Tutumlu Hatunlar Birikim İçin Önerileriniz?

o kadar pra giriyo eve bir tutum yapamadım ya.çok üzülüyorum.ikimizde calışıyoruz.çocuk yok.ama para kalmıyor.kızıyorum kendime

Himmm anlasildi bak kendine bi limit tut deki bu 300 tl benim 3 haftalik sirf yemek param olsun de diger paralarinizi hic görme yokmus gibi davran.simdi cok genciz arkadaslar ucundanda olsa kenarda 20 bin tl miz olsa bi ev alirken krediyle vs de olsa mobilyamizi yenileriz vs vs vs ha bide katiyen ese para biriktiriyorum diye söylenmez bu kisi dünyanin n iyi erkegi olsa dahi iki kisinin bildigi sir sir degildir:))))o saklanan para cikar orataya keyfe dahi harcanabilir.bu devirde affedersiniz köpek gibi calisiyoruz aldigimiz maaslar belli zaten lakin degerini bilerek harcayalim caba gösterelim

Kizlar, biz kirada oturuyorduk babalarin yardimi ile de iyi kotu bir ev borcuna girdik 1o yil ödemeli. Ben taşeron firmaya bagli calisiyorim Esim sözleşmeli bu yil. Basi maasinda artis oldu. Bizim kumbaramiz vardi ayirip atabildigimiz kadarini atiyorduk aslında o kumbara dan 5 siseyi doldurup öyle acmakti niyetimiz ancak gecen hafta actik ve 7oo TL para birikmiş. Ben euro.alip döviz hesabi actirip bankaya yatirdim niyetim her ay belli bir miktar ödeme yapmak. Ancak benim.esim maasi yükselince hesabini sasirmaya basladi.. Oraya pra buraya para vermeye basladi, bende sinir olmaya basladim.. Yani biz daha 2 ay öncesine daha az para ile gecinip kumbara ya atabiliyorken bu ay su gunde harcligimiz kalmadi. Mutfakda yine ayni giderler yine ayni şeyler oldugu halde.. Nisan maasimdan hemen döviz alacagim ve eskisi gibi ayni maaşla devam edeceğim. Sevgili Esim de kusura bakmasin.. Bende diğerleri gibi evde yatmiuorim gezip tozmuyor doğru düzgün giyinmiyorum bile

en mantıklısı altın bende oyle yapıyorum yoksa öbür turlü harcanıyor ata altın yapıyorum ben onu öyle unutuyorum elım varmıyo en ufak seyde bozdurmaya ama nakıt oldu mu hop gıdıyo

haklısın canım şimdi ne yaptık yaptık ilerıde rahat edecegız ben mesela kızımı dusunurekten atıyorum kenarıma daha 1 yasındaama şimdiden ünirversıtesı masraflarını verebılecegım seylerı dusunup kıyamıyorm harcamaya ve dıyorum kendıme kızımı bırakıp çalısıyorum nıye onun için o zaman az yıyıp ıçıp gezıcen dıkkatlı harcıcan

Aynen öyle canım elbıselere bı Yığın para vermek bana saçmalık gelıyor,ben yurt dışında yasıyorum nerde ne ucuzlamıssa gıdıp ondan alıyorum yıyorum ,gıyınıyorum.15 euro'luk ayakkabı gıyınıyorum türkıyeye geliyorum 10 liralık Çanta alıyorum.ama sana eşyalarımın resımlerını çakıp yollıyım hala yenı alınmış gıbı.çok iyi bakarım eşyalarıma ıkı çocuğuma ne aldıysam suan 10 aylık bebegıme onları gıyındırıyorum.hersey kadında bıtıyor.ben zırt Pırt eşya degıstırmem en fazla halı alırım o renge görede bı ıkı Süs Eşyası o kadar.he baktımki esımın umrunda degıl onun Parasını catır catır yerım ama yine bırıktırdıgıme dokunmam asla.esım paramın oldugunu bılmez bıle D

aynı kendımı gördum sende bende baktım sınırlendım esıme gıder hıç dusunmeden harcarım kendı kenarımdakıne dokunmam dokumsamda baskasından borc aldım der tekrar ondan alır yerıne koyarım

albendende okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…