Tutmayan makyaj

daha oncede boyle oluyosa cildinizle alakali olabilir.ben bekarken asiri sivilceliydim o yuzden fondotenle yuzumu sivardim tabi yuzum hem berbat olurdu hemde makyaj tutmazdi.evlenince 1 yil boyunca fondoten tarzi hic bir makyaj urunu kullanmadim.simdi yuzum tertemiz ve hic oyle kusmuyor makyaji.

Ben fondöten üstüne pudra geçiyorum daha uzun kalıyor .
Bir de fondöten cilt tipinize uygun olması önemli .
Elle değil süngerle sürün.

bence fondoteni fazla sürüyor olabilirsiniz.
1 kez pompasına basıp tüm yüzüme sadece o kadarını sürüyorum ben.

bir arkadaşım farmasi bb krem kullanıyordu yüzü kadife gibi oluyordu böyle çok hoş bir yapısı vardı. onun yüzünde de hiçbir fondöten durmazdı çok çirkin görünürdü ama farmasiden memnundu. ben denemedim bana fiyatı çok şey geldi yani öyle ürünleri yüzüme sürmem ama sizin benim gibi takıntınız yoksa deneyebilirsiniz.

Evet onu cok duydum ama testeri olmadan alamiyorum. Cunku bazen internetten alip cilt rengimin genellikle koyusu oluyor. Su an en az 3 tane bana uymayan fondoten kenarda duruyor. Acikcasi almaya korkuyorum. Bosuna para vermis gibi oluyorum

Evet onu cok duydum ama testeri olmadan alamiyorum. Cunku bazen internetten alip cilt rengimin genellikle koyusu oluyor. Su an en az 3 tane bana uymayan fondoten kenarda duruyor. Acikcasi almaya korkuyorum. Bosuna para vermis gibi oluyorum

hatırlayamadım ücretini ama ucuz o. lancome var mesela yüzünde yokmuş gibi durur ben onu kullanıyorum ama biraz pahalı o yüzden onu boşver şu aşamada. farmasiyi dene ondan sonra bir ara para biriktirip lancome al çünkü onu kullanıp memnun olmayan yok süper bir şey yumuşacık yapıyor cildi ve cidden böyle yokmuş gibi.

Ben ne zaman makyaj yapmadan güneş kremi sürüp öyle makyaj yapsam daha uzun süre koruyor cildim makyajı. Ama güneş kremini sürüp bi 15 20 dk beklemek gerekiyor.

Ben makyaj sabitleyen spreyle çözüm buldum göz makyajım bile taş gibi duruyor. Ne kalemim ne rimelim akmıyor. Tavsiye ederim

Bende de aynı sorun vardı max factor lasting serisi kullanıyorum baz olarak da Golden rose sorunum ortadan kalktı bunlarla benim

Hem iyi bir makyaj bazı kullan hemde makyaj sonrası mac fix plus sık

Mac fix plus bende kullaniyorum. Sabitlemeden ziyade onu sikinca makyaj tam yuzumle butunlesiyor sanki.
Cilt tipin nedir bilmiyorum konu sahibi ama benimki karmadan yagliya gibi. Mac in pudrali fondoteninden kullaniyorum daha uzun sure kaliyor. Denemeden alma ama yinede.

Son düzenleyen: Moderatör:

yaw biliyon sen bu işi zaar. pul pul olma işi kuruluktan mı fazla nemlendiriciden mi?
bb daha pul oluyordu cc ye geçtim ama alında o da bazen pul pul oluyor

Cildinize uygun fondoten secmemissinizdir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…