- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Faiz karışsın istemiyorum paraya. BES'de faiz filan yok değil mi?
GalibaProfil resimlerimize bakılırsa sen ikizim olmalısın
o zaman Türkiye finans ı tercih et onlar faize karşılarFaiz karışsın istemiyorum paraya. BES'de faiz filan yok değil mi?
Canim ya on milyar insana nasil yetmez ? Nasil nere harcanir ? Kac aile gecinir maasinizla,paranizin kiymetini bilin.ev alin kira yerine ödeyin,en güzel yatirim...Ben de beceremiyorum kenarda 1 kuruş yok aylık elimize 10 bine yakın geçtiği halde... Bana da akıl verin bayanlarminik bi ev alıp borca mi görsek diyoruz veya arsa dükkan ne biliyim yoksa kenara atacağımiz yok.. nerden ne almalı ne yapmalı.
Bu bireysel emeklilik olayı kalkacak diyorlar eşim de yatırıyor ama öyle birşey dedi geçen devlet katkısını geri mi alcakmis... öyle bisey
Canim evimiz var şükür arabamız da var ama eşimin bağkur borcu öğrenim kredilerinin falan var fazla fazla ödüyoruz 1 yılda bitirebilmek için. Yatırılmlik birsey yapmak lazım nerden ne almalı bilmiyorum.Canim ya on milyar insana nasil yetmez ? Nasil nere harcanir ? Kac aile gecinir maasinizla,paranizin kiymetini bilin.ev alin kira yerine ödeyin,en güzel yatirim...
arsa düşünün ya da ikinci bir daire almaya çalışın ileride kiraya verirsiniz.Canim evimiz var şükür arabamız da var ama eşimin bağkur borcu öğrenim kredilerinin falan var fazla fazla ödüyoruz 1 yılda bitirebilmek için. Yatırılmlik birsey yapmak lazım nerden ne almalı bilmiyorum.
Ee oda bir yatirim o zaman ;-) en mantiklisi arsa canim degerine deger katiyor...ev araba varsa zaten durumunuz iyi canim yerine göre yasamakda lazimCanim evimiz var şükür arabamız da var ama eşimin bağkur borcu öğrenim kredilerinin falan var fazla fazla ödüyoruz 1 yılda bitirebilmek için. Yatırılmlik birsey yapmak lazım nerden ne almalı bilmiyorum.
Nereden arsa?? Çanakkale'de eşimin yıllardır bir arsası var köprü yapilacakmis da bilmemneymis... degerlensin diye bekliyoruz.. yillardir ooyyle duruyor. arsa bu yüzden çook uzun vadeli belirsiz bir yatırım gibi geliyor. En mantıklısı stüdyo Daire gibi birsey sanırım. Şu borçları eritirsek hayirlisiyla:))arsa düşünün ya da ikinci bir daire almaya çalışın ileride kiraya verirsiniz.
ben bireysel emekliliği hiiiç tavsiye etmiyorum onun yerine altın al , ben gramını 16 tl den almıştım 7 yıl sonra bozdurduğumda gramı 70 tl oldu, ama bireysel emeklilik hesabım vardı 6 yıll hiiiç artış yok birde paramı alıncaya kadar 1 ay uğraştırdılar, erken ayrıldığım için paramı kestiler.para ayur bır hesap açıp kendıne orada bırıkım yap hatta bıreysel emeklılık dusunebılırsın ben ve esım öyle yapıyoruz devlette %25 yardım edıyor yatırdıgın paranın uzerıne