• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Türkiye'de özel dikim gelinlik?

kazhin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
126
78
48
Selam kızlar buraya ablamin isteği üzerine yazıyorum.

Önünde evlilik var ve türkiyeden yaptırma gibi bir fikri var yalnız fiyat konusunda bilgimiz yok.
Özel dikim gelinlik ne kadar yaptıran var mı?

Merhaba,
Model ve modaevine gore degismekle birlikte 2.000-2.750 gibi bir aralikta genel olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuzu ilgili bölüme
taşıyorum.
bilginize

Son düzenleme:
konuzu ilgili bölüme
taşıyorum.
bilginize

Iyi hosta burda kimse yok sorum yanıtsız kaldı.
Lütfen ilk açtığım yere geri yönlendirir misiniz?
Benim derdim o.

Iyi hosta burda kimse yok sorum yanıtsız kaldı.
Lütfen ilk açtığım yere geri yönlendirir misiniz?
Benim derdim o.

maallesef kurallar gereği konular ilgili bölümde olmak zorunda
bakın bdv kurallarına
[h=2]BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz...[/h]
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737655

Son düzenleme:
Back