Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba fuingil merak ettim hala çıkmadı mı tüyler? yani dudak üstü de mi? bana mucize gibi geliyor da bu yüzden şaşkınım =)
Çok şanslıyım bahçemizde turunç ağacı warr :) Bende bugün denedim 11 turuncu 11 yemek kaşığı tuz ile hazırladım 5 saat beklettim, ama hiç ağrı hissetmedim çok ilginç gerçekten, acaba fayda etmedide mi böyle oldu anlamadım biraz zaman geçtikten sonra anlaşılır nasılsa :)
Olurr gönderirim canın sağolsunn :)
mutfak robotum yok mesela protakal kabuklarini el rendesi ile rendeleyip tuzla karistirim baldirlarima sarsam ayni etkiye ulasirmiyim?
birde gece güzelce sarip sabah kalkinca yikansa nasil olur acaba? gündüz vakti 4 - 5 saat sadece onu bekleyebilecek vaktim olurmu bilmiyorum da..
rendelemende işe yarar sanırım ama portakal için kesin bişey söyleyemem. henüz deneyen olmadı. turunç bulmayı dene önce. gecede yapabilirsin tabi ama o şekilde uyuyamazsın sanırım.
merhaba bende tüylerimi aldıktan sonra limon sürüyor gerçekten geç çıkıyor fakat azalma olmadı az önce hamam otuyla ilgili birşey okudum agadayla aldıktan sonra hamam otunu sürüp 1 dk bekliyormuşssun 2 sefer aldığında 2 dk böyle böyle azaln bir arkadaş var ben küçük yerdeyim bulursam alıp deniyecem
kızlar kusura bakmayın bi kaç gündür nete bakamıyordum. soru soranlar olmuş. ben formülü söyledim, turuncu kabuklarıyla birlikte bütün olarak robottan geçirip tuzlayıp kullanın. benim gördüğüm duyduğum bu. denenip sonuç alınan da bu. o yüzden üşenmeyin lütfen ve dediğimi tam olarak yapın kızlar. ben limonla denedim kalan tüyler için ama turunç kadar yakmadı çok rahat durdum. bi dahakini bi arkadaş portakaldan bahsetmiş onu deniyim diyorum çünkü turunç bulamıyorum