turunç'un etkisi :) kesin çözüm

kızlar etkisini görenleri beklerseniz turunç mevsimi biter. çünkü yapacaklarda bir ay sonra sonuçları söyliceklerde derken çok zaman geçicek. ben 2 aylık bi sonuçtan bahsediyorum. kendimde yaptım. bir ay sonra sonucunu söylerim.
korkucak bişey yok o kadar.
dayanılmıcak bişey olsa ablam dayanamazdı, o ağda yaparken emla kullanıyo canı çok tatlı :)
dayanılabilir bişey ancak çok can yakıyo. 4 saat dayanabilirsiniz bence.

ya kızlar kusura bakmayın da
bu turunç ne:26:
havuç zannettim ilk önce ben giresundayım.ilk defa duyuyorum ya:78:

Son düzenleme:
fuingill bugün denedim.limonla yaptım sterçledim. bacağımda o kadar yanma olmadı.7saat beklettim.sonra da yıkamadım bacağımı. sadece peçeteyle aldım parçaları.hatta 24 saat bile durabilirdim streçli.bir batma yanma vardı fakat dayanabildim .ağrı eşiğim yüksektir ondanmı acaba???

ya kızlar kusura bakmayın da
bu turunç ne:26:
havuç zannettim ilk önce ben giresundayım.ilk defa duyuyorum ya:78:

turunçgiller familyasından bi meyve oda, yenmez ama acıdır tadı, portakala benzer. öyle manavda vs. bulamazsınız. akdenizde ve egede belediyenin diktiği ağaçlar var. yada portakal bahçelerinde bulabilirsiniz sanıyorum. ben mersine gittiğimde yol kenarında portakal bahçeleri gördüm, gittim sordum bi dede vardı bahçesinden topladı verdi sağolsun.

ya yanmaması çok ilginç, suyunu sürünce bile yakıyo limon. bide 7 saat bekletmişsin helal valla :)
kabuklarıyla robattan geçirip sardın dimi? umarım bacağının heryerine kalınca sürmüşsündür. ve umarım turunçtaki gibi etkisi olur. ben de bir sonraki seansı limonla yapıcam turunç bulamam sanırım.

yandı ama sarınca bir zaman sonra hissetmemeye başladım.elimle bastırınca yandığını hissediyordum.robottan geçirdim.parça parça koydum bacağıma.sonra steçledim.ama heryerine eşit dağıtamadım.hatta şuanda yıkamadım.sildim peçeteyle.epilasyondan sonra bir süre yıkanmaması gerekiyor diye duymuştum.

bu arada çok esmer olmasamda esmer tenliyim. kolay kolay tahriş olmaz cildim.epilasyondan sonra kızarıklık falan da olmaz.ama bugün biraz olmuş limon yaktığı için.ve yumuşacık oldular.teşekkürler fuingill.inşallah faydasını görürüz

bidaha sararken streç filmi yer koy üstüne sarıcağın bölümdeki bacak kalınlığının 2 katı kadar karışımı yay. boşluk kalmasın. sonra bacağını bunun üstüne koy ve bacağının üstünede yay ve sar. sardıktan sonra elinle ovalarsan onlar yerleşiyo boşluk kalmıyo. bende epilasyondan sonra hemen yıkamayın dediklerini biliyorum ama ablam yıkamıştı yinede sonuç aldı o yüzden bende hemen yıkanıp temizlenmek istedim ve yıkadım. yıkarken başta sıcak su değdi daha çok yandım. ama soğuk su iyi geldi, yangınımı söndürdü

inşallah yaa. ben özellikle limonun faydalı olmasını istiyorum çünkü herkes turunç bulamaz. limonda aynı işe yararsa çok güzel olucak.
aslında bende tahriş olmazdım ama roacccutane diiye bi ilaç kullanıyorum ağda yasakmış bile ama ben yaptım :) biraz soyuldum, yinede turuncun bi zararını görmedim. benm bacaklarımda yumuşacık oldu :)

fuingill sen ne kadar zamandır uyguluyosun bunu?

20 ocakta yaptım ilk seansı, bacaklarıma ve bıyıklarıma. bıyıklar çabuk çıkar bilirsin, haftada bir almak gerekir ama bişey çıkmadığı için bu hafta rahatım :)
bacaklarım için bişey söylemem henüz erken olur. şimdilik çıkan yok ama henüz bir hafta oldu. onun için 2 hafta sonra bacaklarımın durumunuda yazarım

Son düzenleme:

ya ben de şu limon tuz olayına girdim bacaklarım normalde alındıktan sonra en az 2 hafta minicik bile olsa çıkmaz. ama şuan 5. günüm ve baktm ki çıkmaya başlamış minik minik :18: ben anlamadım ki nerde hata yaptm hiç öle hormon bozukluğu olan bi insan falan diilim. aşırı kıllı bi insan falanda diilim anlamadım ya

limon tuzun erken çıkmasına neden olucağını sanmıyorum, bence başka bi neden olabilir. alırken tüylerin kırılmış kökünden gelmemiş yada daha önce çıkmayanlar çıkmaya başlamış olabilir. sen sadece suyunumu sürdün limonun yoksa robattan geçirip beklettin mi?

suyunu sıktm içini baya bi tuz koydum sıvı olduğu için sürmek baya zor oldu bacaklarıma sürüp streçledim ben robotta çekmemiştm

suyunu sıktm içini baya bi tuz koydum sıvı olduğu için sürmek baya zor oldu bacaklarıma sürüp streçledim ben robotta çekmemiştm

o şekilde yapınca streçlemenin bi faydası olmazki. önemli olan uzun süre meyvenin asidi ile yakmak. sen sadece suyunu sürersen bi kaç dk yanarsın. lapasını koyman lazım 4-5 saat te çıkarmaman gerekiyor. uzun süre yanıcakki kıl köklerine etki etsin

amaninnnnn ben çok tırsıyorum nasıl yapacam bunu.oyy oyy kıldı tüydü ömrüm gitti anacım ya
umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…