Tutumlu olmak

Nasıl yani ten çorap nasıl sökülüp hırka örmüş anlamadım. Valla bu bahsettiğiniz kişi cimrininde ötesinde şok oldum, çok cimri tanıdım ama böylesini hiç duymadım
Eski ten çorapları birktiriyor söküyor birleştirip ip yapıyor sonra onlardan hırka yapmış banyoya paspas yapmış. Aşırı çirkin tabi.

Ben hala aylık 200 tl ile nasıl idare edebiliyosunuz onu merak ettim.hergün 1 ekmek alsanız aylık 50 tl üzeri sadece o tutuyor.çocuklarınız var hergün 1 paket süt içseler en ucuzundan olsa nerdeyse 120 tl civarı..

çok mantıklı bu değerli takıları nerelerden alıyorsunuz. sifırına imkan yok belki böyle alinabilir

çok mantıklı bu değerli takıları nerelerden alıyorsunuz. sifırına imkan yok belki böyle alinabilir
iki yerden aldım şimdiye do...p ve moda..cruz sitelerinden .zen marka çok ürün var sertifikasıyla geldi hep sorunsuz mağaza çok ucuza geri aldığından sitede satıyorlar ben de uygun buldukça alıyorumm.saat vs de aldım uyguna

Eski ten çorapları birktiriyor söküyor birleştirip ip yapıyor sonra onlardan hırka yapmış banyoya paspas yapmış. Aşırı çirkin tabi.
tam 30 yıl önce yapardı kadınlar bulaşık yıkamak için küçük küçük örerlerdi ama artık tonla uygun fiyata bulaşık süngeri var neden örülüyor bu zamanda şaştım kaldımm

Şu an aydınladım ya, ben misafirden dolayı da çok para harcıyormuşum mutfağa demek ki. Ailecek doğumgünü kutlarız, ablamlar, teyzemler Dayımlar falan 20 kişi gelir. E senede üç kere kafadan geliyorlar eşim ben oğlum. Artı samimi arkadaşlar da senede beş gelse tabii benim maaş mutfağa gider.

Tasarruf yapmayalımda ne yapalım ayın 15 ınde maas alacagım cebımde para kalmadı babamdan borc alıorum eskıden dolu dolu yeterdı

Ben en son gecen sene eylul ayinda misafir agirlamistim
iyi de sen avrupai yaşıyorsun gayet normal ama yurdum anadolu insanına yılda 2 misafir de az yanii.ben de 5 görümce tonla da onların çocukları var hepsini de severim yatılı da kalan olur .Ama geçen marttan beri ki misafir sayımı açıklıyorumm:sıfırrrrrrrrrr

Ben de aşırı müsrifim özeniyorum tasarruflu insanlara ama komik geliyor küçük gesapalr yapmak hayatım boyunca olamadım olamayacağım Allah kesemize bereket versin inşallah

Turkiyedeyken de öyleydim ki , senede max 2-3 dur yani gelen misafir evime

Köşeyi falan döndükleri yok çünkü akacak kan damarda durmaz arkadaş. Ne zaman bu insanı görsem yokluktan dert yanar. Bakın o kadar cimriliğe rağmen hala yetmiyor olmuyor diye söylenir. Şükürsüzlük bereketi de alıyor heralde

Yok be canım bunlar alışmıştır hep yok demeye çünkü kendileri de yok görüyor sürekli. Bilmiyorum belki de şükretmedikleri için böylelerdir bende inanırım şükrün bereketi arttırdığına. Bizimde ev borcumuz var onu düşünce bize 4 bin kalıyor, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık 5 yıldızlı otelde tatilimizide yaptık yedik içtik gezdik de bir şeyden eksik kalmadık çok şükür ama onlara sorsan benden daha kötü durumdadırlar 2 maaşla

Biz de öyle ilk evlendiğimiz zamanla borç ödedik kuş kadar maaşla ama ne zaman konu geçse çok şükür yetiyor diyordum. Şimdi düzlüğe çıktık yine aynı mutluyum. Mesele gönlün zengin olsun.
Bu bahsettiğim kadın sadece böyle adam gayet normal hep bu yüzden kavga ediyorlar hatta. Kızını evlendirdi şanslarına oğlan tarafı tek bir çöp bile aldırmadı bunlara çok zenginlermiş. Neyse bu kadın aa olmaz kızımın evinde bi katkım bi eşyam olsun diye gitti letgodan ikinci el halı aldı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…