Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Küresel sermayenin oyunu bunlar... Kuş gribi domuz gribi şimdi Covid 19 Çoook eskilerden de Kolera Boşuna Panik yapma kendine canım.. Hijyen i koru.. Hayıt tohumu bal karıştır ye.. Testere dişli aslan pencesi kaynat suyuna bal at...

Her dönem olacak bu zimbirtilar galiba kaçış yok Covid geçse Onumuzdeki kış başka bir grip çıkacak belki daha ölümcül

Her dönem olacak bu zimbirtilar galiba kaçış yok Covid geçse Onumuzdeki kış başka bir grip çıkacak belki daha ölümcül
Zorla Getirdiler virüsü :) Korkmayın prof Dr yavuz Dizdar ı dinleyin.. Daha önceden zaten bize bu virüsü vermişler etki etmemiş

Ankarada 5 kişinin semptom gösterdiği için hastaneye kaldırıldığı da yazdı haberturk altyazıda ama sonra kalktı sanırım. Umreden dönenlerden 5 kişi hastaneye kaldırıldı diyordu.
Sanırım bu haber doğru, tespiti yarına çıkar.
Ank sosyal medya haber ağlarında ambulans taşıma videoları bulunuyor.
İnş negatiftir.

Zorla Getirdiler virüsü :) Korkmayın prof Dr yavuz Dizdar ı dinleyin.. Daha önceden zaten bize bu virüsü vermişler etki etmemiş
Oda konuşuyor işte dün TV de infeksiyon profesör u Mehmet Ceylan onları çok güzel bozdu bizim ülkemizde çok var herşeye b.. kolog herkes herşeyi bilmesin ya

Ya meraktan soruyorum. Tamam panik yapmayalım. (ben yapıyorum elimde değil) Ama gerçekten korkulacak bir tablo yok mu dünya genelinde? Yani her şey gerçekten normal seyrinde mi? Ondan mı karantinaya alınan ülkeler var, artan vaka sayıları var? Ya insan canından bahsediyoruz. Şimdi olayın ciddiyetini bilmeyeceksek hangi olayı ciddiye alacağız, korkacağız?

Sanırım bu haber doğru, tespiti yarına çıkar.
Ank sosyal medya haber ağlarında ambulans taşıma videoları bulunuyor.
İnş negatiftir.

İnşallah öyledir. Tartışma programı sürerken alt yazı geçti ve kalktı zaten, sonra bakanın tweeti gösterildi. Televizyonda boş yere yayınlamazlar diye düşünüyorum.

Çoğu yaşlı insanlar umreden gelenler. Umarım korkulan olmaz.

Sen karıştırıp iç hangi bilimsel veri hayat tohumu diyor küresel sermaye de borsa batmış durumda pandemi ilan edildi tüm ülkelerin ekonomisi kötü menfaati kim sağlıyor Allah aşkına ilaç uydurmayalim bakanlık disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…