- 15 Ekim 2016
- 6.518
- 11.741
Ben tütün kullanıyorum bu tütün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tütün kullanıyorum bu tütün değil
Lyrica ilacını nörolojik olarak bir hastalığı olan yatalak anneme kasılma ve kramplar için doktor reçete etmiştiKolay kolay bulunmuyor zaten diyor 2-3ayda bir içiyorum zaten yoksa bağımlılık yapar diyorda ben inanmıyorum haftada bir kafası güzel gözleri kırmızı
Bunu daha cok uykusuzluga dırenmek ıcın ve enerjı vermesı ıcın ıcıyorlar sanıyordumLyrica ilacını nörolojik olarak bir hastalığı olan yatalak anneme kasılma ve kramplar için doktor reçete etmişti
Her gün yüksek dozda vermemize rağmen göz kızarıklığı yapmıyor
Sadece uyku hali, baş dönmesi, uyuşukluk gibi şeyler oluyor
Bunu daha cok uykusuzluga dırenmek ıcın ve enerjı vermesı ıcın ıcıyorlar sanıyordum
Tiktokta bıkac kişi var ıctıgınıde soyluyorlar
Gercekten gozler hep kırmızı ,devamlı su gibi kahve veya kola ıcıyorlar
Birde uyumuyorlar ,zindelikmi verıyor anlamadımkı
Ben okadar yaygın ve dillerde oluşuna kımsenın ses etmemesıne cok sasırıyorum
Siz biliyorsunuz zaten ne olduğunu tahmin etmek zor değil. Tabiki artar. Bu bi bağımlılık. Siz ne yapacağınıza karar verin.Merhabalar eşimin cebinden gizlice bunu buldum sigarayı yarısına kadar boşaltıp bunu koyuyor sorduğumda tütünün tütünü çikolatalı tütün dedi ama eşim çok değişik sorduğumdada lyrica adında ilaç içtiğinde kafasını güzel yaptığını söylüyor ama 2-3 ayda bir içiyorum diyor bende sinirlenince artık bana söylemiyor ama sürekli takip ediyorum gözleri kızarık sürekli uyku halinde uykum yok diyor ama araba kullanırken bile gözleri kapanıyor ne ypacağımı şaşırdım bir oğlum var artarmı bu uyuşturucu hallleri ya
Hayır daha önce açmadım konuyuLyrica yi da reçetesiz kullananlar aynen eşinizin dediği amacla kullaniyor. X te takıp ettiğim bir doktor bu haptan cok bahsediyor aman sadece lyrica demiyorsun.
Hatta bu ilaçi yazsin diye birçok aile hekimi şiddet gördü. Lyrica zaten kafa yapsın diye içen birisi bu görseldeki neyse onuda boşa içmez.
Siz bu konuyu daha önce açmış miydiniz ayni konuyu okudum sanki
Sürekli kavga, sürekli bayılan bir anne ve bağımlı bana. Bebeğinize yazık değil mi? Adamın yoksunluk durumunda ağlasa bile canı tehlikede çocuğunuzun. Bulamadığı dönemde çok sinirli oluyor diye kendiniz yazdınız, bebekte 2 yaş sendromu başlayacak. Bir araştırın isterseniz 2 yaş sendromu nedir, normal ebeveyn zor başa çıkıyor, eşinizin elinde kalır o çocuk. Üstelik madde etkisindeydim der hapis bile yatmaz siz evladınızı kaybettiğinizle kalırsınız. Araba sürerken gözleri kapanıyor dediğinize göre siz de o arabada oluyorsunuz. Hiç mi kazadan beladan ölmekten korkmuyorsunuz? Ölmekten daha beteri sakat kalmak, size bir şey olsa kim bakacak çocuğunuza? Bazen olmayınca olmuyor, niye bırakmıyorsunuz? Üstelik başka bir canın sorumluluğu da sizde ve onu korumak birinci göreviniz.
Madde kullanımı dediğin adım adım ilerliyor. Hafifinden başlıyorlar, giderek daha ağırına geçiyorlar. Her hafta kafası güzel gözü kırmızı gezen adamın 2-3 ayda bir madde kullandığına inanan bir kişi çıkar mı acaba? Kendinize ve çocuğunuza iyilik yapın ve ayrılın. Her gün ağlayacağınıza bir gün ağlayın. Bağımlılığı ilerleyince çocuk mocuk zaten görmüyorlar umurlarında bile olmuyor. Tek dertleri madde için para bulmak oluyor
Ben bunu zaten sinirle evden çıkıp gidince buldum oda çok azdı kokusunu anlayamadım o yüzdenKokusundan kesinlikle anlarsın. Tütsü kullandın mı daha önce? Hafif tütsü kokusu gibi bir kokusu oluyormuş. Tütüne benzetemedim. Yıllarca annem de eşim de tütün kullandı böyle olmuyor. Sanki ot + tütün karışımı gibi oluyor. Ayrıca çikolatalı tütün olsa içerken çikolatamsı bir koku gelir. Onu da mı anlamadınız?
Ama daha oğluma bir kere bile kızmış değilÇocuğunuzu yakacaksınız. Eşiniz bağımlı. Çocuğunuz da ondan etkilenecek. Sevgiyi kuşu böceği bırakın durum ciddi.
En fazla çocuğu sizi falan hastanelik eder hanımefendi. Hala eşimden soğumak istiyorum soğuyamıyorum yazmışsınız. Devam edin aynı evde el kadar çocuğun günahı neys
Ama daha bir kere bile sinirlenmedi oğluma ona hiç bişey demez davranışı değişmez hatta ben bile bazen onunla tartışınca gergin olunca oğluma kızıyorum maalesef hemen bana tepki gösterir bağırmayacaksın oğluma diyeEn fazla çocuğu sizi falan hastanelik eder hanımefendi. Hala eşimden soğumak istiyorum soğuyamıyorum yazmışsınız. Devam edin aynı evde el kadar çocuğun günahı neyse
İnanın elimden bişey gelmiyor hala kabullenemiyorum durumu içimde ona karşı ypmaz diye inanç var ve oğluma bir kere bile kızmış bağırmış değil daha ama bana ağzımı filan sıkar kavga edince daha evleneli 3yıl bile olmadı ne yapacağımı şaşırdım kaldım oğlum benim için herşey ama ben boşansam bu durumu kaldıramam daha öncede intihar ettm şimdide ederimEn fazla çocuğu sizi falan hastanelik eder hanımefendi. Hala eşimden soğumak istiyorum soğuyamıyorum yazmışsınız. Devam edin aynı evde el kadar çocuğun günahı neyse