canım ben de uzun ve zayıfım.deneyeceğim mutlaka.Beldiyenin diktiği turunç ağaçları her evin önünde.artık 20 turunç feda olsun:)
ben de limon suyuyla tuz karıstırı sryorum ama bekletmek daha faydalı galiba bide limonu robottan geçirirken kabuklarıylamı atıyoruz içine
turuncun kabuklarını mı geçiriyorsun robottan?turunç limona da benzemez.turuncun özellikle de kabuğu çok acıdır.Nasıl dayanırız ki acaba!
asit vücuda zarar verir diye biliyorum delik delik olur.kuzenim doktor öyle söylüyor ama bilmiyorum halen delinen olmadıysa yazsın bende deneyecem
limon uyu tuz karışımını duymuştum ama ne yalan söliim hiç yapmadım sadece bıyık ağdasında denemiştim 3-5 defa yaptıktan sonra limon suyuna tuz atıp bıyıklar alındıktan sonra sürüp 1-2 saat bekletip yıkamıştım yüzümü ama fayda mayda görmedim söliiim tabii bacaklarda sarma vss olayı var farkedermi bilemem kabuklarında olması ayrı mesele tabii
deneyeceğim hep üşeniyorum
kızlar sonuç alanlar mutlaka paylaşsın çünki ben ona göre sipariş vericem malum sakaryada yok hatta turunç hiç bilmiyorumbu turunç he mevsim oluyomu her zaman bulabilirmiyim acaba
geçen eşimle şakalaşırken portakalın suyunu elime ve yüzümün bi kısmına sürdü 5 dakika sonra manyak gibi kaşınırken buldum kendimi. bir baktım elimin üzeriyle yanağım kıpkırmızı ve fısır fısır olmuş. bana öylesine değmiş bi su bile bu kadar etki etmişken bi de ağda yapıp üstünde de saatlerce bekletmek çin işkencesi olur herhalde
bi de bu yönden bakın bence,, önce küçük bi yerinizde deneme yapın da neme lazım domates gibi gezinmeyin ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?