Hadi ya.. sevindim. Insallah seversin buralari..
laz değilim kız ben..haha tam laz kafası bende bizim evdede var senden birtane
Çok dikkat çekmez. Sokakta bir sürü sarı saçlı kara kaşlı hatun var. Yeni moda.
Abla sensin !Tepriklerre appllaaa braavoooo
gitme kal.. ne olursun gitme durOyy :) fena dibe itildim kıymetim bilinmiyor
Otekilestirildim, ben de terkediyorum ülkeyi (!)
Kore'ye gidersen Kim'i yanaklarından öp benim için. Güney'e gidiyorsan, benim için bir ara Kuzey'e de geç
Ülke değiştirmek için masraf etmeyin, ben dün South Beach'teydim hafif rüzgarlıydı ama iyiydi, Allah şu kameraları icat edenlerden razı olsun, ilk Japon'lar mı bulmuştubig in Japan
Tüh kaçırdı desene bebek gibi adamı. Ben ona bizim şirketteki kimlerden göndercem zaten paket yapıp.
Aynen aslında zorla sarışın olma hastalığı bende de zorla esmer olma hastalığı var herkes kendisinde olmayanı istiyor işte
Laz değil Of'lu, en fenasındanlaz değilim kız ben..
İşte bizden o kadar nefret ediyorlar ki cehenneme dönmüş bir ülkede yaşatmak istiyorlar. Ha bu arada kendileri de aynı kanalizasyonda boğuluyorlar ama bize bakıp bakıp keyifleniyorlar demek ki.Anlamadığım bir nokta var. Madem bizden bu kadar nefret ediyorsunuz, gidersek mutlu olacaksınız , neden gitmek isteyenlere sinirleniyorsunuz? Sinirlenmiyoruz demeyin, dalga geçmeleriniz altında bile hissediliyor o duygu.
Katakulliye getirme bu gidis neramimi niyetler arzı endam olmuşken bana gitmek düşer !gitme kal.. ne olursun gitme duryalan söyledim..
Kore'ye gidersen Kim'i yanaklarından öp benim için. Güney'e gidiyorsan, benim için bir ara Kuzey'e de geç
Ülke değiştirmek için masraf etmeyin, ben dün South Beach'teydim hafif rüzgarlıydı ama iyiydi, Allah şu kameraları icat edenlerden razı olsun, ilk Japon'lar mı bulmuştubig in Japan
Laz değil Of'lu, en fenasından
Şu Of'lular kendilerini hep ayırıyorlar
İşte insan birden silip atamıyor gönlündenMüdürüm dün kim'i silmiştin hayırdır bugün yanak öpme filan
Bugünde yanaktan öp diyor baksana kıyamadı kimine gene
Katakulliye getirme bu gidis neramimi niyetler arzı endam olmuşken bana gitmek düşer !
Ben sınav için hazırlık yapayım kuzu, sana iyi tiraslar
Ben tazecik citirim ayolAbla sensin !
Himm.. O baska.. Iyi bari, duzenini kurman kolay olacak.. Ama oyle deme, belki de donersin yav.. Gemileri yakmadan gel.ben orada uzun bir süre yaşadım Saraylım, o yüzden belki de buradan bu kadar çabuk vazgeçebilmem :) orada doğmuşum da Tr'ye gurbete gelmişim gibi hissediyorum. Bu sefer gidersem dönmem ama artık..
Ben de 32 yaşına girecek bir ahu dilber hıh.Ben tazecik citirim ayol
Hahahhahahhahaaa seni Allah ne etsin, bastım kahkahayı. Ben gelsem görmeye, bende pekinez var yemez değil mi hayvancağızıAy gitmeyeyim mune. Tamam gitmek istiyorum da o kadar da değil. Kore yaw boru mu. Ben burdaki kimi öperim senin yerine. Rakı içince pek güzel oluyor adam. İçirir içirir öperim.
İşte insan birden silip atamıyor gönlündenyavaş yavaş vazgeçeceğim benimki de dün senin Kim çocuğunu bile köpeklere yedirir deyince vazgeçmenin zamanı geldi dedim, yardım edin unutmama
aşk acısı kolay,kolay geçmiyorr.. ama o kimden vazgeçmen lazım müdürüm..onun elinde bombalar var kafası terelelli. şu memleketimde bir tane mune var harcama kendini unut onu..İşte insan birden silip atamıyor gönlündenyavaş yavaş vazgeçeceğim benimki de dün senin Kim çocuğunu bile köpeklere yedirir deyince vazgeçmenin zamanı geldi dedim, yardım edin unutmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?