• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turquaise Meme Estetiği Ameliyatı

İnanamıyorum ya....bende Avrupa yakasından çok uzaklardan gittim oraya :)))) tesadüflere bak :))))))
Benim Eser Aydoğdu. Hakkında hem kötü hem iyi şeyleri okudum ama kararım Eser Hn oldu.her doktorun olumlu ve olumsuz tecrübeleri olur diye düşünüyorum.sadcee doktora bırakmak ta olmaz, bayanın da genel sağlık durumu önemli diye düşünüyorum.şuan sıkıntım yok.inşallah olmaz da

Alt komsummussun falan ne gulerım :1:
sevgılı Saltam ınsallah bır sorun cıkmaz ve bır an once saglıkla donersın ısyerıne. :42:

Herkesin ameliyat sonrasi atlattiigi durumlar bunlar ;) hele boyut konusuna hic takilmayin 2 aydan once ..Doktorlar en dogru karari veriolar vucudunuza gore emin olun...Su an bizim fuze dedigimiz durumdalar sert ve tuhaf bi hal ;) yumusama basladiktan sonra vucudunuza uygun olan boyutu ortaya ciiyor o zaman endiseleriniz ortadan kalkiyor.Size tek diyebilecegim sey ,oncelikle gecmis olsun veeeee iyi ki yaptirmissiniz ;) bunu cok fazla soyliyeceksiniz bu yaz ;)

Herkesin ameliyat sonrasi atlattiigi durumlar bunlar ;) hele boyut konusuna hic takilmayin 2 aydan once ..Doktorlar en dogru karari veriolar vucudunuza gore emin olun...Su an bizim fuze dedigimiz durumdalar sert ve tuhaf bi hal ;) yumusama basladiktan sonra vucudunuza uygun olan boyutu ortaya ciiyor o zaman endiseleriniz ortadan kalkiyor.Size tek diyebilecegim sey ,oncelikle gecmis olsun veeeee iyi ki yaptirmissiniz ;) bunu cok fazla soyliyeceksiniz bu yaz ;)

Nasıl moral verıyorsunuz anlatamam tesekkurler :42:
Yumuşamasa da olur ;) boyle de cok ıyı ,
cok mutluyum ya anlatamıyorum :16:

Nasıl moral verıyorsunuz anlatamam tesekkurler :42:
Yumuşamasa da olur ;) boyle de cok ıyı ,
cok mutluyum ya anlatamıyorum :16:

anlatılmaz yaşanır sadece :34: inanın yaz geldiğinde aynaların karşısından alamıyacaksınız kendinizi :21:
sizde bu yaza hazırsınız hayırlı olsun sağlıcakla inşallah :16:

Alt komsummussun falan ne gulerım :1:
sevgılı Saltam ınsallah bır sorun cıkmaz ve bır an once saglıkla donersın ısyerıne. :42:

sevgili Turquaise,alt komşun olsam artık şaşırmam inan :))))))))...
inşallah sen de sağlıklı bir şekilde dönersin işine...dua ederim adına :)))
bu arada bahçeşehirden gittim oraya,ya sen ?????

Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..

canım cok gecmış olsun öncelikle.
ben amelıyat olmadım ama yakın zamanda olacam ınsallah. amelıyat olmasam da epeydır burdayım. sızın ve agrın olması cok normal canım. umarım bende senın gıbı olduktan sonra buraya bu mutlulugumu yazarım ...

canım cok gecmış olsun öncelikle.
ben amelıyat olmadım ama yakın zamanda olacam ınsallah. amelıyat olmasam da epeydır burdayım. sızın ve agrın olması cok normal canım. umarım bende senın gıbı olduktan sonra buraya bu mutlulugumu yazarım ...

cok tesekkur ederım buradan cok destek aldım, ben de yenı amelıyat olan arkadaslara ve olacak olan, karar asamasında olan arkadaslara destek ve moral ıcın,mutlulugunu ve acısını paylasmak ıcın burada olacagım,
sızın yaptıgınız gıbı... gercekten mutluyum :42:

cok tesekkur ederım buradan cok destek aldım, ben de yenı amelıyat olan arkadaslara ve olacak olan, karar asamasında olan arkadaslara destek ve moral ıcın,mutlulugunu ve acısını paylasmak ıcın burada olacagım,
sızın yaptıgınız gıbı... gercekten mutluyum :42:

o zmaan hosgeldın aramıza sekerım :9: sefalar getırdın:16:

Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..

Geçmiş olsun canım...Hayırlısı olsun.Bazen çok araştırma yapan arkadaşlarında kafası karışıyor.Araştırma yaparken neleri araştıracagını bilmek ve ona göre araştırma yapmak gerekiyor.Gittigi ilk doktorda güven bulup,hiç birşey bilmeden ameliyat olan birçok arkadaşımız var ve çok mutlular.İnşallah sende hayatın boyunca pişman olmaz ve çok mutlu olursun..:34:Ameliyatın daha çok yeni.Agrılar,sızılar,kafanda birçok soru olması çok normal.Yaşadıgın her şeyi doktorunla paylaş.Sürekli irtibat halinde ol ve sık sık kontrollerine git.Yinede aklına birşey takılırda merak edersen bizler varız,buradayız :34: Burada herkes aynı sorunu,aynı duyguları yaşadıgı için seni rahatlatacaktır.Herşey gönlünce olsun..Sevgiler... :29:

Geçmiş olsun canım...Hayırlısı olsun.Bazen çok araştırma yapan arkadaşlarında kafası karışıyor.Araştırma yaparken neleri araştıracagını bilmek ve ona göre araştırma yapmak gerekiyor.Gittigi ilk doktorda güven bulup,hiç birşey bilmeden ameliyat olan birçok arkadaşımız var ve çok mutlular.İnşallah sende hayatın boyunca pişman olmaz ve çok mutlu olursun..:34:Ameliyatın daha çok yeni.Agrılar,sızılar,kafanda birçok soru olması çok normal.Yaşadıgın her şeyi doktorunla paylaş.Sürekli irtibat halinde ol ve sık sık kontrollerine git.Yinede aklına birşey takılırda merak edersen bizler varız,buradayız :34: Burada herkes aynı sorunu,aynı duyguları yaşadıgı için seni rahatlatacaktır.Herşey gönlünce olsun..Sevgiler... :29:

çoook tatlısın kocaman tesekkurler, o kadar haklısın ki; eğer bu kadar okuyup,inceleyip karar verseydim kesinlikle yanlış bir karar verirdim(ki hep öyle oluyor:) nokta atışları daha başarılı bende :P bugun ağrım yok denecek kadar az, dolabıma bakınıyorum bu tatlı pazar gununde ( gezmek vardı sımdı ama dolap daha cok ılgımı cekti :) sımdı arastırmaya cıktım ne kadar sure ıcınde yumusamaya başlayacaklar ki; yazını gordum, yine tebessum belırdı yuzumde, bu sıteye 2008 de kayıt olmusum da kıymet bılememısım :) bu bana gore zor gecen 5 gunde ısmını bılmedıgım,yuzunu gormedıgım bır suru ınsan gecmıs olsun dıyor ( aglayasım geldı) ......
her nerede yasıyorsanız,(BEN HEP YANIMDA HISSETTIM) desteklerınız ıcın ALLAH RAZI OLSUN ve sonsuz TEŞEKKURLERIMLE........:54:

ne mutlu sana canım atlattmışsın en zor kısımları. çok çok geçmiş olsun, inşallah her geçen gün daha da mutlu olursun.

ne mutlu sana canım atlattmışsın en zor kısımları. çok çok geçmiş olsun, inşallah her geçen gün daha da mutlu olursun.

amiiin hepımız ınsallah, bugun tam 7 gun oldu, işe gittim geldım,
her yerde meme goruyorum, tavan lambalarına yuvarlak yuksek profıllı dıyorum, delırdımmı nettım anlamadım kı:16:

çok geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza ;)

burcucan dudagım ucuklamıs durumda oncelıkle tesekkur edıyorum, albumunu gordum inanılmaz, cok begendım,cok guzel olmuslar,
bacım cehaletımı hosgor :1: kaç ay oldu amelıyatın olalı ve kac cc ler?? emınım eskı mesajlarında yazıyodur da heyecanlandım valla, benımkıler de benzermı, boyle olur mu ne dersın?:42:

her yerde meme goruyorum, tavan lambalarına yuvarlak yuksek profıllı dıyorum, delırdımmı nettım anlamadım kı:16:

:9: Ameliyattan sonra yaşanan mutluluktan sarhoş olmuşsun canım... :9:Ama inanki ilerde hani şöyle havalar iyice ısınsında deniz sezonu bir açılsın.Mayolar,bikiniler giyinilsin,dekolteli kıyafetler gelsin şöylede sen o zaman gör mutlulugu.... :34: :118:

heheh normal canım normal . mutluluktan ne yaptığını bilemiyorsun iste

Back