Tutuklama karari. Çıkmazdayım..

Ozaman bende geri aliyorum lafimi..
Uzulmemeye calisin sizde lutfen, insallah hersey guzel olacak diye dusunun.

Konu sahibi devamında olayın detaylarıyla ilgili başka bilgiler verdi. Bana kiviriyosun demeden önce sen diğer bütün yorumlari oku önce. Biri öldü mü önce cenaze kaldirilir sonra onsuzlukla baş edilir. Ama konu sahibi onunla ilgili konuları dusunuyoruz planlıyoruz ona stresini yansıtmıyorum diye sonraki yorumlarda bahsetti. Dunya kadar muhabbet döndü burda, sen o pis-ful yorumunu yapmadan eğer ki fırsat bulup okuyabilmiş olsaydın cevir kazı yanmasin gibi ful-pis yazmazdin oraya sayin mis (?) PİS-FULL

Ozaman bende geri aliyorum lafimi..
Uzulmemeye calisin sizde lutfen, insallah hersey guzel olacak diye dusunun.

Ben de bu yorumu şimdi gördüm internetin hizli olduğu bu cagda cevaplar her yerden yagarken bastan verilmeyen bilgiler parca parca gelince çok karışıklik oluyo. Durduk yere kiriliyoruz. Sen bosver burayı Minikanneyimmm Allah sabir versin

O olmus bu olmus su olmus... Esiniz adam yaralamadan tutuklaniyor. Siz hakli cikarmaya ugrasiyorsunuz.
Neyse mesele onu yargilamak degil. Kv ile anlasamayacaksaniz annenizin evine gidin. Olan laf soz de siz gittikten sonra olur arkanizda kalir. Takmayin hic. Guzelce annenizin evinde daha rahat edeceginizi ifade edin. Babanizi arayin gelsin. Tabi ki esinizin de rizasini alin. Alisveriste keyifli guzel bir surec. Boyle.stres yapacak bisey yok. Size gecmis olsun. Esinize de ne diyim ki....

kendi ailenin yanına git gidebiliyorsan.

eşin de avukat tutmamış mahkemeye gitmemiş resmen bile isteye ceza almış yani. ilginç.

Ya keşke baştan avukata gitselermis. Gerçi bişey diyemiycem yanlış yönlendirilmişler, bu kadar ceza alacaklarını da düşünememişlerdir.

Ben gerçekten bu hukuk sistemini hiç anlamıyorum. Adamlar hastanede doktor dövüyor, hiç birşey olmuyor serbest bırakılıyor. Bu adama hapis cezası veriliyor.

eşimin hatası yok demiyorum.elbetteki var. adam yaralamaya müşterek olarak tutuklanıyo malesef haklısınız. ben onu haklı çıkarmaya çalışmıyorum.
güzelce ifade edicem ama inallah herşey güzel olur. eşekkürler güzel yorumunuz için

fetöcüler bile daha az ceza aldılar diyen bi avukat arkadaşın lafları geldi kulağıma. bende anlamıyorum sistemi

Kiviriyor kelimesini kullanmadim.
4-5 sayfa anca tahammul edebildim yorumlariniza. Keske sizde once akliniza takilan sorulari sorsaydiniz da oyle yorum yapsaydiniz.

Evet durduk yere. Ben kirdigimi dusunmuyorum.
"Benim cevir kazi yanmasin" ile sizin "PIS FUL" kesinlikle ayni kategoride degil.
Uslubunuz cok kirici der giderim.

Bu saatten sonra dişinizi sıkıp evde beklemekten başka çareniz yok. Ayrı ev, çocuğu kendi evinde doğurmak planı falan çok daha önce yapılması gereken şeylerdi. Siz baştan işi sağlama almayıp işsiz güçsüz evlenip kv yanına yerleşip çocuk yapmışsınız bile. Geçmiş olsun bu saatten sonra.

ş evlilik konularına gelirsek bi işi vardı çok daha iyi bi iş olanağı doğdu kesin gibiydi ancak işi ayarlayan aracı olan kişi aracı olma evresinde hastanelik olunca o iş yattı. o yüzden tekrardan iş aramaya başladı eşim. kv evine yerleşmek evet en büyük hatam. ayrı evde yaanan tatsızlıklardan dolayı aceleye getirdiğimiz bi karar. ama konum bu değil.

Arkadaşım eşine aylık 400 500 lira gönderiyor. harçlık için. Eşinize içerde kim bakacak? Sizin ihtiyaçlarınızı kim karşılayacak. Bunları konuştunuz mu?

Kesinlikle avukat tutun. Böyle kabullenmeniz garip geliyor.

Hukuk okuyup stajer avukat olan arkadaslariyla konusuyolar haklarini ogrenmek adina disarda suan esim. Avukatlarini aradilar 12de ancak adam davadayim demis az once aradiklarinda dava dosyalarini inceliyomus ben size donucem demis. Detayli bilgi ve izlenebilcek yollari gordukten sonra umut baglayabilirim. Cok karamsarim suan. Onaylanmis karara ne yapilir bilmiyorum benim kabullenmekten baska cozum yolum yok acikcasi. Esim arkadasiyle beraber oglenden beri kafa patlatiyo konusuyo cozum ariyo bakalim ne dicek

Eşiniz size her şeyi anlatmamıştır diyen yorumlara katılıyorum. Hangi hakim "Siz bir daha gelmeyin. Biz burada kendi kendimize toplanır dururuz, sonra da bir karar veririz" der ki? Böyle hayati bir meselede başkalarının lafıyla hareket edilmesi de saçma. Gerekirse adliyenin önünde yatması gerekiyordu eşinizin.

Ne olursa olsun ailenizin yanına gidin bence bu süreçte. Zaten kayınvalide ile iyi anlaşamıyormuşsunuz. Doğumun siz huzurlu ve sağlıklıyken gerçekleşmesi kayınvalidenizin huzurundan daha önemli. Bırakmazlar, olay çıkarırlar diyorsunuz da kendi hayatınızla ilgili kararları sizin almanız lazım, anne olacaksınız. Başkalarının keyfine göre mi yaşayacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…