• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turunç'un etkisi :) kesin çözüm

merhaba fuingil merak ettim hala çıkmadı mı tüyler? yani dudak üstü de mi? bana mucize gibi geliyor da bu yüzden şaşkınım =)

merhaba fuingil merak ettim hala çıkmadı mı tüyler? yani dudak üstü de mi? bana mucize gibi geliyor da bu yüzden şaşkınım =)

ben şaşırmadım sonuçlarını daha önce gördüğüm için :) harika bişey bu, lazere veya çeşitli markalara para vermeden ve hepsinden çok çok çok daha etkili bi yöntem :) haftaya daha önce alamadıklarım vardı, kırıklar batıklar. onları alıp limonla yapıcam turunç'um yok çünkü. inş oda aynı etkiyi gösterir.
dudaküstünde bi kaç tane çıkan oldu bu hafta ama çok cansız. bikere daha yapsam eser kalmaz onlardanda. turunç mevsimi geçmeden denyin kızlar. yoksa bi daha ki kışa kadar bulamazsınız.

streçleme fikri çok güzel.
penetrasyonu arttırıyor bu yöntem.
1 saat streçli kalmak yeterli aslında,4 saat beklemeye gerek yok
birde turunç bulamayanlar portakal kabuğunuda müadil olarak deneyebilir,turunçtaki kimyasallara en yakın limon değil portakal kabuğu.ama sanırım başlığı açan arkadaş turunç meyvasının tamamını kullanıyor.kabuğunun suyu sıkılıpta denenebilir .
birde benim şahsi fikrim tuzsuz denenmesidir,eğer gerçekten turunç kabuğundan fayda gördüyseniz birde tuz kullanmadan deneyin derim.
kolay gelsin..

Son düzenleme:
evet bende bugün portakaldan bahsedecektim.portakaldada asit var o da iyi gelir bence.bu arada yüze kullanımda tahriş edeermi kızlar.benim cildim çok hassas

Çok şanslıyım bahçemizde turunç ağacı warr :) Bende bugün denedim 11 turuncu 11 yemek kaşığı tuz ile hazırladım 5 saat beklettim, ama hiç ağrı hissetmedim çok ilginç gerçekten, acaba fayda etmedide mi böyle oldu anlamadım biraz zaman geçtikten sonra anlaşılır nasılsa :)

Son düzenleme:
Çok şanslıyım bahçemizde turunç ağacı warr :) Bende bugün denedim 11 turuncu 11 yemek kaşığı tuz ile hazırladım 5 saat beklettim, ama hiç ağrı hissetmedim çok ilginç gerçekten, acaba fayda etmedide mi böyle oldu anlamadım biraz zaman geçtikten sonra anlaşılır nasılsa :)

banada göndersene turunç:1::64:

bir sorum olacak turuncun sadece soyu kullanılsa sizce nasıl bi etki gösterir.turunç suyuna tuz döksek.posasıyla falan uğraşmasak :)

kızlar kusura bakmayın bi kaç gündür nete bakamıyordum. soru soranlar olmuş. ben formülü söyledim, turuncu kabuklarıyla birlikte bütün olarak robottan geçirip tuzlayıp kullanın. benim gördüğüm duyduğum bu. denenip sonuç alınan da bu. o yüzden üşenmeyin lütfen ve dediğimi tam olarak yapın kızlar. ben limonla denedim kalan tüyler için ama turunç kadar yakmadı çok rahat durdum. bi dahakini bi arkadaş portakaldan bahsetmiş onu deniyim diyorum çünkü turunç bulamıyorum :(

aman arkadaşlar yanlış anlaşılmasın
ben turunç bulamayanlar için portakal kabuğutavsiyesinde bulunmuştum,portakalın tamamı değil yani
turunçtaki kimyasallara en yakın portakal kabuğunda var diye dedimdi.
denemek isteyenler turunç bulamayanlara tavsiye içindi.,
başlığı açan arkadaşımız turunç ile tecrübelerini paylaştığından yorum yazmak istemiyordum aslında ama turunçun temin edilebilmesi herkes için mümkün olamayabileceğinden nacizene alternatif tavsiyede bulundum.
kılsız ,tüysüz günler dilerim.

herkese mrblar turunç olayına çok şaşırdım ve ilk defa duydum turunç ağaçları içinde bulunan biri olarak kendimi çok şanslı hissettim.haftaya ada yapıp denemeyi düşünüyorum.inşlah işe yarar.

mutfak robotum yok mesela protakal kabuklarini el rendesi ile rendeleyip tuzla karistirim baldirlarima sarsam ayni etkiye ulasirmiyim?

birde gece güzelce sarip sabah kalkinca yikansa nasil olur acaba? gündüz vakti 4 - 5 saat sadece onu bekleyebilecek vaktim olurmu bilmiyorum da..

mutfak robotum yok mesela protakal kabuklarini el rendesi ile rendeleyip tuzla karistirim baldirlarima sarsam ayni etkiye ulasirmiyim?

birde gece güzelce sarip sabah kalkinca yikansa nasil olur acaba? gündüz vakti 4 - 5 saat sadece onu bekleyebilecek vaktim olurmu bilmiyorum da..

rendelemende işe yarar sanırım ama portakal için kesin bişey söyleyemem. henüz deneyen olmadı. turunç bulmayı dene önce. gecede yapabilirsin tabi ama o şekilde uyuyamazsın sanırım.

rendelemende işe yarar sanırım ama portakal için kesin bişey söyleyemem. henüz deneyen olmadı. turunç bulmayı dene önce. gecede yapabilirsin tabi ama o şekilde uyuyamazsın sanırım.

hmm turunc bulamazsamda ya limon ya portakalla bi deniycem bakalim sonuc eldebilirmiyim..

ne bitmez tükenmez bir dertmis bizim bu cektigimiz ya

daha önce limon suyuyla tuzu,baklayı duymuştum ama.bire deneyelim bakalım turunç bulabilirsek.baklayı deneyen oldumu.bakla robotten geçirilip suyu sürülüyormuş bioderin içndede bakla varmış diye okumuştum sitede.deneyen varsa paylaşsın

merhaba bende tüylerimi aldıktan sonra limon sürüyor gerçekten geç çıkıyor fakat azalma olmadı az önce hamam otuyla ilgili birşey okudum agadayla aldıktan sonra hamam otunu sürüp 1 dk bekliyormuşssun 2 sefer aldığında 2 dk böyle böyle azaln bir arkadaş var ben küçük yerdeyim bulursam alıp deniyecem

canım hamam otunu ben denedim hiç tavsiye etmem çünkü bildiğin jilet hatta jilettende daha çabuk çıkarıyo tek farkı bu çoğaltmıyo ama kesinlikle azaltmadıı gibi 1-2 gün sonra çıkartıyo o yüzden ben tavsiye etmem ama sen bilirsin tabi :50:

Fuingill, bir şey sormak istiyorum.
Bir arkadaş ilk sayfalarda da dile getirmişti, ben de merak ediyorum.
Turuncun içindeki asit benim de bildiğim kadarıyla gözenekleri genişletebilir.
Bir arkadaşım yüzüne limon suyu kullanmıştı lekeleri için onda gördüm, gözenekleri genişledi ve öyle kaldı.
Sen de ya da ablanda böyle bir durum oldu mu öğrenebilir miyim?

kızlar kusura bakmayın bi kaç gündür nete bakamıyordum. soru soranlar olmuş. ben formülü söyledim, turuncu kabuklarıyla birlikte bütün olarak robottan geçirip tuzlayıp kullanın. benim gördüğüm duyduğum bu. denenip sonuç alınan da bu. o yüzden üşenmeyin lütfen ve dediğimi tam olarak yapın kızlar. ben limonla denedim kalan tüyler için ama turunç kadar yakmadı çok rahat durdum. bi dahakini bi arkadaş portakaldan bahsetmiş onu deniyim diyorum çünkü turunç bulamıyorum :(

Back