- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Kız yerim seni ben teşekkür ederim güzel yorumların için bitanem.Benim 7. ayım doldu 7 ekim 2011 de olmuştum ameliyatımı. Fotoğraflarımı beğenmene çok sevindim ay ay fotoğraflarım var zaten ilk fotoğraflarımı 10 günlük ve civarında eklemiştim sonra 1. ayında 3. ayında en son gördüğün şaheserleri de son sütyen alışverişimden sonra 7. ayımda çektim yavrucum artık yerlerinde durmuyor benimkiler kımıl kımıllar..310 cc benim protezlerim canım. Benim ameliyat olduğumu birkaç kişi dışında kimse bilmiyor ailem bile bilmiyor ve bilenler de inanmıyor silikon olduğuna gerçek göğüsten hiçbir farkı yok diyorlar.
Seninkiler de şuan çok yeniler canım zamanla oturdukça çok doğal bir görünüme kavuşacaklardır tabi ki, fotoğraf eklediğinde senin cicileri de görürüz
Seninkiler de şuan çok yeniler canım zamanla oturdukça çok doğal bir görünüme kavuşacaklardır tabi ki, fotoğraf eklediğinde senin cicileri de görürüz
burcucan dudagım ucuklamıs durumda oncelıkle tesekkur edıyorum, albumunu gordum inanılmaz, cok begendım,cok guzel olmuslar,
bacım cehaletımı hosgor kaç ay oldu amelıyatın olalı ve kac cc ler?? emınım eskı mesajlarında yazıyodur da heyecanlandım valla, benımkıler de benzermı, boyle olur mu ne dersın?