ne diyorsun senÇetenin gururu oldun wayy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyorsun senÇetenin gururu oldun wayy.
Sen de ha Merve,ortaya Saraylımı suçlayacak cümleler attın,sen böyle böyle dedin yazdın,şimdi de iki seferdir tamam öyle dememiş olabilirsin,o lafı mı arayacağım,hadi öyle de demedin diyelim diye kendi tezini çürütüyorsun.Resmen iftira atmak olmuyormu seninkisi,sonrada bizimle uğraşıyor diyorsun,asıl sen uğraşıyorsun.
Hesap ortada.. Su son secimlerde bile yuzde 40 yolsuzluk iddialari ile sivanmis, doguyu coktan gozden cikartmis saibeli bir partide, yuzde 13 Apocu teroristlerde, yuzde 4 meclise giremeyen partilerde, yuzde 4 dogru duzgun oy atmayi bile becerememis, oylari gecersiz... Daha ne ispat lazim? "Mecliste beni temsil etsin, vergilerimi bana hizmet icin adil olarak kullansin, ulkemin bolunmez butunlugunu korusun, yemin edip gorevine baslasin, haklarimi korusun" denilenler bunlar..
yok ben llina ile takılıyordum o da gitti başka yöne . :)Sende kendini dışlanmış hissettin mi
Herkes birbiriyle konuşuyor, bizde izliyoruz.
farkeder. burada yeri yok erkeksekadınsa da erkekse de farketmez .
düşünceleri ilginç
Al bak ben realist analizleri gozler onune serdim oku oku aydinlan artikAkil var mantik var Gunnur.. Yani ya Nesin hakliymis diyeceksin, ya da bu iste bir is var diyeceksin.. Ortasi yok..
Bak bu yukardaki yorumu sen yazmışsın. Nesin haklıymış derken ne demek istedin?
Valla tam da bugun serbest birakacaklarmis asil hakareti.. Soyle bir s..z v..h..ri diye bagirasim var. s..tiniz guzelim memleketin icine. Artik bu ulke kolay kolay iflah olmaz.Ama diyemiyorum iste.. Hakaret etmek bugun gene ban sebebi sayilmaya baslayacakti.. Off..
Bak bu yukardaki kufurleri de sen etmişsin. Birileri saraylim bilgili mi demisti? Kusura bakmayın bilgili olan insan hakarete başvurmaz.
saraylımında çok ırkçı yazısı vardı araplarla alakalı onlarıda bulup çıkarsana biraz utanmak için.Sen hayırdır?
Kapışırlar derken kötü uslüpta demek istedimEgleniyoruz surada ne kapışması
onu bilmemizin imkanı yok ki maalesef .farkeder. burada yeri yok erkekse
alıştık onun bu tarz vuruşlarına:)Sen hayırdır?
Kuzum burdayımda benım sana yazdığımı alıntılayınca cevap hakkı doğdu amayok ben llina ile takılıyordum o da gitti başka yöne . :)
olur. kazenin bir telefonuna bakaronu bilmemizin imkanı yok ki maalesef .
aslında bir sistem var ama bu sitede yok.
herkes anladı yav.sana ayrıca anlattırma.ne diyorsun sen
Banane onlari da sen cikarsaraylımında çok ırkçı yazısı vardı araplarla alakalı onlarıda bulup çıkarsana biraz utanmak için.
onu bilmiyorum Kazenin yöntemini de .olur. kazenin bir telefonuna bakar
Usluptan bahseden kim yahu? Senin uslubun hep ayni? Onceden x taraflilara ayni sekilde saldiriyodun simdi de y taraflilara.
Utandirma gibi amacim da yoktu. Canim sıkıldı egleniyorum.Keyfin bilir utanabilirsin
Hee pardonKapışırlar derken kötü uslüpta demek istedim
Kac puan topladim. 100 oldu mu acaba? Kim sayıyorsa söylesin. 100 puana ulastiysam bosuna ugrasmayayimSirf dindar oldugu icin kendini ahlakli addedene yine aynilarini yazarim. Sirf chp ye oy verdi diye kendini bilincli secmen ya da entel zannedenlere yine ayni seyleri yazarim. Bunlar baska.
Partiden bahsediyorsan, AKP yi ovdugum yazilari da bul getir gecmisteki, ama isine gelmez. Oradan puan toplayamzsin ne de olsa.
Ben kendi bakis acimi, uslubumu duzeltmis miyim ona bakarim. Az daha karistir sen gecmisi, ben hepsini kabullenirim, hic de gocunmam.