turquaise Meme Estetiği Ameliyatı

dantelli sütyenlere hiç yaklaşamazdım, sanki insanlar durumumu biliyor da, bakarsam tuhaf karşılanır gibi. hani erkekler iç çamaşırlara bakarsa herkes yadırgar ya, aynen öyle bir duyguyla...çok üzücü..
artık bakıyorum. dokunuyorum, bundan kesin alırım, inş bitmez o zamana kadar gibi cümleler akıyor beynimde.
çoook heyecanlı bir süreç..

gecmiş olsun öncelikle kızlar..
benimde kuzenim ameliyat olucak ama ben ondan heyecanlıyım.
memnn oldugunzu gördüm çok sevindim
cünkü kendisi senelerdir çok sıkıntı cekiyor ve sırf bu yüzden evlenmek istemiyor
ben en baştan beri ameliyat ol diyorum bi türlü ikna edememiştik
neyseki artık o da ameliyat olmaya ve evlenmeye kadar verdiii
büyütme yapılacak ona..

maliyetleri hakkında bilgi verebilirmisiniz .?
o da cok kararsız bir iki doktorla görüşüyor
ne öneririsini kndisine söyleyeyimde gelsin sizinle bir konuşsun fikir verin ona olur mu
görseniz nasıl güzel kız binbir talibi var
ama sırf bu sebep yüzünden kendini kapatıyor..

Son düzenleme:
süper olmuş. sevinçten uyuyabiliyor musun ben muhtemelen uyuyamam. bol bol gezer tozar, yorgun düşer anca uyuyabilirim. bu mutlulukla uyunur mu. off offf.

dun bu soruyu sorsaydın soyle derdım :)) ; evet uyuyamıyorum agrıdan acıdan bugun maşallah bıcak gıbı kestı agrı magrı kalmadı :))

bugun ben cok ıyı hıssedıyorum yaf :))

senin meme dokun varmıydı.resimlerin şahane.bende ameliyat olmak istiyorum.ama hala araştırma içindeyim.birde kaça oldun ameliyatı

75 A yı zor dolduruyordu
bu forumda gordugum bı suru dr ısımlerı var birine karar ver ama cabuk karar ver cunku 1 gun bıle ertelemeye gerek yok bu mutlulugu :)))
fıyat yazmıyım ama herkesten ıyı bır fıyata yaptırmısım

turquaise kacar, meyvesını yer, yatar, yarın dolu bır gun olacak :)))
ıyıı geceler kuzular :)

ohhhh sefan olsun canım. bende bu gunu iple cekıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…