- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
ay buna ne güldümm yer valla bunlarrHahahhahahhahaaa seni Allah ne etsin, bastım kahkahayı. Ben gelsem görmeye, bende pekinez var yemez değil mi hayvancağızıuzakdoğu'yu sırf bu yüzden istemiyorum, benim Papişi yer bunlar
laz değilim kız ben..[/QU
Oflu değilmisin ablacım Trabzon yaniDDD niye kızıyorlar buna anlamıyorum
Aramizda 4 yas var aplam benimBen de 32 yaşına girecek bir ahu dilber hıh.
Hadi öptüm.
Ay gitmeyeyim mune. Tamam gitmek istiyorum da o kadar da değil. Kore yaw boru mu. Ben burdaki kimi öperim senin yerine. Rakı içince pek güzel oluyor adam. İçirir içirir öperim.
Aramizda 4 yas var aplam benim
Ay gitmeyeyim mune. Tamam gitmek istiyorum da o kadar da değil. Kore yaw boru mu. Ben burdaki kimi öperim senin yerine. Rakı içince pek güzel oluyor adam. İçirir içirir öperim.
Laz değil Of'lu, en fenasından
Şu Of'lular kendilerini hep ayırıyorlar
Hahahhahahhahaaa seni Allah ne etsin, bastım kahkahayı. Ben gelsem görmeye, bende pekinez var yemez değil mi hayvancağızıuzakdoğu'yu sırf bu yüzden istemiyorum, benim Papişi yer bunlar
Yav zaten adam kimseleri sokmuyormus ulkesine, Muneninki de platonik olurdu en fazla..Mune dışladı kimi adamın sevgilisi varmış
tövde bismillah ilk duydum kız onlar olsa ,olsa rizelidir..sorma ben Trabzon Çaykaralıyım en son gittiğimde oftan gelen minibüsler bizi almıyolardı yoldan ne acayip insanlar biizmkilerde onları almıyormuş can çekişsen bile durmuyorlarDDDD
Yav zaten adam kimseleri sokmuyormus ulkesine, Muneninki de platonik olurdu en fazla..
tövde bismillah ilk duydum kız onlar olsa ,olsa rizelidir..
Esmerlik kurtarır yine, hani beyaz tene koyu renk saç gider. Yazın da bronzlaşırsın tamam. Ama koyu tene sarı saç ı ıh. Hiç gideri yok.
7'sine birden evde mi bakıyorsunAyy sende pekinez mi var. Bizde de 7 tane var aynısından. Horultulu şeyler.
Yemez herelde yav, bu kim pek sevimli bi kim. İçince başlıyor"beni mi daha çok seviyorsunuz x beyi mi, beni mi y hanımımı mı" diye. Tam türk kafası.
Ben hep bronz tenli olmak istiyorumpeynir beyazından bronzlaşmakta öyle zor ki normalde sarışınım koyu kumrala boyuyorum dipten sarı sarı çıkıyor şu esmer olmaya özenen rus kadınlar gibi görünüorum aynen.Rus kadınları aşağılamak için yazmadım lütfeny anlış anlaşılmasın:)
hee attım vallaRizelilere taşmı attın şimdi sen
Dedim bennnn bu Of'lular fenaaaa, benim yengelerden biri Of'lu, Of'lu damarı tuttu mu kaçççRizelilere taşmı attın şimdi sen
m yok yok oftan gelen minübüler çaykaradan geçerken durmuyorlar son gaz basıp gittiler bendebi süre sonra bağırıp çağırıp el sallayıp durdurmaya çalıştım dayım dediki boşuna kendini yorma durmazlar anlamadım ki bende diorum belki turistim yahu yok yine de durmuyolarmıştövde bismillah ilk duydum kız onlar olsa ,olsa rizelidir..
Dedim bennnn bu Of'lular fenaaaa, benim yengelerden biri Of'lu, Of'lu damarı tuttu mu kaççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?