Mishha bb kremin testerini bugun siparis verdim insallah memnun kalirim. Artik cilt bakiminda daha dikkatli olucamÖncelikle gratislerde yeşil konjac sünger var onu akim ve haftada üç Ya da dört gün kullanın bu peeling etkisi yapip cildinizdki ölü deriyi atacaktır.
Daha sonra etkili bir nemlendirici ve serum kullanın, aloevera jelini de surebilirsiniz serumdan önce ama nemlendirmek şart. Neyse dediğim gibi önce ölü derileri atıyoruz sonra da nemlendiriyoruz yoğun bir şekilde ve sonrası fondöten ztn. Ben missha bb kremi cok seviyorum açıkçası diğer markaları da bilmiyorum çünkü bana missha yetiyor. Bence ilk doğru cilt bakımını yaparsanız fondöteninz daha iyi durur.
Ayrıca bir üye bebek pudrasindan bahsetmiş sabitleme için ama ben tavsiye etmiyorum çünkü içinde talc var. Talc solunursa zararlı olan bir madde. O yüzden toz ürünlerde talc içermeyen markaları kullanıyorum the balm gibi
Onceden bu kadar olmuyorsu su son bir aydir acayip kusuyor.Fondötenini değiştir doğruyu bulana kadar dene bir de şu var bazı insanlarda bazı mevsimlerde sürekli kusma oluyor her zaman böyleyse zemin sağlam baz falan ama ya üst transparan pudra kullan bakalım nasıl olacak
Merak ettim ne kullaniyorsunuz pekiBen de t bölgemin belirli bir süre sonra yağlanmasından şikayet ederim. Ama bir çözüm buldum sayılır.
Öncelikle havalar ısınmaya başladı o yuzden fondöten cilde ağır kaçabiliyor. Önce cildimi yıkayıp tonikleyip göz ve nemlendirici kremimi sürüyorum.makyaj süngerini ıslatıyorum. Üzerine bir damladan bile az fondöten sürüyorum. Zaten sünger ıslak oldugu için cilde yayılması kolay oluyor. O gün günübirlik şehşr dısına bitmem gerekti, makyaj kalıcı olsun diye ğzerinden tek kat transparan pudra geçtim cildim parlama yapmadı.
( kullanmaya yeni başladığım fondötenin performansını aşırı begendim, isim vermek yasak değilse yazabilirim, ben ne markalar kullandım ama bunda karar kıldım artık)
nemlendiricinin altına serum kullanıyorum ben yves rocher kırmızı ktuda olanı.onun üstüne nemlendirici onu üstüne de revlon makyaj bazı en uste ıster bb krem ister hafif bir fondöten.bitiş olarakta hafif allık artı beyaz pudra kullanıyorum .beyaz pudra essense nın hatta sudan ucuz yaz için süper oluyor .revlon urunleri hem uygun hem de kaliteli tavsiye ederim.nemlendirici clinique imkan varsa yoksa farmasi ya da neutrogena tavsiye olunur.ya benim cildim basbayağı yağlıya dönük karma idi.
bu uşaklar iliğimi kuruttu emzirme olaylarından sonra bildiğin kuru bir cilde sahibim artık.
nemlendiricim iyi aslında ama ben tembelim :) aslında düzenli kullansam sanırım pul pul olmayacak kuruluktansa.
bb bana ağır geldi sanki daha bir fondöten gibi cc varla yok arası .
nemlendiricinin altına serum kullanıyorum ben yves rocher kırmızı ktuda olanı.onun üstüne nemlendirici onu üstüne de revlon makyaj bazı en uste ıster bb krem ister hafif bir fondöten.bitiş olarakta hafif allık artı beyaz pudra kullanıyorum .beyaz pudra essense nın hatta sudan ucuz yaz için süper oluyor .revlon urunleri hem uygun hem de kaliteli tavsiye ederim.nemlendirici clinique imkan varsa yoksa farmasi ya da neutrogena tavsiye olunur.
Ben de t bölgemin belirli bir süre sonra yağlanmasından şikayet ederim. Ama bir çözüm buldum sayılır.
Öncelikle havalar ısınmaya başladı o yuzden fondöten cilde ağır kaçabiliyor. Önce cildimi yıkayıp tonikleyip göz ve nemlendirici kremimi sürüyorum.makyaj süngerini ıslatıyorum. Üzerine bir damladan bile az fondöten sürüyorum. Zaten sünger ıslak oldugu için cilde yayılması kolay oluyor. O gün günübirlik şehşr dısına bitmem gerekti, makyaj kalıcı olsun diye ğzerinden tek kat transparan pudra geçtim cildim parlama yapmadı.
( kullanmaya yeni başladığım fondötenin performansını aşırı begendim, isim vermek yasak değilse yazabilirim, ben ne markalar kullandım ama bunda karar kıldım artık)
ama ben de hiç makyaj yok gibi duruyor çünkü ruj parlatıcı far kullanmam bir tek rimel özel akşamlar dada altına kalem o kadar eyeliner kendim süremem zaten anca kuaförde yaptırırım arada beyaz pudra harika bir şey pahalı markalar toz halinde sattığı için ben esssense tercih edıyorum compact olduğu için .arada paraya kıyıp estee lauder alırım serum senede bir küçük boyunu.bayağı tuzlu çünkü fiyatı ha bir de devamlı yosun maskesi termal kil maskesi yaparım termal kili afyondan yosunu da arkadaşım rusyadan getırıyor.peeling te boş en iyisi kese artı yüz temizleyici pillilerden .fazla makyaj yaşlı gösterıyor insanı .Abiye ye yakışıyor sadece ha birde ünlü olsak tv ye ahahakız o ne o kadar şeyi suratıma sürsem beklentim angelina falan olmak olur..
serumum var nuxe da işte bende düzenli kullanma alışkanlığı yok onu edinmem lazım
nemlendiricimde dermokozmetik
Yasak değilse geldim:)yasak değil merakla bekliyoruz.
ama ben süngeri daha çok merak ettim şu beauty dedikleri mi?
a vitamini olarak ne kullanıyorsunuz acabaEvet. Acneyls, expigment 4 ve locoid. 2 gunde bir cildime a vitamini suruyorum. Madecassol nemlendiriciyi kullaniyorum su an sadece a vitamini ve madecassoku kullaniyorum. Diger ucune ara verdim
Yasak değilse geldim:)
Sünger h&m den, beauty blender muadili sünger. 10 tl gibi bi fiyata aldım, performansı gayet iyi.
Fondöten de m asam magic finish köpük fondöten. Deneme amaçlı 10 ml lik almıştım, inanın çok memnun kaldım. Ama dedigim gibi surata bıca etmiyorum, azdan da az kullanıyorum:)
Cilt bakımında da missha super aqua serisi tek geçerim:)
bundan sonra alalım bir arko krem neyimize yetmiyor erkekler ne şanslı eşimin tek masrafı parfüm artı garnier nemlendirici artı hediye traj balsamları adam bedava ya benden bakımlı ahaha saçıda ayda bir kestırıyor oldu bitti.bir yok röflesi yok kremi maskesi yok bakımı yağları yok keratini gene de yanmış saçlarla piyasadayız .bakımla saçı duzeltıp hoppp gene boyatıp yakıyoruz sil baştan bu döngü hiç bitmiyorah missha ile kalem farları ve o minnak göz altı kapatıcısı dışında hiç uyuşamadık biz:))
Makyaj bazi olarak mi
Malesef cilt bakımı ce makyaj biraz deneme yanılma ile ilerliyor. Ben neler kullanmadım ki, ama cildinizde çok şçleke yoksa m asamı begenebilirsiniz. Benimki sadece tavsiye, benim cildimde tuttu.ah missha ile kalem farları ve o minnak göz altı kapatıcısı dışında hiç uyuşamadık biz:))
kız o ne o kadar şeyi suratıma sürsem beklentim angelina falan olmak olur..
serumum var nuxe da işte bende düzenli kullanma alışkanlığı yok onu edinmem lazım
nemlendiricimde dermokozmetik
Avicapa vitamini olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Aynen bende traş sonrası balsam kullanıyorum baz yerine. Hem cildi bebek gibi yapıyor hemde makyaj hiç kusmuyor. Deneyebilirsin canım
Hayır ben bi kerem güzellik merkezine girmiştim gözenekleriniz kapanmış makyaj pütürleşiyor güzel durmuyor demişti gerçekten de öyleGozenekler kapali olunca daha guzel durmuyormu.