Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kesinlikle tatil olmali. Zaten ara tatile az kaldi. Gerekirse tehlike bitince yazin uzatilir okul. Ama su an hic iyi degil. Cunku okullar mikrop yuvasi
Çok panikledim su an iki çocuğum var biri 6 buçuk yaşında ve okula gidiyor diğeri henüz 2 aylık büyüğe okulda bulaşırsa diye ödüm kopuyor ordan da bebeğime gelirse diye de korkuyorum çocuklarıma dayanamıyorum öyle stres yaptım ki sütüm kesilecek

Ablamin oglu 5 yasinda anasinifina gidiyor. Kesinlikle okula gonderme dedim. Zaten yakin zamanda tatil edilir. Okullar temizlenir. Ben oksuren cocugumu direkt eve gonderiyorum. Sinifimda maskeyle duruyorum. Kesinlikle kimseyle opusup tokalasmiyorum. Canima susamadim yani.
Siz de okula gondermeyin isterseniz. Ya da eline bir limon kolonyasi verin. Tembihleyin sık sık eline sursun. Kimseyle yakinlasmasin. Hasta arkadasi varsa yaklasmasin. Ogretmemiz lazim cocuklarimiza.

Tüylü tüylü yiyorlardı videolarını izledim her şeyiyle afedersin b.kuyla pusuruyle serisiyle tuyuyle yiyorlar .. Bizim suçumuz ne
Keske kusunç ifadesi de olsaydi kk da
Su an cok ihtiyac duydum. Begendim su yorumu resmen. Oysaki bi kusan surat koyabilseydim.ne iyi olurdu

Sanırım öğretmensiniz. Hocam şöyle ki benim çocuğum temizdir ama arkadaşlarıyla yapışık olmayı çok seviyor öyle uzaktan bakmak ona uymaz yapmaz yani. Bir de çok aşırı hareketli yerinde duramıyor sürekli eve terli geliyor. Açıkçası gönderememeye karar verdim.

Ben de gondermezdim kesinlikle. Evet ogretmenim ve benim gitmeme sansim yok. 15 aylik bir bebegim var. Risk grubu degil dense de insan korkuyor. Esim polis. Gun icinde turlu turlu insanla muhattap oluyor. Allahtan titiz bir adam. Oldum olasi sevmez tokalasmayi falan. Surekli ellerini yikar. Sabah ayri aksam yatmadan ayri dus alir. Bende oyleyim. Okuldan gelince ilk is soyunuyorum banyoda. Kizi uyutunca hemen bir dus aliyorum evde ayri sinifimda ayri kolonyam var. Yapisik yasiyoruz. Soguk da olsa mutlaka bir cam aciyorum cocuklari siniftan cikarip 15 20 dk havalandiriyorum. Maske takiyorum tuhaf tuhaf bakanlara inat. kizimin surekli elini yuzunu yikayip 2 gunde bir dus aldiriyorum. Disari cikinca kesinlikle mama sandalyelerine koymuuyorum. Elinin degebilecegi her yeri kolonyayla temizliyorum.
Bize de gelirse bu virus pes derim artik.

Biz temiz milletiz Allah'tan çabuk yayilmadan önlenir ins.
Degiliz ya. Inanin degiliz. Siz biz temiziz ama geneli cok pis insanimizin. Ozellikle ucra koylerdr kasabalarda ilcelerde yasayan insanlar. Inanin suyla sabunla temaslari olmuyor dogru duzgun.

60 yaş üzerini için daha çok ölümcül olabiliyormuş 10 yaş altı can kaybı yok diye okudum bi yerde..sanırım bünyemizi güçlendirmek önemli takviye edici haplardan kullanılabilir yada yaş meyve sebze tüketilmeli..ben ülkemiz de can kaybının çok olacağını düşünmüyorum temiz bir milletiz ve hükümetin önlemleri iyi gidiyor..%2 oranında ölümcül bir virüs çok aman aman panik yapacak birşey yok ölenlerden çok iyileşen var öyle market yağmari olacağını da zannetmiyorum olsaydı 15 temmuzda olurdu...tedbir bizden takdir Allahtan..Rabbim ülkemizi milletimizi korusun

Inşallah kimselere gelmez bu virüs ve bi an önce aşısı bulunur da dünya olarak rahatlarız. Bu 2020 hiç iyi gelmedi. Biz de aynı okula giden oğlum ve eşim eve gelir gelmez üstlerini değiştirirler ve ellerini ayaklarını yıkarlar öyle bebeğin yanına gelirler bebeğe kim yaklaşırsa onu hastalıklı gibi görmeye basladim ve kızıyorum ister istemez girmeyin dibinekadar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…