Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben videolarda takılı kaldım, denize girer miyiz diye soran arkadaşın yanında yerimi alıyorum

Gerçekten gerilen arkadaşlar, açın izleyin.
Kendinizi motive edecek şeyler bulmanız lazım.

Hahah anlaşılabilir bir şey

Ben de mayısta doğuyu ziyaret etmek istiyorum, ilk defa gideceğim, bilet falan aldım ama bakalım ne olacak

Bir diğeri eylülde İtalyaya geri taşınabilirim, yani, inşallah

Neler oluyo az cok goruyoruz haberlerden uzulerek lâkin tuvalet kagitlari ve erzaklar icin markette birbirini doven bir avrupa izledim,umarım sonumuz boyle olmaz.Nacizhane fikrim toplu erzak alisverisi icin mahalle marketlerini degil toptan marketleri tercih edelim.

Allahım sen bize 4. Maddeyi uygulayabilmeyi nasip et

Arkadaslar bizim burda ölülerimiz var.
Virus olsun olmasin cenazelerimiz türkiyeye götürülmeli. Aileler cok üzgün. Herkes vataninda topraga gömülmek ister. Ki cogu yurtdisinda yasayan türk vatandaslarin akrabalari ve aileleri türkiyede.

Lütfen yetkili yerlere sikayet edin. Bu konuda basbakan bizleri bilgilendirmeli ve yardimci olmali!

Toptan telefonu kaldıracağım bu gidişle. Olmayan panik atağı gecirtecekler yoksa

Psikolojik sağlığınız fiziksel sağlığınızı da etkiliyor. Aşırı kaygı vücudunuzun durduk yere belirti yaratmasına dahi neden olabilir o yüzden o 4.maddeyi uygulayabilmek ve rutininizi devam ettirebilmek çok önemli.

Prof. Dr. Ateş Karayı dinleyin ve sakinleşin. Şuan herşey kontrol altında diyor. Kalabalığa girmeyin, hijyeninize dikkat edin, bir şey olmaz.

Bu tuvalet kağıdı meselesi nedir anlamadım

bende anlamadım bu mevzuyu erkek arkadaşım amerikada ona sordum çünkü kendisi amerikada tuvalet kağıdı bulamadığından yakınmıştı.herkes almış tuvalet kağıtlarınıhatta bana stok yapmıyorum diye kızmıştı bulamayacaksın diye inşallah öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…