Evinizden çıkmayın kim demiş buyurun gösterin ? Hangi bakan evinizden çıkmayın dedi? He öyleyse tatil etsinler iş yerlerini de kimse çıkmasın ? Ben küçük çocuğum olduğu için çalışmıyorum ama eşim gayetttt kalabalık bi yerde,eline her dakika para değerek çalışıyor. Kendi işi kapatamaz şu an. Tıklım tıklım da dolu ciro zerre düşmedi ? Ben eve kapanayım eeee nolcak? Eve mi getirmicek virüsü. Kapının önünde bırakıp girer eve söylerim. Çalışan binlerce insan var. Toplu taşıma kullanan da binlerce insan var. Hiç mi bulaşmayacak sanıyorsunuz ? Kendi doktorumla defalarca konuştum. Bana ne dedi biliyo musunuz ? O zaman daha gözükmemişti Türkiye’de. Eğer gelirse herkese bulaşacak istediğini yap dünyada bu virüsü geçirmeyen tek insan kalmayacak. İmkansız korunman. Oturup kafayı yiyebilirsiniz. Eski bi anksiyete hastası olarak be korkum ÖLÜM olmasına rağmen ben bu sefer kafayı yemicem. Atlattım o zıkkımı tekrar ağlayarak,ölümden korkarak geçiremem günlerimi. Siz istediğinizi yapabilirsiniz. Ama bu kadar bana gelmicek düşüncesinde olmayın. Herkes geçirecek çünkü bencede. Size de bana da o virüsü taşıyan birileri illaki olacak. Ne zaman olmaz ,? Hükümet kalkıp KİMSE evinden çıkmasın. İşlerine gitmesin dediği zaman bulaşmadıysa bize bulaşmaz. Bu kadar basit