Senelerdir secemedim demek :) yada benim cilt tipime uygun henuz gelistirilmedi :)) oda bi ihtimal :))Cildinize uygun fondoten secmemissinizdir bence.
yaw biliyon sen bu işi zaar. pul pul olma işi kuruluktan mı fazla nemlendiriciden mi?
bb daha pul oluyordu cc ye geçtim ama alında o da bazen pul pul oluyor
Artık bulsam su fondoteni valla gitti paralarimSenelerdir secemedim demek :) yada benim cilt tipime uygun henuz gelistirilmedi :)) oda bi ihtimal :))
Neleri kullandiniz mesela? Cildiniz yagli mi kuru mu?Senelerdir secemedim demek :) yada benim cilt tipime uygun henuz gelistirilmedi :)) oda bi ihtimal :))
Cok hafif lekelerim var onlarda ilaca ara verdigim icin kaldi malum yaz gunuabla benim bildiğim kuruluktan oluyor. clinique 72 saat nemlendirici krem kullanıyorum hiç öyle pul pul olma sorunu yaşamadım. bir de mesela ben fondöten kullanmam ama kullanacaksam öncesinde çok iyi peeling yaparım. her duşta peeling yap ve bb kullan bence cildinde leke yoksa. leke varsa cc iyidir.
Cildim kuru. Golden rose maybeline loreal note garnier max factor, xpNeleri kullandiniz mesela? Cildiniz yagli mi kuru mu?
Konu sahibi birçok ürün denemiş pahalıdan ucuza fakat ben cilt tipine göre aldığını düşünmüyorum eskiden bende öyleydim, cilt tipimi tanıyınca ona göre ürün almaya başladım bu çok önemliMac fix plus bende kullaniyorum. Sabitlemeden ziyade onu sikinca makyaj tam yuzumle butunlesiyor sanki.
Cilt tipin nedir bilmiyorum konu sahibi ama benimki karmadan yagliya gibi. Mac in pudrali fondoteninden kullaniyorum daha uzun sure kaliyor. Denemeden alma ama yinede.
abla benim bildiğim kuruluktan oluyor. clinique 72 saat nemlendirici krem kullanıyorum hiç öyle pul pul olma sorunu yaşamadım. bir de mesela ben fondöten kullanmam ama kullanacaksam öncesinde çok iyi peeling yaparım. her duşta peeling yap ve bb kullan bence cildinde leke yoksa. leke varsa cc iyidir.
abla benim bildiğim kuruluktan oluyor. clinique 72 saat nemlendirici krem kullanıyorum hiç öyle pul pul olma sorunu yaşamadım. bir de mesela ben fondöten kullanmam ama kullanacaksam öncesinde çok iyi peeling yaparım. her duşta peeling yap ve bb kullan bence cildinde leke yoksa. leke varsa cc iyidir.
Hakli olabilirsiniz. Hangisi kuru ciltler icin iyi dedilerse gittim onu aldim ama hic biri bana uymadiKonu sahibi birçok ürün denemiş pahalıdan ucuza fakat ben cilt tipine göre aldığını düşünmüyorum eskiden bende öyleydim, cilt tipimi tanıyınca ona göre ürün almaya başladım bu çok önemli
Kuru cilde cok peeling yapmak da iyi degil aslinda. Geceden nemlendirmek daha etkili. Bir gece serumu veya hindistan cevizi yagi gibi bir seyle nemlendirilebilir.Cildim kuru. Golden rose maybeline loreal note garnier max factor, xp
Hangi cilt tipindesin? Bide lancome hangiii???bayadir fondoten degistirmiyorum lancome hic kullanmadim merak ettim deneyecegim.
Pul pulluk kuruluktan evet ve her kremde her fondotene gitmiyor. Suan kullandigim fondoten ilk zamanlar pul pulluk yapiyordu.
ya benim cildim basbayağı yağlıya dönük karma idi.
bu uşaklar iliğimi kuruttu emzirme olaylarından sonra bildiğin kuru bir cilde sahibim artık.
nemlendiricim iyi aslında ama ben tembelim :) aslında düzenli kullansam sanırım pul pul olmayacak kuruluktansa.
bb bana ağır geldi sanki daha bir fondöten gibi cc varla yok arası .
Sanirim ben fondoteni secemiyorum. Su an missha nin testerinini istedim yakin zamanda gelir onu deneyecegim insallahKuru cilde cok peeling yapmak da iyi degil aslinda. Geceden nemlendirmek daha etkili. Bir gece serumu veya hindistan cevizi yagi gibi bir seyle nemlendirilebilir.
Benim de cildim kuru makyaj oncesi surdugum kremler makyaji camurlastiriyor.
Bu markalarin hangi fondotenlerini denediniz mesela? Pudrali fondoten asla kullanmamalisiniz farmasi gibi.
Ben max factor long lasting serisini kullanmistim mesela, hic de yuzde durmayan ucan bir fondoten. Loreal true match de ayni sekilde.
Kalicilik ariyorsaniz bb ve cc kremler uygun degil (missha ve bazi kalin yapililar haric) cunku oldukca ince yapililar ve bir sure sonra kalmiyorlar.
Yani belki cildinizle ilgili degil de fondotenle ilgili bir problem olabilir.
benim cilt tipim karma hatta yağlı sayılır. lancome tavsiye ederim birazcık pahalı ama zaten fondöteni bir pompa sıksan yetiyor. elimde neredeyse her şeyden 1 tane var benim 1 rimel 1 eyeliner filan fazlasını almam ama alınca da lancome alıyorum hem kaliteli hem de cidden süper duruyor. kıyın paraya alın pişman olmazsınız :))
Derdime deva olacagini bilsem kiyicam zaten o sikinti degil :)benim cilt tipim karma hatta yağlı sayılır. lancome tavsiye ederim birazcık pahalı ama zaten fondöteni bir pompa sıksan yetiyor. elimde neredeyse her şeyden 1 tane var benim 1 rimel 1 eyeliner filan fazlasını almam ama alınca da lancome alıyorum hem kaliteli hem de cidden süper duruyor. kıyın paraya alın pişman olmazsınız :))
nemlendir cildini ayol yatmadan önce iki pıt sürsen yeter zaten sabaha kadar iyi iş yapıyor o. benim de önerdiğime bakma ben haftada 1 fondöten sürüyorum o da geceleri. bb krem daha ağır oluyor tabi cildi koruyor cc sadece rengi eşitliyor bildiğim kadarıyla.
Missha cok agir yapili ve bende sivilce yapti. Kimisi de cok memnun. Her urun her ciltte ayni durmuyor. Kalici ve kapatici olsun dediklerimiz daha pudrali olduklarindan kuru ciltlere pek olmuyor, az kapatici olanlar hafif oluyor ama ucup gidiyor.Sanirim ben fondoteni secemiyorum. Su an missha nin testerinini istedim yakin zamanda gelir onu deneyecegim insallah
Lancome teint miracle kullaniyordum ben de. Cok guzel butunlesiyor ama tam bir gunluk fondoten ozel gunlerde kullanilmiyor ucup gidiyor.benim cilt tipim karma hatta yağlı sayılır. lancome tavsiye ederim birazcık pahalı ama zaten fondöteni bir pompa sıksan yetiyor. elimde neredeyse her şeyden 1 tane var benim 1 rimel 1 eyeliner filan fazlasını almam ama alınca da lancome alıyorum hem kaliteli hem de cidden süper duruyor. kıyın paraya alın pişman olmazsınız :))
nemlendir cildini ayol yatmadan önce iki pıt sürsen yeter zaten sabaha kadar iyi iş yapıyor o. benim de önerdiğime bakma ben haftada 1 fondöten sürüyorum o da geceleri. bb krem daha ağır oluyor tabi cildi koruyor cc sadece rengi eşitliyor bildiğim kadarıyla.
benim cilt tipim karma hatta yağlı sayılır. lancome tavsiye ederim birazcık pahalı ama zaten fondöteni bir pompa sıksan yetiyor. elimde neredeyse her şeyden 1 tane var benim 1 rimel 1 eyeliner filan fazlasını almam ama alınca da lancome alıyorum hem kaliteli hem de cidden süper duruyor. kıyın paraya alın pişman olmazsınız :))