Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karadenizle ege arasında kaldım =) ama madem karadenizdeyim karadeniz diyim dedim ama gercekten bence karadenizde ege de cok güzel yaşamak istedigim bölgeler bunlar..gerek havası gerek denizi gerek insanları..seviyorum ya=) izmitli biri olarak tarafsız yorumumdur
akdeniz ve ege cok sicak ve nemli. ama o kumsallar baska nerde var? selaleler, antik kentler, pamukkale, peri bacalari... mis gibi yerler
karadenizde nemli. bir karadenizli olarak nefes almak zor yani karadenizde. ama o yesillik o yaylalar baska nerde var dünyada?
ic anadolu cok kurak, ama baskentimiz orda. ayrica cok farkli kültürlerin yeri ic anadolu. gez dünyayi gör konyayi demisler:)
güneydogu anadolu daglik alan. ama misafirperverlik ve yemeklerin lezzetinde önde. peygamberlerin veli zatlarin kabirleri orda. mübarek topraklar oralar:)
marmara bölgesi yesillik sayilabilir kadadenizden sonra. istanbul gibi bir incisi var. yesil bursasi var...
oyumu dogu anadoluya verdim. yurdumun her yerinde cok farkil güzellikler var ama dogu anadoluya kimse oy vermemis