Missha cok agir yapili ve bende sivilce yapti. Kimisi de cok memnun. Her urun her ciltte ayni durmuyor. Kalici ve kapatici olsun dediklerimiz daha pudrali olduklarindan kuru ciltlere pek olmuyor, az kapatici olanlar hafif oluyor ama ucup gidiyor.
Uygun fiyatli bir urun ariyorsaniz revlonunkilere bir bakin seveni cok.
Ben zaten 1 yil rahat kullaniyorum fondotenimi. Cok kullanmiyorum. Ayniymis cilt tipimiz. Ultra wear mi yoksa miracle mi fondotenin? Pompali onlar sanirim??? Baktim biraz.
Lancome teint miracle kullaniyordum ben de. Cok guzel butunlesiyor ama tam bir gunluk fondoten ozel gunlerde kullanilmiyor ucup gidiyor.
longwear benimki. hatta youtubeda nikkietutorialsın da en sevdiği fondötendir ürün yerleştirme gibi oldu :))
Evet ben de kullanıyorum, çok memnunum.bir arkadaşım farmasi bb krem kullanıyordu yüzü kadife gibi oluyordu böyle çok hoş bir yapısı vardı. onun yüzünde de hiçbir fondöten durmazdı çok çirkin görünürdü ama farmasiden memnundu. ben denemedim bana fiyatı çok şey geldi yani öyle ürünleri yüzüme sürmem ama sizin benim gibi takıntınız yoksa deneyebilirsiniz.
Bende kuru ciltliyim en sevdiğim ürünler Maybelline Affinitone,Clinique super balanced fondöten ve Pure Beauty CC krem (bu cc krem sadece watsonslarda var)Hakli olabilirsiniz. Hangisi kuru ciltler icin iyi dedilerse gittim onu aldim ama hic biri bana uymadi
Gozenekler kapali olunca daha guzel durmuyormu.Bazı ciltlerde gerçekten uzun süre durmuyor makyaj, ben cilt yapıısyla alakalı olduğunu düşünüyorum, birde ciltte gözenekler kapalı ise o yüzden de makyaj tutmaz
Tek tuk lekeler var cok az. Cilt tonu esitligi olsun diye. Kopleks oldu biraz :) ilaclarjma devam edebilsem fondotene gerek kalmayacak ama yazaa kadar idarfe edicem isteAyy makyajdan hıc anlamıyorum belki bıseyler ogrenırım diye tüm yorumları okudum da sızın fondoten deki ısrarınız niye acaba tüm hayatınızı ona endekslemişsınız gibi geldi tutmuyorsa koyverın gitsin istemiyor demekkı cildınızı dinleyin azıcık
Ne ilacı kullanıyorsunuz lekeler için mıTek tuk lekeler var cok az. Cilt tonu esitligi olsun diye. Kopleks oldu biraz :) ilaclarjma devam edebilsem fondotene gerek kalmayacak ama yazaa kadar idarfe edicem iste
Evet. Acneyls, expigment 4 ve locoid. 2 gunde bir cildime a vitamini suruyorum. Madecassol nemlendiriciyi kullaniyorum su an sadece a vitamini ve madecassoku kullaniyorum. Diger ucune ara verdimNe ilacı kullanıyorsunuz lekeler için mı
Bu bilgi cok iyi oldu cok teşekkürler fondoten mucadelenızde de basarılarEvet. Acneyls, expigment 4 ve locoid. 2 gunde bir cildime a vitamini suruyorum. Madecassol nemlendiriciyi kullaniyorum su an sadece a vitamini ve madecassoku kullaniyorum. Diger ucune ara verdim
Tesekkurler :)Bu bilgi cok iyi oldu cok teşekkürler fondoten mucadelenızde de basarılar
Fondötenini değiştir doğruyu bulana kadar dene bir de şu var bazı insanlarda bazı mevsimlerde sürekli kusma oluyor her zaman böyleyse zemin sağlam baz falan ama ya üst transparan pudra kullan bakalım nasıl olacakArkadaslar makyajdan once pleenig yapmama ragmen tonik surmeme ragmen nemlendirmeme ve ustelik az fondoten surmeme ragmen ilk iki saat makyaj cildimde cok guzel duruyor sonra kusuyor. Makyaj bazida kullandim bana misin demedi. Genelkikler fondoteni elle surerim sonra makyaj sungeri ile tampon hareketler yaparim. Ne yapmam gerekiyor bi el atarmisinizzz