- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde dogurun. Sakin dalga geciyorum sanmayin. Ben olsam kesinlikle evde dogururdumDogum yapicam korkuyorum bebegime bulasir diye nabicam
O nasil olcakkiEvde dogurun. Sakin dalga geciyorum sanmayin. Ben olsam kesinlikle evde dogururdum
Ölen bebek cocuk yok.. oyle dusunmeyin. Bilinclenin evham yapmayin. Arastirin sorun.O nasil olcakki
Televizyonda ağızlarında kaçtı istanbulmusHangi şehirde olduğunu bir an evvel açıklamaları gerekiyor. Bunu bilmemiz lazım. Rabbim ulkemizi korusun. İnşaallah fazla yayılmaz
aynen öyleNe varsa yiyorlar hastalık çıkarıyorlar Allah'ım sen koru !!
Bilemedim. Ebe falan bulurdum sanirim ama onda yasaklandi diye hatirladim simdi.O nasil olcakki
Insan yarasa yer mi ya Nasil bir akil tutulmasi yasadilarsa artikNe varsa yiyorlar hastalık çıkarıyorlar Allah'ım sen koru !!
Insan yarasa yer mi ya Nasil bir akil tutulmasi yasadilarsa artik
Biz mi temiz bir ulkeyiz? Ben buna inanmiyorum sahsen. Ogrencilerim en basiti. 3 ve 4 yaslar ve asla tuvalet aliskanligi kazanmamislar. Tuvaletten sonra elini yikadin mi diyorum yoo bi yere dokunmadim ki diyor. Agzi yuzu kir icinde gonderiyorlar okula. Insanin sarilasi gelmiyor. Yasadiklari evleri de gordum veli ziyaretlerinde. Cok pis cok.Allah ülkece yardımcımız olsun.. Zaten temiz bir ülkeyiz inşallah temizliği arttırarak atlatacagiz bu illeti..
Hayır corona virusunden bahsediyorumSen oncekini mi diyorsun cinli cocuk..
Normal mevsimsel grip cikti onda.
Kesinlikle tatil olmali. Zaten ara tatile az kaldi. Gerekirse tehlike bitince yazin uzatilir okul. Ama su an hic iyi degil. Cunku okullar mikrop yuvasiOkul hakkında ne düşünüyorsunuz
Keşke..Evet canlı yayında da Metin metinerin telefonla konuşurken sesi geliyor bir de spiker de ağzımdan kaçırmıştı İstanbul diye. Ne olacak şimdi keşke okullar tatil edilse