Merve sen hala mi laf cevirip duruyon burada? Aziz Nesin ne zaman cahil demis yav? Adam aptal demis.. Sen bana "cahil" dedin demedin mi? Off yaa..Ya aramayla ugrasamam. Al bir tanesi burada. Aziz Nesin'in aptal lafina gonderme yapiyor. Ve daha hala yas olmus kac hala ayni kafa
ya işte hayat güzelimBanane onlari da sen cikar
vay canına ya. hulogggggg haKac puan topladim. 100 oldu mu acaba? Kim sayıyorsa söylesin. 100 puana ulastiysam bosuna ugrasmayayim
Huloggg diye milletle dalga geciyomussun ayol. Daha ne!
Kac puan topladim. 100 oldu mu acaba? Kim sayıyorsa söylesin. 100 puana ulastiysam bosuna ugrasmayayim
Huloggg diye milletle dalga geciyomussun ayol. Daha ne!
iyide beni yöneticinin de görmesini istemem mesela, ayrıca ne varki kayıt yapılırken bi hatun bulur koyar kameranın önüneonu bilmiyorum Kazenin yöntemini de .
bir site var orda kameraya kayıt yapılıyor ama kimse görmüyor sadece yönetici görüp onaylıyor kadın olduğunu .
sağool ya. sayende bende. morcivert yakışmış birilerine. yeni geldim eve. yorulmuştum. iyi geldi buBu gece de cok guldum elhamdulillah Allahim aglatmasin(ban korkusu temsili degil)
Artik baska sefereya işte hayat güzelim
Başım dönüyor bulamam şimdi
yok o kadar da değil .Ben mesela bir sitede kendimi erkek gibi göstermeye çalışsam ,siteyi kandırmak için kocama hadi bir poz ver de beni erkek sanmaları lazım filan diyemem .iyide beni yöneticinin de görmesini istemem mesela, ayrıca ne varki kayıt yapılırken bi hatun bulur koyar kameranın önüne
aynen..yok o kadar da değil .Ben mesela bir sitede kendimi erkek gibi göstermeye çalışsam ,siteyi kandırmak için kocama hadi bir poz ver de beni erkek sanmaları lazım filan diyemem .
geliştirme denmez ona. ne dendiği bellide şimdi yazmayım. yazarsan ban yerim.
hiç bir erkek sitesi buraya KADIN gelmesin demez zatenyok o kadar da değil .Ben mesela bir sitede kendimi erkek gibi göstermeye çalışsam ,siteyi kandırmak için kocama hadi bir poz ver de beni erkek sanmaları lazım filan diyemem .
valla sapıklık üzerine yorum yapamayacağım lamelif ben CEngiz i izleyeceğim.İyi geceler.hiç bir erkek sitesi buraya KADIN gelmesin demez zatenama niyeti buraya gelip sapıklık yapmak olan kişi çok rahat yapar bunu
Merve sen hala mi laf cevirip duruyon burada? Aziz Nesin ne zaman cahil demis yav? Adam aptal demis.. Sen bana "cahil" dedin demedin mi? Off yaa..
ABD diye sayiklayan da sendin, hala bana yalanci deyon, ben yurtdisina ornek verdim, sanki foruma gelen herkes benim hangi ulkede yasadigimi biliyormus gibi varsayim yapiyorsun. Haaa. ama sen varsayimlari severdin di mi..
Neyse Merve, ben boyle sacma sapan sidik yaristirmayi sevmiyorum, adam gibi tartisacaksan yaz, yoksa hadi bakalim, herkes isine..
Senin yazdığın ''cahille'' ilgili bir gönderme yok burada,üstelik sen şimdi bunu varsayım yapıp suçluyorken kullandığın uslüpta(yaş kaç olmuş hala aynı kafa)senin eleştirdiğin Aziz Nesin cümlesinden pekte farklı değil sana göre.Ya aramayla ugrasamam. Al bir tanesi burada. Aziz Nesin'in aptal lafina gonderme yapiyor. Ve daha hala yas olmus kac hala ayni kafa
geç bunu senin gibi döneni dünya görmedi.. dönen dedim aman kib yapmayın. dönmüş işte. ggerçek bu..Ne denirmis? Hadi gazeteci, medyaci olsam falan neyse hukumetin suyuna gidiyor dersiniz de... ben niye hukumetin suyuna gideyim?
Akp ye ikna oldum acik ve net olay budur.
Sadece sozde entellere degil, daha gecende turbanla konsere giden kiz konusunda da saydirdim. Dinle alakali fanatik seyler goreyim yine saydiririm. Akp yi de elestirdim ve elestiriyorum da... oyle takim tutar gibi, dine inanir gibi parti tutmuyorum malesef. Size gore parti sanki namus gibi bir sey. Ilginc yani
Istersem yuz yasima gelirim, gene donsoz gibi kivirmam, bana yakismaz cunki. Herkes kendine yakistirdigini yasar. Iki mesajdir yasima taktin bakiyorum, bunun arkasindan ne gelecek, belaltilara basladik mi? Tipik AKPli hareketi gene.. Bir kac kisiyi ayiriyorum, gerisi hepisi ayni..Eee? Uslubumu duzeltmisim ama dimi? Bir ara ben herkese " hepiniz isidsiniz" de demistim...
Ama uslubumu duzelttim. Simdi aklin sira beni utandirdin mi sen? Yahu ben kendi uslubumu duzeltip, daha usturuplu yazdigim icin kendimi gelistirmis varsayiyorum. 40-50 yasina gelip de hala daha ayni terane gitmiyorum yani.