Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
El açmasını okumama, fotoğraflarını da görmeme rağmen pişmiş halini görünce yemin ediyorum dondurulmuş hazır dondurulmuş börek ambalajında ki fotoğraf çağrıştırdı bundan dolayı ve birinciliğiniz etkilenmesin diye oy vermedim : )
aslında ben sizi tutuyorum.....
aslında çok güzel bir şey yazdım farkındasınız değil mi ?
Elinize saglik.Cok güzel görünüyor eminim tadi da çok güzeldir. El acmasi oldugu icin de özellikle size verdim oyumu cünkü zahmetli bir is. yani her anlamda benim icin bu yarismanin kazananisiniz.
El açmasını okumama, fotoğraflarını da görmeme rağmen pişmiş halini görünce yemin ediyorum dondurulmuş hazır dondurulmuş börek ambalajında ki fotoğraf çağrıştırdı bundan dolayı ve birinciliğiniz etkilenmesin diye oy vermedim : )
aslında ben sizi tutuyorum.....
aslında çok güzel bir şey yazdım farkındasınız değil mi ?
Sağolun bana oy vermediğiniz için.Sayenizde birinci olacağım büyük ihtimalle
Tarifi yapmak değil sunumu düşünmek,çekim aşaması yoruyor zaten beni.Nasıl daha iyi sunum yaparım diye bayağı düşünüyoruz.Böreğin yuvarlamasında daha detaylı da çekmeyi düşündüm ama örtü yağ olduğu için yeterli gördüm
Elinize saglik.Cok güzel görünüyor eminim tadi da çok güzeldir. El acmasi oldugu icin de özellikle size verdim oyumu cünkü zahmetli bir is. yani her anlamda benim icin bu yarismanin kazananisiniz.
Teşekkür ederim
El açması olur da kötü olur mu?
Ev halkı severek yediğinden zevkle yapıyorum ben,hamur işi tariflerini yapmayı seviyorum,sevdiğim için de yorucu gelmiyor.