sagol kuzu " beklenen gun gelecekse cekılenler kutsaldır"peeeeh ne laf ettım
sagol kuzu " beklenen gun gelecekse cekılenler kutsaldır"peeeeh ne laf ettım
Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..
geçmiş olsun sağlıcakla kullan inşallahresimlerini görmedim ama beğenildiğine göre gerçekten güzeller inşallah sorunsuz kullanırsın ömür boyu
canımmm çok geçmiş olsun senın adına çok mutlu oldum.bende yarın ameliyat oluyorum.çok heyecanlıyım.ameliyat korkum yok.çok canım yanacak hepsine hazırım da tek korkum kasül oluşması.umarım olmaz hiç birimiz de :)
yeni güzel memişlerle mutlu günler bizi bekliyorrr öptümmmm...
baktım baktım gözlerim bayram ettiekledım karamel senı bakabılırsın resımlere :))
Sizede gecmis olsun bende yeni ameliyat oldum benim hic agrim kalmadi diyebilirim belki kolumu cok kaldirirsam.suan fuze gibiler umarim biraz ovellesip yumusar
Sizede gecmis olsun bende yeni ameliyat oldum benim hic agrim kalmadi diyebilirim belki kolumu cok kaldirirsam.suan fuze gibiler umarim biraz ovellesip yumusar
turquaise canım baktım resimlerine tek kelimeyle bayıldımmmmmmmmmmmmmmmsağlıkla kullan cnm
Eveeeet ben geldıııım forumda neler oluyo bakalım
Bakalım Arzum n'apmıs cımbom nasıl olmus palomanın agrıları gecmıs mı? :))))
Arzumun bu gece uykuları kaçmış,uyuyamıyor forumu didik didik ediyor :126::126:
canım cok gecmiş olsun.sende aramıza hoşgeldin fotolarını göremesemde yorumlardan anladığım kadarıyla güzel olmuş
anam kıyamam ağrı falan yok ınsallah ki cooook guzel gorunuyorlar
bende ayaktayım :118: uyucam ama hala bakınıyorum :126:Ehuehu..Uyumayan biri var burada.. Bacım nassın,ne var ne yok... Göğüsler nasıl
bende ayaktayım :118: uyucam ama hala bakınıyorum :126:[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?