Cunku her kafadan bır ses cıkıyor
ekledım canım seni bakabılırsın :)
Canım nerdesin sen yahuu...Bir ses ver lütfen,özledik merak ediyoruz...
o plaj senın bu plaj benım gezıyorum, 4-5 gun yazlıga gıttım, bı eve geldım ne var ne yok dıye, hafta sonu yıne gıdecegım, nasıpse arabamı degısıyorum, yenı cıcımı alıp yıne gıdecegım, bende cok ozledım kıs valla :))))
ben sızı cooook sevıyorum, boyle pozıtıf pozıtıf oluyorum :)))))
o plaj senın bu plaj benım gezıyorum, 4-5 gun yazlıga gıttım, bı eve geldım ne var ne yok dıye, hafta sonu yıne gıdecegım, nasıpse arabamı degısıyorum, yenı cıcımı alıp yıne gıdecegım, bende cok ozledım kıs valla :))))
ben sızı cooook sevıyorum, boyle pozıtıf pozıtıf oluyorum :)))))
Oooooo.... Harikasın bebeğimBen dün Büyükçekmece Aqua Marin deydim.Bir o kaydırak senin,bu kaydırak benim.... Dalga havuzu,dans pisti... Hepsine koşturmaktan yatıpta şöyle bir bronzlaşamadım Vavvvv.... Sen plajlarda tabu bol bol yatıp güneşlenmişsindir tabi.Kız İstanbuldamıydın sen? Birgün ayarlayalımda aynı plajda ortalığı yakıp kavuralım haa,takılalımmı Yakışır
Arzucuğum bir gün ayarla da bizim AQUADOLPHIN e gel....Turquaise in kulaklarını çılnatalım azcık :)))))))))))))))))))))
Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..
Fıstıklar, yeni amelıyat olacak arkadaslar ıcın biraz ışık olsun;
2 yıl bıttı, cok memnunum, ozguvenlıyım, gogsumu gere gere dolasıyorum, sankı hep benımmısler gıbi,
cok mutluyum, yaptırdıktan sonra neden daha once yaptırmamısım gıbı dusuncelere kapılabılrsınız.
Darisi basima insallaheylülün ortasinda benim ameliyatim ..simdiden heyecan basladi
Sonunda karar verip ameliyat günü almana çok sevindim rassig, hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?