Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7'sine birden evde mi bakıyorsun ben biriyle anca uğraşıyorum, ele avuca sığmaz haylaz birde kucak delisi, köpek değil bebek resmen, giydir tulumu al kucağına gezdir yaşı küçük diye böyle belkide.
Adam burda dura dura bize benzedi desene
hee attım valla ne ettim ben hani bir söz varya nerden çıkmış bilmem tabi rizelilerle oflular anlaşamaz diye attım topu rizelilere onlar düşünsün keleşimm
Dedim bennnn bu Of'lular fenaaaa, benim yengelerden biri Of'lu, Of'lu damarı tuttu mu kaççç
uzun, gür ve dalgalı abla,
ama depresyondayım bu ara heran gidip kazıtabilirim
Ablalarin en guzeli bi sen bi egem ablaAbla deyince damarım kabardı bir an en büyük benim ayolll
Ablalarin en guzeli bi sen bi egem abla
kızz çekil şurdan ezdin bizi tek kalemdeeşaka bir yana tatlım bilemedimki şimdi ilk duydum senden varsada saçmalanmış o davranışlarla..m yok yok oftan gelen minübüler çaykaradan geçerken durmuyorlar son gaz basıp gittiler bendebi süre sonra bağırıp çağırıp el sallayıp durdurmaya çalıştım dayım dediki boşuna kendini yorma durmazlar anlamadım ki bende diorum belki turistim yahu yok yine de durmuyolarmış
Bende de kaş göz saç kara ten peynir kıvamında. Bronzlaşma yöntemlerimi anlatayım sana bi ara. Konuyu dağıtmamayayım dicem de konu zaten aldı başını gitti.
Diyorsun ki bende de Arnavut damarı var, bu sitede kime değsen bir inadı var benim kayınvalide de Macir onda da var damar, kızımda onlara çekmiş, ben gariban vur kafaya al lokmayıkendime damar icat etmem lazımKavgada bilem söylenmez bunlar yandın bittin varyaa
Vallla bizde of'lu yok rahatım,ama arnavut kızıyım
kızz çekil şurdan ezdin bizi tek kalemdeeşaka bir yana tatlım bilemedimki şimdi ilk duydum senden varsada saçmalanmış o davranışlarla..
Diyorsun ki bende de Arnavut damarı var, bu sitede kime değsen bir inadı var benim kayınvalide de Macir onda da var damar, kızımda onlara çekmiş, ben gariban vur kafaya al lokmayıkendime damar icat etmem lazım
damarmı icat edecen karnım ağrıdı gülmekten yaa müdürümm yazma artık damar icat etmek ne demek yaaaDiyorsun ki bende de Arnavut damarı var, bu sitede kime değsen bir inadı var benim kayınvalide de Macir onda da var damar, kızımda onlara çekmiş, ben gariban vur kafaya al lokmayıkendime damar icat etmem lazım
egem nerelerde sahi? Ne zamandir rastlamiyorum ona..Ablalarin en guzeli bi sen bi egem abla
Diyorsun ki bende de Arnavut damarı var, bu sitede kime değsen bir inadı var benim kayınvalide de Macir onda da var damar, kızımda onlara çekmiş, ben gariban vur kafaya al lokmayıkendime damar icat etmem lazım
Çok güzeller, ben bu yaşıma kadar çok kedi köpek baktım, pekinezler bir başka, aşkım o benim, şimdi bile kucağımda horlayarak uyuyor sıpa.Yok evde değiller. Evde bi tane vardı geçen sene uyutmak zorunda kaldık. 7 taneden 6 sinin annesiydi. 7. de babaları zaten. Huzurevindeler. Yaşlılara terapi yapıyorlar. Yaşlanmaz onlar, moruk da olsa oyuncu sıpalar.
Geleli daha iki sene olmadı heralde ama çabuk kaynaştı kimciğim buralarla.
Hoşgeldinnnnnn :)Neyse başka bi reis seceriz artık :)))
Hemşehriyiz herhalde :)Kavgada bilem söylenmez bunlar yandın bittin varyaa
Vallla bizde of'lu yok rahatım,ama arnavut kızıyım
sen her yaz atla gel trabzona her evde bir gıgır bir şamataYa orası başka bir dünya dedemin komşusu var hergün ayrı komedi ilk gittik evine adam yaşlı eşide vefat etmiş koca bir kavanoz nutellayı önümüze koydu punu yiyun dedi korkudan şeker krizine girdik yani DD
egem nerelerde sahi? Ne zamandir rastlamiyorum ona..
oyy mıncıkla onu müdürüm ..Çok güzeller, ben bu yaşıma kadar çok kedi köpek baktım, pekinezler bir başka, aşkım o benim, şimdi bile kucağımda horlayarak uyuyor sıpa.