- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Tehlikeli sular da dolaşma Bonus. Akşam akşam canın çekmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin ama ben seni börek açan bir kadın olarak hayal etmiştimKarnım tok burnumun tek deliğiyle solunum yapıyorum canım çekemiyo o yüzden.
Demek sende açıyosun börek haa ben bi kere denedim sadece sene 2007 ler falan 12 hamuru büyüttüm kare kesip milföy gibi o oldu işte
Cidfi misin ben seni ama börek açan bir kadın olarak hayal etmiştim
Ya öyle annem gibi asla açamam ağzı gözü yamuk oluyor çaktırma
Ellerine sağlık canım.Ne kadar çalışkan olduğunu biliyorum zaten ben,bazen dikizliyorumAyıp ettin, yapa yapa öğrendim sonun da. Yaptım bugün hem peynirli hem ıspanaklı
İki gün önce de mantı yaptım ayıptır söylemesi
Teşekkür ederim canımNeyseki camış gibi yedikten sonra gördüm
Yoksam bu iş olmazdı deynebim küsüverirdim suracikta
Harika olmuş herzamanki gibi yine ellerine sağlık
Özellikle de seninkilereTeşekkür ederim canım
Aslında aç karnına girmek yasaktır diye tabela asmak lazım tariflerin başına
Demek gizli hayranlarımdan biri sensinEllerine sağlık canım.Ne kadar çalışkan olduğunu biliyorum zaten ben,bazen dikizliyorum
Sağolun bana oy vermediğiniz için.Sayenizde birinci olacağım büyük ihtimalleEl açmasını okumama, fotoğraflarını da görmeme rağmen pişmiş halini görünce yemin ediyorum dondurulmuş hazır dondurulmuş börek ambalajında ki fotoğraf çağrıştırdı bundan dolayı ve birinciliğiniz etkilenmesin diye oy vermedim : )
aslında ben sizi tutuyorum.....
aslında çok güzel bir şey yazdım farkındasınız değil mi ?
Teşekkür ederimElinize saglik.Cok güzel görünüyor eminim tadi da çok güzeldir. El acmasi oldugu icin de özellikle size verdim oyumu cünkü zahmetli bir is. yani her anlamda benim icin bu yarismanin kazananisiniz.