
Eki Görüntüle 599701
burda da işlevleri var sanırım, tam izlemesem de
[video=youtube;Sga8nhr6Mgs]http://www.youtube.com/watch?v=Sga8nhr6Mgs[/video]
Bilgiler icin tesekkurler, sanirim tupper Dan daha ucuz a maloldu.daha COK fonksiyonu var hem de kullanisli.
Ben de bir ara alacagim.
Tupper ayni boyutta ki kac tl acaba?
Canım ürün dün geldi, bugün denedim. Limon kabuğu, sarımsak, soğan, havuç doğradım. Maydanoz kuruttum. Muhteşem bir alet, bayıldım :) tüm sevdiklerime alasım geldi. Estorevi sitesinden kargo dahil 48 e almıştım, 4 günde geldi :)
ben sana cevap verimbir durumu anlayamıyorum tamam tupperware iyi marka vs.re vs.re manuel bir araca 65 tl vereceğine tefal ronda al 30 tl daha koyup mantıklı değil mi?
merhaba benim merak ettiğim bir soğanı 4 de bölüp attığınızda sizi çok yormadan doğruyormu birde maydonu doğrarken duvarlarımamı yapıştırıyor yoka oda sorunsuz doğranıyormu ne çok soru sordum :)
Soğanı ortalama küçük parçaları ayırıyorum. Kocaman bir soğanın dörde bölünmesiyle makine bunu maalesef doğramaz. Ben kabaca doğrayıp -mesela büyük bir soğanı sekiz parçaya bölebiliyorum- kullanıyorum. Çok memnunum fisslerden, aldığımdan beri hiç elimde gözlerim yaşararak soğan doğramadım, hep tezgahın üzerinde ve çok sık kullanıyorum soğanda. Maydanoz bir kere doğradım, havalandırma aparatı var, onu en alta takıyorsun, yapışmasını engellemek için kaldırarak doğruyor. Bu özellik tupperda yok bildiğim kadarıyla, bir de kurutucu özelliği de var fisslerin.
bacılar şimdi evet tupper baya iyi farkındayım şimdiii alacağımda bu tupperın bir rondosu var birde elde çekçekli süper şefi ....
birde daha büyük boy şeklinde olanları var onlar daha pahalıdaaaa şimdi ben rondomu alsamm yoksa şef inimi alsam yaaa...
:) önerilernizi bekliyorum sağolun
yok bacım haklısın elektrkli rondom olsun olmasınadaa şimdi tupperdal almak istiyorum bir süper şefi var bu linkdeki gibicanım normal elektrikli rondon tabiki olsun bunu yemek yaparken pratik olsun diye kullanırsın ben bunu aldım ama robot takımıda alıcam bu büyük şeyler yapmak istediğimde işime yaramaz ki yemek yaparken atıyorum soğan doğrarsın içinde maydanoz kıyarsın fındık çekersin gibi ama büyük şeyler için robotunu kullanırsın tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?