Tutumlu hanımlar

Cok normal boyle olmasi fiyatlar ucuk durumda tek kisi bile olsan yarim kutu sampuan alamiyorsun ki. Gecen girdim elimde 3 parca urun var yok hepside ara urunler yani direk yemek olamayan seyler 80 lira odedim. Bizde 2 yetiskin ve 2.5 yasinda bir cocuk olan minnak bir aileyiz

Hadi 1 kere kıyafet aldın, sonraki ay yine aldın, eee, her ay kıyafet mi alıyorsunuz? Ben aylarca almıyorum kıyafet, kıyafetim varsa. Buradan kısabilirsiniz.
Yemeği evde yapıp işe götürmek de çok ciddi tasarruf benim tecrübelerime göre.

En son olarak, " ihtiyacım yok" demeyi öğrenin. Ben eskiden zaten evde var olan malın bir de öteki markasını, beriki boyutunu alırdım. Her marka, bir diğerinin laciverdi, hepsi aynı. " Buna ihtiyacım yok, almayacağım" demeye başlayınca çok hafifleyeceksiniz. Tecrübe ettim.

Boğaz’dan ve giyimden kısacaksınız.Diğerleri sabit zaten .İlçeye giden servis ortak arkadaş yokmu .Mesela oradan geçen başka yere giden servis filan .
Kiraya ortak arkadaş bulunabilir belki .Ev idare eder mi iki kişiyi.

Süpermiş uygulamanın ismini paylaşır misin

Çok güzel şeyler yapıyorsunn :)
Konuyu dağıtmamak adına özelden yazmak istedim ama mesaja kapalı sanırım ayarların, bulaşık makinası deterjanını nasıl yaptığını yazar mısın. Uzun zamandır parlatıcı kullanmıyorum tabletten de kurtulursam çok mutlu olacağım

+1

şimdi asgari ücretle ev geçindiren çoluklu çocuklu adamlar düşünsün.

Canim valla mesaj ayarlarimin farkinda degilim,nasil duzeldigini bulamadiydim
Ben cok tarif denedim,en guzel temizleyenini Erkan Şamci yapiyor. Adamin sivi sabun,deterjan tarifleri internette var,bence dene. Pisman olmazsin,en az kimyasal icerenler bunlar.

Basitce boyle birsey.
Sirt cantasinda cok yer kaplamiyor.
Kampta plajda icine su doldurup (20litre) koyuyorsun gunesin alnina. Isiniyor.
Sonra sicak su ile ister dus al,ister bulasik yika,ister kumlarini temizle...

valla tek yaşayan biri için 3.350 anca yetiyor, özellikle İstanbul'daysanız.
tek önerebileceğim altın günü yapmak.
zaten markete gir çık 100 tl gitti, ben mutfak masrafınızı çok cüzi buldum. o kadarla yettirebiliyorsanız bravo.
tatil için 2000 anca yeter, çok fazla diyenleri inanın hiç anlamadım. Yol-yemek-otel muhakkak tutar, tatilde pazardan bezelye alıp yiyecek haliniz de yok sonuçta. O da makul geldi bana.
yani yapabileceğiniz her şeyi yapıyorsunuz zaten ekstra altın günü yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim, izledim videoların bir kısmını şimdi
Sadece parlatıcı gözüne sirke koymakta tereddütlüyüm, bunu asla yapmayın plastik aksamı eritiyor demişti servis, o yüzden makinayı çalıştırdığımda az bir şey bulaşığın üzerine döküyorum hijyen sağlasın diye ama haliyle mat oluyor bulaşıklar

ben tanıdık bir kuyumcudan 2 çeyrek alırım birinin parasını öderim digerini borca yazdırırım ,
sonraki ay o borcu öder bir çeyrek daha alırım , bu şekilde çok fazla birikim yaptıgım yıllar oldu ,

gün gelir 10 dolar aldıgımı bile bilirim , maksat birşeyler almak aza çoğa bakmam atarım kenara

Her ay 500 tl kiyafet fazla
Tek kisi ve calisansınız yaz gunu 200 fatura da fazla bence.

orda kıyafetide kredi kartı ile almaya calısıyorum yazdım 500 tl lik

Vaovv kaydettim bunu hepsini olmasa da bi keskini yapabilirim

Yaa bende bulamadım güvenli birşey yapan kullanan yazsın tarif hayrına.Bi arkadaş bulaşık makinesini bozdu korkuyorum.Borular erimiş demiş servis ..Limon tuzu mu sirke mi birinden

Rica ederim ne demek
Ben kullanilmis yarım limon koyuyorum bardak rafina. İnanilmaz parlatiyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…