Tutmayan makyaj

of aynen missha bb diye yıkılıyor ortalık çok ağır geldi bana.

Bence cilt tipinizi bilmiyorsunuz. Cildinize uygun olanı seçmediğiniz sürece uyum sağlamayıp cilt onu atacaktır.
Ama estee lauder double wear. Uyum sağlamadığı cilt yok. Benim favorim.

Bazı ciltlerde gerçekten uzun süre durmuyor makyaj, ben cilt yapıısyla alakalı olduğunu düşünüyorum, birde ciltte gözenekler kapalı ise o yüzden de makyaj tutmaz

Ben zaten 1 yil rahat kullaniyorum fondotenimi. Cok kullanmiyorum. Ayniymis cilt tipimiz. Ultra wear mi yoksa miracle mi fondotenin? Pompali onlar sanirim??? Baktim biraz.

longwear benimki. hatta youtubeda nikkietutorialsın da en sevdiği fondötendir ürün yerleştirme gibi oldu :))

Lancome teint miracle kullaniyordum ben de. Cok guzel butunlesiyor ama tam bir gunluk fondoten ozel gunlerde kullanilmiyor ucup gidiyor.

benim cildim çok beyaz yani hatta yazın beyaz bile değil kırmızı olur full. o yüzden günlük fondöten süremem ben de lancomeu özel günlerde kullanıyorum böyle kadifemsi bir dokusu oluyor çok doğal duruyor

Bence Sephora gibi bir yere gidin ve size uygun ürün seçsinler ilk etapta. Kuru ciltte fondöten nasıl durmuyor, benim de kuru cildim, pul pul olur belki kışın ama akmaz hiç. Cilt tipine uygun seçememiş olabilirsiniz belki. Fondöten, kapatıcı bence bahsettiğiniz markalardan değil de kaliteli, mid end, high end markalardan edinilmeli. Çok fark ediyor. Ten güzel olunca makyaj ortaya çıkıyor.

https://findation.com/ Reklam mı bilmiyorum, öyleyse üzgünüm ama bu sitede daha önce kullandığınız fondöten markası ve numarasını girerek diğer markalardaki karşılıklarını da görebilirsiniz. Çok faydalı, tavsiye ederim. Cildiniz kuruysa peeling çok yapmayın, kılcal damarlarınızı çatlatabilirsiniz. Gece yoğun nemlendirici sürün. Sabah da nemlendiricinin emilmesini bekleyin yirmi dakika kadar, özellikle bu sıcaklarda.

Evet ben de kullanıyorum, çok memnunum.

Ayy makyajdan hıc anlamıyorum belki bıseyler ogrenırım diye tüm yorumları okudum da sızın fondoten deki ısrarınız niye acaba tüm hayatınızı ona endekslemişsınız gibi geldi tutmuyorsa koyverın gitsin istemiyor demekkı cildınızı dinleyin azıcık

Tek tuk lekeler var cok az. Cilt tonu esitligi olsun diye. Kopleks oldu biraz :) ilaclarjma devam edebilsem fondotene gerek kalmayacak ama yazaa kadar idarfe edicem iste

Evet. Acneyls, expigment 4 ve locoid. 2 gunde bir cildime a vitamini suruyorum. Madecassol nemlendiriciyi kullaniyorum su an sadece a vitamini ve madecassoku kullaniyorum. Diger ucune ara verdim
Bu bilgi cok iyi oldu cok teşekkürler fondoten mucadelenızde de basarılar

Öncelikle gratislerde yeşil konjac sünger var onu akim ve haftada üç Ya da dört gün kullanın bu peeling etkisi yapip cildinizdki ölü deriyi atacaktır.

Daha sonra etkili bir nemlendirici ve serum kullanın, aloevera jelini de surebilirsiniz serumdan önce ama nemlendirmek şart. Neyse dediğim gibi önce ölü derileri atıyoruz sonra da nemlendiriyoruz yoğun bir şekilde ve sonrası fondöten ztn. Ben missha bb kremi cok seviyorum açıkçası diğer markaları da bilmiyorum çünkü bana missha yetiyor. Bence ilk doğru cilt bakımını yaparsanız fondöteninz daha iyi durur.

Ayrıca bir üye bebek pudrasindan bahsetmiş sabitleme için ama ben tavsiye etmiyorum çünkü içinde talc var. Talc solunursa zararlı olan bir madde. O yüzden toz ürünlerde talc içermeyen markaları kullanıyorum the balm gibi

Fondötenini değiştir doğruyu bulana kadar dene bir de şu var bazı insanlarda bazı mevsimlerde sürekli kusma oluyor her zaman böyleyse zemin sağlam baz falan ama ya üst transparan pudra kullan bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…