Tutulmayan sözler

1 saat içinde bana net bir cevap vermezsen bu ilişki biter de.
Ne sorumsuz bir erkek, sende de hata var apar topar bu işlere girişmişsin milleti telaşa sokmuşsun annen ne pişirceğini bile düşünmüş falan filan.
Çok aksaklıklar var ama şu an yapman gereken bu, eğer net bir cevap vermezse ailene sebebi belirtip ayrıldığını söylersin.

Çok şükür beyefendiye ulaşabildim. Amcasının işi varmış da onun da gelmesini istiyormuş da son anda halletmiş bıdıbıdıbıdı. Sonuç: planlanan (büyük oranda benim kendi kendime gelin güvey olarak planlanmasına vesile olduğumu anlamış bulunduğum) tarihte geleceklermiş. Ama bu sonuç, uzun bir haşlama ve fırçalama çalışması sonucunda dillendirildi. Hatamı geç fark etmiş olmam çok kötü, sanırım biraz da tecrübesizlikten kaynaklanıyor ancak şu an hayattan beklentim minimum düzeyde; aileme rezil olmadan şu tanışma işini atlatalım da sonrasında bir vazgeçme olursa ifade etmek daha kolay olacak gibi geliyor. Zaten gerçekten ortada bir sorumsuzluk varsa ailem de mutlaka fark eder ve beni uyarırlar, annem ve babam psikolog, o yüzden çok da ısrar etmeden olumsuz bir görüşü değerlendiririm. Bırakmam etmem vazgeçmem deyip duruyordum ama şu durumdan sonra öyle soğudum ki.. Defalarca özür diledi, uzun uzun açıklama yaptı ama bilmiyorum ben mi çok panik davrandım yoksa o mu gerçekten sorumsuz. Biz de annelerin ya da diğer aile fertlerinin önceden iletişime geçmesi beklenmezmiş bu arada, cehaletim de tavan durumda ama sanırım annem ve babamda da öyle bir iletişim olmamış zamanında. Karambole girdim bir işe farkında olmadan ama, sonum hayrolur inşallah. Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeleri yorumları için, paylaşmak ve farklı bakış açıları görmek çok iyi geldi. Umarım her şey güzel geçer de şu son iki gündür tanıyamadığım adama tekrar ısınabilirim, artan sevgi miktarımı tekrar korkmadan hissedebilirim. Bir de üzerimdeki şu cehalet ve saflıktan bir tık daha kurtulabilirsem çok güzel olacak :olamaz:

X