Doç.Dr.Şaban ÇELEBİ / burun estetiği süreci ve memnuniyetim

Merhaba benim bir arkadaşım oldu 3 ay olucak nerdeyse onunda kemerinde kemik oluşmuş tekrar 6 ay sonra düzelticez demiş Dr pek bilgim yok ama kızın ifadesi çok değişti iyi araştırın derim bu işin şakası yok
Şaban Çelebi mi yapmış ameliyatını

Ben geçen hafta Şaban Çelebi’ye ameliyat oldum. Gayet de memnunum. Şişlik morluk çok az oldu bende. Şekli hakkında şuan çok fazla yorum yapamıyorum çünkü bantlı ama bu haliyle bile çok güzel, bu kadarını beklemiyordum yani. Doktor ve ekibinin ameliyat öncesinde ve sonrasında ilgisi çok iyi. Düşünenlerin doktorla yüzyüze görüşmesini tavsiye ederim.

Ben arkadaşımla görüştüm 3 haftada biraz daha değişim var galiba o çıkıntı ile ilgili bir düzeltme yapacaklar zamanını bekliyorlar belkide zamanla düzelecek takıntı yapmamak lazım :KK17: biraz takıntı olmuş gibi onda burunlar çok değişken ameliyat sonrası onun ince kemikli bir burnu vardı şimdi daha kalın önden bakınca kemiği yapıldığı için yüzü uzun inceyken şimdi yuvarlak biraz tombul duruyor yaniDr çok iyi çok kötü olayıda değil çoğu zaman biraz şans vücudun nasıl tepki verdiği ilede ilgili baktım baya sayfasına hastalarına 3/5 senelik yaptığı burunlar foto atılıp paylaşım yapılmış düzgün burunlar elde edilmiş iyice araştırıp eski yapılan burunlar evet göz önünde bulundurulmalı memnun olan hastası çok yorumlara bakıldığında tercih edenler inş güzel sonuçlar alırlar

Ben arkadaşımla görüştüm 3 haftada biraz daha değişim var galiba o çıkıntı ile ilgili bir düzeltme yapacaklar zamanını bekliyorlar belkide zamanla düzelecek takıntı yapmamak lazım :KK17: biraz takıntı olmuş gibi onda burunlar çok değişken ameliyat sonrası onun ince kemikli bir burnu vardı şimdi daha kalın önden bakınca kemiği yapıldığı için yüzü uzun inceyken şimdi yuvarlak biraz tombul duruyor yaniDr çok iyi çok kötü olayıda değil çoğu zaman biraz şans vücudun nasıl tepki verdiği ilede ilgili baktım baya sayfasına hastalarına 3/5 senelik yaptığı burunlar foto atılıp paylaşım yapılmış düzgün burunlar elde edilmiş iyice araştırıp eski yapılan burunlar evet göz önünde bulundurulmalı memnun olan hastası çok yorumlara bakıldığında tercih edenler inş güzel sonuçlar alırlar

Duzelmis mi burnu?

Saban Celebiyi dusunuyorum da

Ben Şaban Bey'e ameliyat oldum, henüz tam şekli oturmadı, yorumda bulunmam için erken. Ayrıca hangi doktor olursa olsun memnuniyet sizin beklentinizle alakalı. Buradaki yorumları ya da instagramdaki fotoğrafları göz önünde bulundurarak karar vermeyin. Doktorlarla birebir görüşün ve yanınızda fikrine güvendiğiniz yetişkin bir birey muhakkak olsun.

Ben Şaban Bey'e ameliyat oldum, henüz tam şekli oturmadı, yorumda bulunmam için erken. Ayrıca hangi doktor olursa olsun memnuniyet sizin beklentinizle alakalı. Buradaki yorumları ya da instagramdaki fotoğrafları göz önünde bulundurarak karar vermeyin. Doktorlarla birebir görüşün ve yanınızda fikrine güvendiğiniz yetişkin bir birey muhakkak olsun.
Özelden fotoğraf atabilir misiniz?

Ümran hanım dr buldunuz mu deneyiminizi paylaşır mısınız yıllar geçmiş üstünden ama uzun dönemli tecrübeler daha saglıklı

deneyiminizi paylaşır mısınız yıllar geçmiş üstünden ama uzun dönemli tecrübeler daha saglıklı

dr buldunuz mu deneyiminizi paylaşır mısınız yıllar geçmiş üstünden ama uzun dönemli tecrübeler daha saglıklı

Şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum ki; hiç düşünmeden kendinizi Şaban Bey'in sihirli ellerine teslim edebilirsiniz.Şahsen ben öyle yaptım.Ameliyattan önce üzerinde çalıştığı burun şeklime hiç bakmadan tamamen kendisine bıraktım.Şuan üçüncü ayımdayım ve çok memnunum.Ameliyat dönemi de hiç sıkıntılı ya da ağrılı geçmedi.Şiddetle tavsiye ederim. İşinden öte çok samimi birisi,pişman olmayacaksınız.
Fotoğrafınıza bakabilirmiyim

X