Dünki Menüm
Sabah:
1 dilim ekmek, domates, sürmeli peynir
Öglen:
2 tabak taze fasulye ve 3 kasik bulgur, yaninda yogurt
Aksam:
yogurt ve cig sebze
1,5 litrelik sisemi bitirdim. Cay icmedim
Spor:
pilates yapmaya calistimzorlandim yaklasik 25-30 dk, ardindan birkac baska videoyu karisik sekilde yaptim...yaklasik toplam bir saat. (pek günümde degildim anlasilan)
Bugünkü Menüm
Sabah:
3 meyveyi püre haline getirip 1 bardak sütle yedim
öglen:
2 dilim ekmek, salata, cacik, tavuk kizarmis (döner gibi yedim), bir bardak ayran
Aksam:
Öglen cok mu yedim bilmiyorum ama tika basa doluydum. Sadece bir kase yogurt yedim.
Bugün 2 litre suyu zorla ictimsuanda yesil cay iciyorum.
Spor: 1 saat yürüyüs ve birkac kol hareketi yapacagim :)
Kizlar az mi yiyorum? Aslinda gayet iyi doyuyorum ama, az degil dimi? yoksa cok fazla mi tüketiyorum?
güzel gidiyor şuanda canım spora biraz daha ağarlık verirsen hızlanır kilo vermen bence
bünyemi yormam degil mi? cekiniyorum bu konuda biraz, yorupda vucudumu dahada zora sokmayim diye...
bünyemi yormam degil mi? cekiniyorum bu konuda biraz, yorupda vucudumu dahada zora sokmayim diye...
Beslenme::125:
Benim icin cok önemli bir rol oynuyor. Ben aslinda cok az yiyen, ama hep yanlis yiyenlerdeyim. Cok beyaz unlu mamuller, ekmek, makarna, pirinc, Patates gibi seyler tüketiyorum. Bu benim gibi inSülin direnci olan insanlar icin cok sakincali. Bunu mutlaka degistirecegim. Zaten azaltmaya basladimda. Cok düzensiz yedigim icin düzenli ögün tüketmeliyim. Saat 19 dan sonra birsey yemeyecegim (cok acikirsam salatalik, yogurt tüketecegim). Veya cay icecegim :) Ve her ögünde doyana kadar yiyecegim, kisitlama yok! Aksamlari Olabildigince az Karbonhidrat tüketmeliyim. Kücük lokmalar alip, lokmayi 20 kere cigneyecegim bu yavas yememde etkili olacak. Hazir gida tüketmeyecegim. Sekerden ve sekerli seylerden uzaklasacagim.
Beslenme düzenim yaklasik böyle olcak
Sabah: 7.00h
* yogurt. süt + meyve (Meyve salatasi gibi veya shake)
* Tam tahilli ekmek, peynir veya yumurta, domates, salatalik, marul, maydanoz vs.
Öglen: 12.30h
* Tavuk gögsü,Mercimekli salata, ayran vs.
* Haslanmis sebze, peynir, baharat
* sandvic (Tam tahilli ekmek, peynir, salatalik, domates vs)
Aksam: 18.00h
* Balik, Sebze veya Salata
* Cig sebze ve baharatli yogurtlu dip
* Sebze corbasi
Mümkün oldugunca ara ögün tüketmeyecegim, sekerimi cok dalgalandiracagi icin. Ama Eger ki aciktim, bir avuc findik, fistik tüketecegim. Iceceklere gelirsem, Gazozlu iceceklerden tüketmeyecegim!!! Hayatimdan tamamen cikartacagim cünkü son zamanlarda migdemde agri yapiyor. Su benim can dostum olacak, imdadima o yetisecekHergün 2-2,5 lt. su icecegim buna taze sikilmis meyve suyu(50:50sulandirilmis), ve sekersiz cay dahil. Kirmizi et zaten cocuklugumdan belli hic tüketmiyorum! Yersem az yagli Tavukgögsü ve Balik. Yogurt, Peynir vs Protein bakimindan cok zengin. Protein insulin dalgalanmalirini önlüyor, hem kas olusumuna etki ediyor, hemde uzun süre tok tutuyor. Her ögünde tüketmeliyim. Sebze asigiyim zaten o konuda sorunum yok zaten. Birde uyku düzeninin önemini unutmamali, günde 7-8 saat uykumu almaliyim. Ayni saatte yatip, ayni saatte kalkmaya önem vermek gerek.
İnanırsan başarırsın. Yılmak yook! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?