Sürekli kavga, sürekli bayılan bir anne ve bağımlı bana. Bebeğinize yazık değil mi? Adamın yoksunluk durumunda ağlasa bile canı tehlikede çocuğunuzun. Bulamadığı dönemde çok sinirli oluyor diye kendiniz yazdınız, bebekte 2 yaş sendromu başlayacak. Bir araştırın isterseniz 2 yaş sendromu nedir, normal ebeveyn zor başa çıkıyor, eşinizin elinde kalır o çocuk. Üstelik madde etkisindeydim der hapis bile yatmaz siz evladınızı kaybettiğinizle kalırsınız. Araba sürerken gözleri kapanıyor dediğinize göre siz de o arabada oluyorsunuz. Hiç mi kazadan beladan ölmekten korkmuyorsunuz? Ölmekten daha beteri sakat kalmak, size bir şey olsa kim bakacak çocuğunuza? Bazen olmayınca olmuyor, niye bırakmıyorsunuz? Üstelik başka bir canın sorumluluğu da sizde ve onu korumak birinci göreviniz.
Madde kullanımı dediğin adım adım ilerliyor. Hafifinden başlıyorlar, giderek daha ağırına geçiyorlar. Her hafta kafası güzel gözü kırmızı gezen adamın 2-3 ayda bir madde kullandığına inanan bir kişi çıkar mı acaba? Kendinize ve çocuğunuza iyilik yapın ve ayrılın. Her gün ağlayacağınıza bir gün ağlayın. Bağımlılığı ilerleyince çocuk mocuk zaten görmüyorlar umurlarında bile olmuyor. Tek dertleri madde için para bulmak oluyor.