Tutmayan makyaj

Acaba bu siralar cildimi cilt bakimiyla fazla yordum maskeler falan filan. Hemen hemen hergun bisey yaptim. Ondan olabilirmi

Acaba bu siralar cildimi cilt bakimiyla fazla yordum maskeler falan filan. Hemen hemen hergun bisey yaptim. Ondan olabilirmi
fazla maske şu bu cilt dengesini bozuyor tek ürün kullan maske ya da peeling de.cildin kendi yağını her gün kazırsan cilt bozulur bir kaç ay sonra arada nemlendiriciden başka bir şey sürme dinlensin cilt yüz keseleri var haftada bir mutlaka uygula ölu derileri gitsin parlasın

Evet. Acneyls, expigment 4 ve locoid. 2 gunde bir cildime a vitamini suruyorum. Madecassol nemlendiriciyi kullaniyorum su an sadece a vitamini ve madecassoku kullaniyorum. Diger ucune ara verdim
Kullandığınız ürünler cildi soyar. O yüzden cildiniz pul pul duruyordur. Ayrıca cildinize aynı anda bu kadar ağır ürünleri kullanmanız çok yanlış. Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız aman dikkat edin.

Cildininiz şuan incelmiştir, sakın güneş kremi sürmeden dışarı adım atmayın. Leke içinde kalır yüzünüz.

Düzenli olarak cildinizi çizmeyecek hafif yapılı peelinglerle cildinizdeki ölü derilerden kurtulabilirsiniz.

Kusma olayına gelirsek. Makyaj öncesi cildimizi nemlendirmek çok önemli fakat üst üste farklı ürünler uygulayıp, üstüne hemen fondöten sürerseniz cildinizin kusmaması neredeyse imkansız. Özellikle kullandığınız bazla fondötenin yapısı farklıysa anında kusar cildiniz. Örnek verecek olursam; slikonlu makyaj bazı kullandıktan sonra üzerine su bazlı fondöten sürerseniz cildiniz kusar. Buna çok dikkat edin.

Bir süre cildinizi dinlendirmenizi öneririm. Cildinizini yormayacak bir temizleyici, ardından tonik ve hafif bir nemlendirici işinizi görecektir.

Dogru diyorsunuz tesekkurler

Haklisiniz ben anasini aglattim bir haftadir. Ilac kullanırken cildim daha guzeldi. Ilaclara ara verdikten sonra maskelere sardim. Sanirim asiri yordum cildimi. En iyisi biraz nadasa birakayim.

Missha al bence. Adamlar yapmış yani..her duruma özel bbleri var..bence bir dene. Sitesine kayıt ol ve tester işte ya da mağazaları olan bir yerde yaşıyorsaniz gidip deneyin bı bakın yani.
Dediğiniz markanın bbsı cok guzel bebek gıbı yapıyor hıc de bellı olmuyor arkadaşım kullanmıştı çok uzun dayandı. Renkleri en açıktan başlıyor tutturursanız süper

Haklisiniz ben anasini aglattim bir haftadir. Ilac kullanırken cildim daha guzeldi. Ilaclara ara verdikten sonra maskelere sardim. Sanirim asiri yordum cildimi. En iyisi biraz nadasa birakayim.
Dönem dönem hepimiz yapıyoruz bu hatayı.

Kendi başınıza hareket etmektense bir doktora gitmenizi öneririm. Kullandığınız ürünleri detaylı anlatırsanız zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir.

Cildinizin yapısına göre size en uygun ürünleri tavsiye edecektir. Bir görüş almanızda fayda var :)

Bende de aynı sorun var.. Karma cildimm var.. Temizler, kremi sürer, daha sonra fondöten uygularım.. Transparan pudra ile geçerim.. O an iyi.. İki saate kusuyor cildim.. Hiç yapmamış halim daha iyi oluyor.. Bende çok marka denedim.. Konuyu takipteyim..

Seçtiğiniz fondötenin hangi cilt tipine uygun olduğuna çok dikkat edin.

Kremi fazla uygulamayın ve en az 15 dk sonra fondötenizi uygulayın.

Eğer baz kullanıyorsanız fondöteninizin yapısına uygun bir baz seçin. Slikon yapılı bir bazın üstüne su bazlı fondöten sürmek yapılan en yaygın hatalardan birtanesi.

Estee lauder double wear föndoten kullanıyorum. Asla çıkmıyor 24 saat kalıcılığı var. Tabiki akşama yıkarsın ama yıkamazsan da akmıyo sonuçta.

Dediğiniz markanın bbsı cok guzel bebek gıbı yapıyor hıc de bellı olmuyor arkadaşım kullanmıştı çok uzun dayandı. Renkleri en açıktan başlıyor tutturursanız süper
Evet en açık 13 ama her bbsinde 13 yok. Ben de 21ini kullanıyorum..özellikle şu icinde başla birlikte olan bbsi guzek.

Canım cilt tipin yağlı ise sakın fondötenden önce baz kullanma anlattığından anladığım kadarıyla yağlı. Cilt tipine uygun bir fondöten seç. Ben de bu durumdan şikayetçiydim ne yapsam olmadı biri baz dene dedi ve en rezil şeydi tamamen kustu fondöteni yüzüm. Şimdi loreal infallible kullanıyorum. Mat olmayanı kullanıyorum. Belki mat olan yağlı ciltlere daha iyi gelebilir. Loreali şiddetle öneriyorum

Cc krem kullaniyorum ben,fondötenle aram yok...sanırım en son 10 yıl once falan kullandim o da sayılı
Gelgelelim benim bu cc kremde bi tek diadermin kullanabiliyorum renk seceneği yok piyasada resmen...bbler zaten rezalet onda hic pembe alt tonlu urun bulamadim hepsi dore veya bej
Pembe alt tonlu cc bilen var mı acaba diye sorayim bende :)

Fondöten genelde yağlı ciltlerde kusar. Ben pahalı ucuz bir ton fondöten, bb krem denedim çözüm bulamadım. Zaten renk konusunda sıkıntı yaşıyorum. Çoğu markanın en açık tonu bile koyu kalıyor bana. Diadermine bb krem kullandım kışın. O kusmadı bir tek bugüne kadar. Benden başka da seven görmedim onu. Yakında kaldırırlar kesin ben beğeniyorum diye.
Cildiniz yağlıya dönük karmaysa ve misshayı beğenirseniz yazın buraya lütfen. Zor durumdayım

Her makyajdan önce peeling mi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse yapmayın. Yanlış peeling ileride çok ciddi sıkıntılara sebep olur.
Herkesin bir hücre yenileme stoğu var. Peeling cildi ölü deriden arındırma işlemidir, gözenek temizlemez. Çok sık yapılırsa ömrü henüz bitmemiş hücreleri de yok etmiş olursunuz. Bir süre sonra cildiniz hassaslaşır. Aynı zamanda hücre stoğunuzu çok erken yaşlarda tüketmiş olursunuz. Daha çabuk yaşlanır cildiniz. Çok sık olmayan aralıklarla yapılmalı peeling.

Evet en açık 13 ama her bbsinde 13 yok. Ben de 21ini kullanıyorum..özellikle şu icinde başla birlikte olan bbsi guzek.
Onun üstüne bb ya da yerıne gecebılecek fondoten gormedım. Bir de güneş koruma faktörü de yüksek oluyor sanırım. Arkadaşım da 21 kullandı diye hatırlıyorum. Yuzunde akne olmasına ragmen bellı olmuyordu. Hangisi iyi tam anlayamadım mazur görün. Arkadaşım 5 6 sene evvel kullandı tam hatırlayamadım. Gecenlerde bı sıtede arastırdım ama hangısı ıyı ondan emın olamadıgım ıcın yeltenemedım. Arkadasım bordo paket ve seffaf kapaklısını kullanmıstı. Sizin aldığınız hangisi. Çok teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…