- Konu Sahibi esenruzgar
-
Bizde var canım türkmen.
Yeni sayılır ama iyiyiz cok şükür.
Oğluma çok çok iyi bakıyor eve kamera koyduk gizli ama artık izlemeye sıkılıyorum oynatıyor sevgiyle bakıyor.
Ev işi konusunda mükemmel değil ama oğluma iyi baktıktan sonra dert değil. Evde yatılı kalıyor bunun zorlukları var maalesef. Ama ev işi ve çocuğa bakmayı 500 dolara yaptığı düşünülürse idare etmeye değer gibi.
sen de düşünüyorsan iyi kar-zarar hesabı yap öyle karar ver bence, insan nihayetinde hepsi bir değil şans işi
Haze aynı durumdayız canım:) bende maltepedeyim, 10 aylık oldu oğlum.
Geçen ay biz türkmen bayan bulmuştuk, o gitti memlekete döndü 22 yaşında genç bir türkmen kız geldi alışamam dedim ilk ama maşallah bu daha iyi gidenden. fırtına gibi esiyo evde oğluma da iyi bakıyor.
Annesi de burda iş arıyor, ihtiyacın varsa bizim kızın annesi ile irtibat kurmanıza yardım ederim..
sorma esengül, biz de gecen bakıcıya alıştık pat gitti memleketine.
Şimdi bu kıza da oğlum çok alıştı bende çok alıştım. Gitmesinden korkuyorum, yeni birini bulup evin sistemini, oğlumun beslenmesini huyunu öğretmek, sonra oğlumun ona alışması..
of umarım mumkun oldukça uzun kalır da oğlum kreş yaşına gelir de bi daha aramak zorunda kalmam.
benim bebeğim 6 alık olacak. laktoz intöleransı teşhisi konuldu. yaklaşık 2. ayından itibaren emme sorunu yaşıyoruz. sürekli gazı var ve sık sık yeşil mukuslu kaka yapıyor. ek gıdalara geçeceğiz ama nasıl olacak bilemiyorum. size özel msj gönderdim ama gitmedi. bu hastalık sizde ne zaman geçti? sizde diyet yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?