- Konu Sahibi turkmengelini
-
selam kızlar
kilo işlerini sanırım bir süre rafa kaldırmam lazım.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
herkese kolay gelsin. ama 62 değil de 52 kiloyken hamile kalsam daha iyi olurdu tabii..
tebrik ederim canım.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmayi nasib etsin.selam kızlar
kilo işlerini sanırım bir süre rafa kaldırmam lazım.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
herkese kolay gelsin. ama 62 değil de 52 kiloyken hamile kalsam daha iyi olurdu tabii..
tebrik ederim canım.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmayi nasib etsin.
tebrik ederim. :) çok güzel kilo vermişsiniz, tekrar :)
ben de üni. öğrencisiyim ve kpss var bi taraftan o yüzden buraya çok sık girip yazamıyorum ama ara ara okuyunca moral buluyorum resmen. vermek istediğim bi 10 kilom var. 42-43 olmalıyım. boy 1.50
zaman konusunda sınırlandırmadım kendimi ama 2.5 aya ihtiyacım var biraz değişmek için. çünkü kalbim kırık ve dönem biterken güzel görünüp birilerini şaşırtmak istiyorum.
1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum. abur cuburu bayağı azalttım. haftada bir yemeğe karar verdim. mesela bugün ödül günümdü jelibon yedim bir paket ancak o kadar da tat vermedi, akıllanıyorum sanırım :)
spor dersen gripliyim birkaç gündür ve havalar buz gibi. havalar düzelsin ve daha iyi olayım bi arkadaşı ayarladım hergün yürüyeceğiz.
kendine ve bebişine iyi bak ...
canım, daha yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşayım. şu meşhur beslenme uzmanlarından biri, bir hastasıyla yaşadıklarını anlattı. hastası 21 günde 8,5 kg YAĞ vermiş. yemeden kısmadan. sadece günde 5 lt su içerek. diyetisyen, "yağlar vücudumuzdaki toksinleri tutmak için var. bol su içerek o toksinleri uzaklaştırırsanız yağlara da görev kalmıyor ve gidiyorlar" dedi.
aynı örneği köyün hemşiresi de yaşamış. sütüm olsun diye günde 5 lt su içiyormuş. hatta şimdi de kilo amaya çalışıyor. kadar yani.. ben de deneme sürecindeyim. sonuçları yazarım.
oğlun konusunda pek fikrim yok. benimki daha 4 ayık:)tecrübem olmadan da atıp tutmak istemem..
5 lt su içersek wc den çıkamayız be türkmengelini
acaba o hastanın toplam kgsu kaçmış ki 21 günde 8.5 kg çok hızlı vermiş dolayısıyla vermesi gereken kg çokmuş anlamı çıkıyor
ben ancak 2 lt içebiliyorum aslında fazlasını da içerim de iki çocuktan fırsat kalmıyor malum su bile içmeye
pepuda,
sağol canım..benim bu kiloları görme sebebim de hayatı boyunca sebze yememiş bir heriftir
madem kpss çalışıyorsun benim gibi, bu örneği daha iyi anlarsın. doğuma annemlere gittiğimde, komşunun 3 yaşındaki kızı zülalle sıkı dost olduk:) misafirliğe gelmişlerdi, tabakta koca dilim kremalı pasta vardı. zülalin ilgisini çekmemişti. sebebini sordum, "BEN EVDE ÇOK GÜZEL PIRASA YEDİM, KARNIM TOK" dediüstelik zülal, annesi içine havuç doğradığı için brokoliyi de pırasa sanmıştı:)) bak, çocukta kremalı pasta ödül olarak kodlanmamış.
bizim zayıflamaya çalışırken yaptığımız hata, yetişme tarzımızdan geliyor. "ödevini yap, çikolata veririm, önce ıspanak ye, tatlı sonra." büyükanne kuralı, hatırladın değil mi?premack kuralı yani. böylece biz, sebzenin, tatlı hatırına katlanılması gereken bir şey olduğıunu öğrendik. önce bunu kır.
çok etkilendim bundan
acayip doğru bi tespit.içimdeki çocuk bi çikolata canavarı ama türkmen gelini senin şu bim çözümün gibi çözülürmü bu bilemiyorumbi yığın çikolata var su an evde bıraksan beni o yıgını mideme indirirm gibi geliyo hoş dün yediğim 4 parça saman gibi geldi tadını alamadım ama yinede zaafımın bu oldugunu biliyorum yada bişeyleri bastırmak için çikolatayı kullanıyorum ama o şeyler ne bunu bilemiyorum çok güzel bi paylaşım olmuş.Su içmenin önemini bi kez daha gördüm..SAğlıkla kal diyorum:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?