• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turquaise Meme Estetiği Ameliyatı

Canım nerdesin sen yahuu...Bir ses ver lütfen,özledik merak ediyoruz... :34:

o plaj senın bu plaj benım gezıyorum, 4-5 gun yazlıga gıttım, bı eve geldım ne var ne yok dıye, hafta sonu yıne gıdecegım, nasıpse arabamı degısıyorum, yenı cıcımı alıp yıne gıdecegım, bende cok ozledım kıs valla :))))
ben sızı cooook sevıyorum, boyle pozıtıf pozıtıf oluyorum :))))):16::16::16::16::16::16::16:

o plaj senın bu plaj benım gezıyorum, 4-5 gun yazlıga gıttım, bı eve geldım ne var ne yok dıye, hafta sonu yıne gıdecegım, nasıpse arabamı degısıyorum, yenı cıcımı alıp yıne gıdecegım, bende cok ozledım kıs valla :))))
ben sızı cooook sevıyorum, boyle pozıtıf pozıtıf oluyorum :))))):16::16::16::16::16::16::16:

ohhh sefan olsun canim plajlarin tozunu attir yeni memislerinle :nazar::nazar:

Oooooo.... Harikasın bebeğim ;) Ben dün Büyükçekmece Aqua Marin deydim.Bir o kaydırak senin,bu kaydırak benim.... Dalga havuzu,dans pisti... Hepsine koşturmaktan yatıpta şöyle bir bronzlaşamadım :1:Vavvvv.... Sen plajlarda tabu bol bol yatıp güneşlenmişsindir tabi.Kız İstanbuldamıydın sen? Birgün ayarlayalımda aynı plajda ortalığı yakıp kavuralım haa,takılalımmı ;) Yakışır :34:

Oooooo.... Harikasın bebeğim ;) Ben dün Büyükçekmece Aqua Marin deydim.Bir o kaydırak senin,bu kaydırak benim.... Dalga havuzu,dans pisti... Hepsine koşturmaktan yatıpta şöyle bir bronzlaşamadım :1:Vavvvv.... Sen plajlarda tabu bol bol yatıp güneşlenmişsindir tabi.Kız İstanbuldamıydın sen? Birgün ayarlayalımda aynı plajda ortalığı yakıp kavuralım haa,takılalımmı ;) Yakışır :34:

Arzucuğum bir gün ayarla da bizim AQUADOLPHIN e gel....Turquaise in kulaklarını çılnatalım azcık :)))))))))))))))))))))

Arzucuğum bir gün ayarla da bizim AQUADOLPHIN e gel....Turquaise in kulaklarını çılnatalım azcık :)))))))))))))))))))))

İnşallah canım :34: AquaDolphın Bahçeşehirdeydi dimi?? Ya bana çok uzak kalıyor aslında oralar ama toplaşırsak birgün gelirim tabi fıstık..Kızlar katılacak olanlar parmak kaldırsın bakalım :3:

Ben de artık kesinlikle istiyorum bu operasyonu geçirmek!
Aynı doktorla mailleştim. Çok samimi cevaplar verdi, bir de ön görüşme yapıp ayrıntıları öğrenmek istiyorum. İlk muayene ücretsiz değil mi Aykut Bey'in? ve 325 cc mi. benim gittiğim başka bi doktor sana ancak 180-200 takabiliriz dedi:S pek istediğim gibi olamayacak sanırım:(
bir de ben Bakırköy'de oturuyorum. Pek mantıklı gelmiyo taa oralara gitmek ama zor olmasa gerek demek, siz ta beylikdüzünden gitmişsiniz:) ne bileyim ameliyat ertesi eve gitmek zor olmadı mı yahu..:)

Arkadaslar cok cabuk karar verıp yaptırdım, keske daha cok okuyup arzum77 arkadasın fotografını farkedıpte yaptırsaydm dıyorum bazen.
boyum:1.67 kılom 58 bana 325 cc "Round Hıgh Profıle" takıldı 1 Mayıs ta amelıyat oldu, biraz sızım var ancak sırtım cok agrıyor.
amelıyat olan arkadasların destegıne ıhtıyacım var, calısıyordum, bugun 4 gundur evdeyım, kafamda bı suru soru, hersey dogru mu? neye benzeyecek? daha açıp bakamadım bile..

Ben de ocak ayında hasan beye ameliyat olucam,shans18,sweet12,turqouise,drita sizlerin son halini çooooooooooooooooookkkkk merak ediyorum bana ulasır mısınızzz nütfeeeeen ? özelden msj yazamyorm albüm de göremiyorum , bana özelden mail atar msınız sizlerle görüşmeye çok ihtiyacım var :18:
Çok saolun canlar aranıza katılmaya çok az kaldı !!!!!! :):36:

Fıstıklar, yeni amelıyat olacak arkadaslar ıcın biraz ışık olsun;
2 yıl bıttı, cok memnunum, ozguvenlıyım, gogsumu gere gere dolasıyorum, sankı hep benımmısler gıbi,
cok mutluyum, yaptırdıktan sonra neden daha once yaptırmamısım gıbı dusuncelere kapılabılrsınız. :KK14:

Fıstıklar, yeni amelıyat olacak arkadaslar ıcın biraz ışık olsun;
2 yıl bıttı, cok memnunum, ozguvenlıyım, gogsumu gere gere dolasıyorum, sankı hep benımmısler gıbi,
cok mutluyum, yaptırdıktan sonra neden daha once yaptırmamısım gıbı dusuncelere kapılabılrsınız. :KK14:

Darisi basima insallah:KK66: eylülün ortasinda benim ameliyatim ..simdiden heyecan basladi

Back