- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
umre bir sure once zaten yasaklandi, bu gelenler yasaklanmadan once gidenlerHastalık kapıdayken bütün dünyaya yayılmışken bir şehir dolusu insanın Umre ziyaretine nasıl izin verildi ?
Ya inanamıyorum gerçekten
Bu insanlar karantina kuralına uymaz yarın çarşı pazar çıkıcaklar
Kabe kapanmış Umreye gitmişler ya
Bu kadar insan
Hakkına girmiş bu ülkenin
Yaşlı teyze amca bunu anlamaz
Devlet yaptırım getirecekti
İş işten geçti
10 gün sonrasını düşünemiyorum
Allahım sen koru
Müslğmanım ben giderim demekle olmaz
Allah akıl vermiş kullan diyor
Bu kadar bağnazlık olmaz ya
Bu insanları asla kontrol altına alamazsın
İş işten geçmiş
Umre den gelen birinde çıktı şimdiden
Gerçekten çok korkutucu
valla bende anlamıyorum bir mantıkta göremiyorum , sonuçta sağlık bu gerçekten çok saçma.Aynen oyle canım.Neden açıklamıolar
Su zamanda gitmeseler olmaz mıydı vallahi anlayamıyorum farz ibadet değil ne kadar benciller yaaYok daha 21000 kişi gelmedi ki. Bunlar geçen hafta gelen kafileden. Birkaç gün sonra gelecek o 21000 kişi. Kuluçka dönemi 14 gün diyorlar yaklaşık 2 hafta sonra iki kafileden de sonuçlar çıkmaya başlar. Allah korusun ama sayıların yükseldiğini göreceğiz.
Bu çok güzel. 5300 kişi yerleştirilecek. Peki peyderpey giriş yapan ve ortalıkta kontrolsüzce dolaşan 15700 kişi nolacak?ankara da 3 yurt boşaltıldı. umreden gelenler buraya yerleştirilecek.
cin de belgesellere konu olan kapilara kaynak yapma evden suruklenerek karantinaya alinmalar olmasin diye devlet vatandasi duyarli davranir umuduyla sozlu uyarida bulundu ama bizim insanimiz ne anlar bundan! devlet bu konuda kesinlikle acik kapi birakmamaliydi. her geleni karantinaya almaliydi cok degil ya 14 gun alti ustu. simdi gec te olsa yapiyorlar ama 15bin kisi geldi zaten kalan 5300 kisiyi alacaklar zararin neresinden donersek kardir diye... neyse buna sukur diyelim ne yapalimDevlet ne yapsın insanlar bu kadar umursamaz olduktan sonra!!! Çok sinirlendim vallahi umreden dönenler neden dikkat etmiyor hiç söylenenlere uymuyorlar? Devlet tek tek evleri gezip test yapıyormuş normalde ama bunlar asla eş dost gezmesini eksik etmedikleri için mecburen yurtlarda karantinaya alalım bari son postayı demişler.. ayıp gerçekten evde oturup kapıya MİSAFİR KABUL EDİLMEMEKTEDİR yazmak çok mu zor ? Hiç mi haber izlemiyorlar diğer ülkelerin halini görmüyorlar hayat durdu durdu. Sorumsuzlukları yüzünden şuana kadar kontrol altında tutulan virüs dalga dalga yayılıyor belkide..
Yanlış anlamayın ama devletin yapabileceği de bir yere kadar diye düşünüyorum.. kocaman kocaman insanların sorumluluk bilinci olması lazım herşeyi bekleyemeyiz devletten hangi birine yetişsin? oldu olacak biz oturalım evde devletten görevliler gelsin elimize kolonya sıksın düzenli olarak.Bu çok güzel. 5300 kişi yerleştirilecek. Peki peyderpey giriş yapan ve ortalıkta kontrolsüzce dolaşan 15700 kişi nolacak?
valla bende anlamıyorum bir mantıkta göremiyorum , sonuçta sağlık bu gerçekten çok saçma.
sorun kesjnlikke insanimizda. devlet durumu cok ciddiye aldi farkindaysaniz okul tatilleri karantinalar alo corona hatti, ancak ne yazikki bu umreden donenler konusunda mictilar. bu kadar onemli bir konu insanlarin insiyatifine birakilmamaliydi. sokaga cikma yasagi kesinlikle uygulanmaliydi. baska turlu onune gecilmesi imkansizdi ki 2 haftaya goruruz vakalari....Yanlış anlamayın ama devletin yapabileceği de bir yere kadar diye düşünüyorum.. kocaman kocaman insanların sorumluluk bilinci olması lazım herşeyi bekleyemeyiz devletten hangi birine yetişsin? oldu olacak biz oturalım evde devletten görevliler gelsin elimize kolonya sıksın düzenli olarak.
Bakan diyor işte çıkmayın evden diye. Aklı olan kullanır
sorun kesjnlikke insanimizda. devlet durumu cok ciddiye aldi farkindaysaniz okul tatilleri karantinalar alo corona hatti, ancak ne yazikki bu umreden donenler konusunda mictilar. bu kadar onemli bir konu insanlarin insiyatifine birakilmamaliydi. sokaga cikma yasagi kesinlikle uygulanmaliydi. baska turlu onune gecilmesi imkansizdi ki 2 haftaya goruruz vakalari....
simdi nasil yapilsin esnaf var bir cok fabrika var is var isci var filan diyenler olacaktir. bilmem farkinsa misiniz bu virus kontrol altina alinmazsa ulke ekonomisi zaten yerle bir olacak.... 2 haftadan kimse iflas etmezdi!
Ztn ozmna kdr durumlar farklı olur o da hic bir yere gidemez bence hayal kuruyor he he diyip gecinDünya çalkalanıyor, eşimin annesi Nisan'da yurt dışı gezisine gitmekten, dönüşte de bir gece bize uğrayıp, evine öyle dönmekten bahsediyor.Torun sevecek çünkü. Hangi ülke, uçuşlar nasıl iptal olmadı, (gerçi bir aya kadar muhtemelen olur) bu kafa ne kafası merak ediyorum. Senin canının kıymeti yok diyelim, bizi riske atmayı nasıl düşünüyorsun be kadın? Ayrıntıları bugün konuşup, bize gelemezsin diyeceğiz ama sabah sabah sinir bastı, şuracığa içimi dökeyim dedim. 12 yıllık seviyeli bir ilişkinin de corona sayesinde sonuna geldik. Ay bak yine sinir geliyor.
Yanlış anlamıyorum ama sizce bizim tonton ninelerimiz dedelerimiz bunu sayar mı????Yanlış anlamayın ama devletin yapabileceği de bir yere kadar diye düşünüyorum.. kocaman kocaman insanların sorumluluk bilinci olması lazım herşeyi bekleyemeyiz devletten hangi birine yetişsin? oldu olacak biz oturalım evde devletten görevliler gelsin elimize kolonya sıksın düzenli olarak.
Bakan diyor işte çıkmayın evden diye. Aklı olan kullanır
210.000 kişiden 10.000 kisi alinmisUmreden dönenler yurtlara karantina altına alınmış, şimdi okudum, keşke daha önce bu uygulama başlasaydı..
210 bin değil 21 bin, bu uygulama hepsine uygulansaydı daha iyi olurdu tabiki...210.000 kişiden 10.000 kisi alinmis
Bİlmediğimden soruyorum bu umreye giden insanlarımız ortalama ne kadar süredir oradalar? Kutsal topraklarda korona vakası hiç çıkmamış mıydı ?umre bir sure once zaten yasaklandi, bu gelenler yasaklanmadan once gidenler
Açıklanırsa olduğu gibi göç başlar, İtalya’nın yaptığı hata bu oldu.valla bende anlamıyorum bir mantıkta göremiyorum , sonuçta sağlık bu gerçekten çok saçma.