Su siralar vermemesi lazim :)Belkide cildin fondötene error veriyordur?
Asiri sürmüyorum bayagi azalttim hattabence fondoteni fazla sürüyor olabilirsiniz.
1 kez pompasına basıp tüm yüzüme sadece o kadarını sürüyorum ben.
Evet onu cok duydum ama testeri olmadan alamiyorum. Cunku bazen internetten alip cilt rengimin genellikle koyusu oluyor. Su an en az 3 tane bana uymayan fondoten kenarda duruyor. Acikcasi almaya korkuyorum. Bosuna para vermis gibi oluyorumbir arkadaşım farmasi bb krem kullanıyordu yüzü kadife gibi oluyordu böyle çok hoş bir yapısı vardı. onun yüzünde de hiçbir fondöten durmazdı çok çirkin görünürdü ama farmasiden memnundu. ben denemedim bana fiyatı çok şey geldi yani öyle ürünleri yüzüme sürmem ama sizin benim gibi takıntınız yoksa deneyebilirsiniz.
Evet onu cok duydum ama testeri olmadan alamiyorum. Cunku bazen internetten alip cilt rengimin genellikle koyusu oluyor. Su an en az 3 tane bana uymayan fondoten kenarda duruyor. Acikcasi almaya korkuyorum. Bosuna para vermis gibi oluyorum
Bahsettiğiniz losyon çok iyi makyajım tüm gün cildimde kalıyor hiç problem yaşamadımAynen. Hatta Nivea After Shave Balsam kullananlar var baz olarak, arkadaşım da kullanmıştı.
Ben gönderiyorlar diye biliyorum.Rizede yasiyorum malesef magazasi yok ama istersem tester gonderirler mi ki
Su an istedim tesekkur ederim :))Ben gönderiyorlar diye biliyorum.
Hem iyi bir makyaj bazı kullan hemde makyaj sonrası mac fix plus sık
hatırlayamadım ücretini ama ucuz o. lancome var mesela yüzünde yokmuş gibi durur ben onu kullanıyorum ama biraz pahalı o yüzden onu boşver şu aşamada. farmasiyi dene ondan sonra bir ara para biriktirip lancome al çünkü onu kullanıp memnun olmayan yok süper bir şey yumuşacık yapıyor cildi ve cidden böyle yokmuş gibi.
Su an istedim tesekkur ederim :))
Evet pul pul olma kuruluktan mi cok nemlenmektenmi. Gunes kremide kullanirim ben ustelik oda nemlendiriyor du guyayaw biliyon sen bu işi zaar. pul pul olma işi kuruluktan mı fazla nemlendiriciden mi?
bb daha pul oluyordu cc ye geçtim ama alında o da bazen pul pul oluyor