- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Niye bu kadar sert?Bunu bilmek acaba size ne kazandıracak acaba merak ettim
Bizdede var ama bu gunude kutlariz fal bakilir buyuk atesler yakilir kapi dinlenir cocuklar torba atarMüslümanlıkla alakası yok ki. Baharın gelişi kutlanıyor. Ama bizim buralarda bi tek Ramazan Bayramı Kurban bayramı bayram olarak kutlanıyor
Merak etmis sormus ne var ki bundaBunu bilmek acaba size ne kazandıracak acaba merak ettim
Evet bende gormedim o yuzden merak etdim acaba sizdede varmi bu bayram kutlamasi tesekkur ederim yorumunuz icinBildigim kadariyla bazi kisilerde sadece sosyal medyada kutlama yazilari gordum ama oyle ozel bir kutlamasi yok hic gormedim...
Bunu bilmek acaba size ne kazandıracak acaba merak ettim
Kapıyı niye dinliyorsunuzBizdede var ama bu gunude kutlariz fal bakilir buyuk atesler yakilir kapi dinlenir cocuklar torba atar
tesekkur ederimMerak etmis sormus ne var ki bunda
Takma sen kafana var öyle insanlarT
tesekkur ederim
Burda o kadar sacma sapan yazilar yazililiyor hic boyle tepki yok.simdi ben bi sey sordum tepki cok sert
Bi dilek tutuyorsun atiyorum sevgilin var acaba evlenicekmiyiz diye yada uniye hazirlaniyorsunuz acaba iyi olucakmi kazana bilicekmiyim diye dilek tutup komsu kapi dinlenir guzel sozler duyarsan kabul olur dileyinKapıyı niye dinliyorsunuz
Öğrenmek istiyor kültürümüzü merak ediyor olabilir farklılık varmı yokmu diye belkiBunu bilmek acaba size ne kazandıracak acaba merak ettim
Hımm çok ilginçmiş eğlenceli bir şey gibi görünüyorBi dilek tutuyorsun atiyorum sevgilin var acaba evlenicekmiyiz diye yada uniye hazirlaniyorsunuz acaba iyi olucakmi kazana bilicekmiyim diye dilek tutup komsu kapi dinlenir guzel sozler duyarsan kabul olur dileyin
Belki bir sonraki seyehat tarihini bu günlere getirecek?Bunu bilmek acaba size ne kazandıracak acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?