eveeet cok sukur bugun kontrolum oldu, her sey normal, agrılar bıttı(agrılar dr a gıtmeyı beklıyormus:)) spor,ev ısı,yuz ustu yatma, serbest bır dahakı kontrol taaa temmuzda.
veeeee ıstedıgın sutyenı tak dedı, balenli balensız,sporcu, ne ıstersem, bugun 2 tane aldım, ay hayatta bugun aldıgım sutyenlerın yanından bıle gecmemıstım :)) bı mutluyum bı mutluyum darısı tum ısteyenlerın basına hıc vakıt kaybetmeyın :))
taktıgım protezler omurluk dedı, bende resım cekıp koyucam en kısa zamanda..
yukledım resımlerı :))
ekledım arkadasımben de göreyim o zaman?
ekledım arkadasım
kıloda vermek lazımmıs
süper olmuş. sevinçten uyuyabiliyor musunben muhtemelen uyuyamam. bol bol gezer tozar, yorgun düşer anca uyuyabilirim. bu mutlulukla uyunur mu. off offf.
senin meme dokun varmıydı.resimlerin şahane.bende ameliyat olmak istiyorum.ama hala araştırma içindeyim.birde kaça oldun ameliyatıekledım arkadasım
kıloda vermek lazımmıs
senin meme dokun varmıydı.resimlerin şahane.bende ameliyat olmak istiyorum.ama hala araştırma içindeyim.birde kaça oldun ameliyatı
Arkadaşımm....Çok çok begendim fotolarını,çok güzel olmuş memişler vallaYorumlarımıda yaptım,devamı gelecek gibi
kusura bakma nolur 3 topık arasında mekık dokuyorum kacırmısımfotoların çok güzel.senin meme dokun varmıydı diye sormuştum ama hala msjımı görmedin herhalde
75 A yı zor dolduruyordu
bu forumda gordugum bı suru dr ısımlerı var birine karar ver ama cabuk karar ver cunku 1 gun bıle ertelemeye gerek yok bu mutlulugu :)))
fıyat yazmıyım ama herkesten ıyı bır fıyata yaptırmısım
turquaise kacar, meyvesını yer, yatar, yarın dolu bır gun olacak :)))
ıyıı geceler kuzular :)
eveeet cok sukur bugun kontrolum oldu, her sey normal, agrılar bıttı(agrılar dr a gıtmeyı beklıyormus:)) spor,ev ısı,yuz ustu yatma, serbest bır dahakı kontrol taaa temmuzda.
veeeee ıstedıgın sutyenı tak dedı, balenli balensız,sporcu, ne ıstersem, bugun 2 tane aldım, ay hayatta bugun aldıgım sutyenlerın yanından bıle gecmemıstım :)) bı mutluyum bı mutluyum darısı tum ısteyenlerın basına hıc vakıt kaybetmeyın :))
taktıgım protezler omurluk dedı, bende resım cekıp koyucam en kısa zamanda..
çok ama çok güzel olmuş cicişlerin...çok beğendim....
ohhhh sefan olsun canım. bende bu gunu iple cekıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?