- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 27
Yazın bitecek mi acaba o da var
Her dönem olacak bu zimbirtilar galiba kaçış yok Covid geçse Onumuzdeki kış başka bir grip çıkacak belki daha ölümcülKüresel sermayenin oyunu bunlar... Kuş gribi domuz gribi şimdi Covid 19 Çoook eskilerden de KoleraBoşuna Panik yapma kendine canım.. Hijyen i koru.. Hayıt tohumu bal karıştır ye.. Testere dişli aslan pencesi kaynat suyuna bal at...
Sıcakta yayılımı azalıyor galiba o da iyidir yine yazada çok var bu iki ay nolacak çok merak ediyorumZannetmiyorum sıcakta yaşayamaz diyorlar evet ama sıcak ülkelerde de vakalar görüldü bildiğim kadarı ile yinede umudumuz bitmesi tabi ki.
Zorla Getirdiler virüsü :) Korkmayın prof Dr yavuz Dizdar ı dinleyin.. Daha önceden zaten bize bu virüsü vermişler etki etmemişHer dönem olacak bu zimbirtilar galiba kaçış yok Covid geçse Onumuzdeki kış başka bir grip çıkacak belki daha ölümcül
Açıklama yapıldı, testi negatif.Bir "gazetecinin" babası da hemen Umre dönüşü ölmemiş miydi ? Corona virüsü değil diyor ama ne kadar doğru bilemem.
Umarım daha kötüsü olmaz .Sıcakta yayılımı azalıyor galiba o da iyidir yine yazada çok var bu iki ay nolacak çok merak ediyorum
Sanırım bu haber doğru, tespiti yarına çıkar.Ankarada 5 kişinin semptom gösterdiği için hastaneye kaldırıldığı da yazdı haberturk altyazıda ama sonra kalktı sanırım. Umreden dönenlerden 5 kişi hastaneye kaldırıldı diyordu.
Oda konuşuyor işte dün TV de infeksiyon profesör u Mehmet Ceylan onları çok güzel bozdu bizim ülkemizde çok var herşeye b.. kolog herkes herşeyi bilmesin yaZorla Getirdiler virüsü :) Korkmayın prof Dr yavuz Dizdar ı dinleyin.. Daha önceden zaten bize bu virüsü vermişler etki etmemiş
60 dereceye kadar yaşıyormuş. Ntv de uzman söylediYazın bitecek mi acaba o da var
Ya meraktan soruyorum. Tamam panik yapmayalım. (ben yapıyorum elimde değil) Ama gerçekten korkulacak bir tablo yok mu dünya genelinde? Yani her şey gerçekten normal seyrinde mi? Ondan mı karantinaya alınan ülkeler var, artan vaka sayıları var? Ya insan canından bahsediyoruz. Şimdi olayın ciddiyetini bilmeyeceksek hangi olayı ciddiye alacağız, korkacağız?Zorla Getirdiler virüsü :) Korkmayın prof Dr yavuz Dizdar ı dinleyin.. Daha önceden zaten bize bu virüsü vermişler etki etmemiş
O sıcaklıkta biz de yaşayamıyoruz zaten60 dereceye kadar yaşıyormuş. Ntv de uzman söyledi
Zorla Getirdiler virüsü :) Korkmayın prof Dr yavuz Dizdar ı dinleyin.. Daha önceden zaten bize bu virüsü vermişler etki etmemiş
Sanırım bu haber doğru, tespiti yarına çıkar.
Ank sosyal medya haber ağlarında ambulans taşıma videoları bulunuyor.
İnş negatiftir.
O sıcaklıkta biz de yaşayamıyoruz zaten
Ben uydurdum o zamanÖyle bişi demedi
Sen karıştırıp iç hangi bilimsel veri hayat tohumu diyor küresel sermaye de borsa batmış durumda pandemi ilan edildi tüm ülkelerin ekonomisi kötü menfaati kim sağlıyor Allah aşkına ilaç uydurmayalim bakanlık disindaKüresel sermayenin oyunu bunlar... Kuş gribi domuz gribi şimdi Covid 19 Çoook eskilerden de KoleraBoşuna Panik yapma kendine canım.. Hijyen i koru.. Hayıt tohumu bal karıştır ye.. Testere dişli aslan pencesi kaynat suyuna bal at...
Çok zor işimiz yaza ümit başlamıştık60 dereceye kadar yaşıyormuş. Ntv de uzman söyledi