Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün binlerce insanin gectigi işlek bir caddede sadece bende maske var diye yaşlıca bir kadin beni durdurarak; sizi tebrik ederim bir tek sizde maske gördüm uzun zamandan beri dedi.Şimdi ben de tefirgin oldum ama yanimda yok dedi.Cikardim ona da verdim .Cok tesekkur etti.Gercekten hic kimse takmiyor ve yazin da burda yasadigim yerde cok vaka vardi .Halen var.Ben o kadar maske takmama ve cok stabil bi hayatim olmasina ragmen haziran ayinda olmustum.Yine de takmaya devam ediyorum.İnsanlar en azindan kapali yerlerde takmalilar ama hicc.. Bir de cok ünlü bir astrolog mayis 2022 de tamamen hayatimizdan cikacak corona demisti.Onu okuduktan sonra da astroloji de takip etmiyorum artik :)
Karşıdaki takmadıkça siz ancak sizdeki virüsün başkasına geçmesini engellersiniz maske takarak. Karşıdaki maske takmazsa siz taksanız bile yüzde 70 oranında bulaş riski var.

Dün binlerce insanin gectigi işlek bir caddede sadece bende maske var diye yaşlıca bir kadin beni durdurarak; sizi tebrik ederim bir tek sizde maske gördüm uzun zamandan beri dedi.Şimdi ben de tefirgin oldum ama yanimda yok dedi.Cikardim ona da verdim .Cok tesekkur etti.Gercekten hic kimse takmiyor ve yazin da burda yasadigim yerde cok vaka vardi .Halen var.Ben o kadar maske takmama ve cok stabil bi hayatim olmasina ragmen haziran ayinda olmustum.Yine de takmaya devam ediyorum.İnsanlar en azindan kapali yerlerde takmalilar ama hicc.. Bir de cok ünlü bir astrolog mayis 2022 de tamamen hayatimizdan cikacak corona demisti.Onu okuduktan sonra da astroloji de takip etmiyorum artik :)
Ben yalan olmasin caddede, parkta takmıyorum. Avm de, markette ve kapali alanda takiyoruz esim ve oğlum. Mesela ben doktor muayensinde takiyorum doktorda yok,hastaneye gidiyoruz hastanede kimse takmiyor. Aslinda bizim takmamizda bizi korumuyor karşıyı koruyor.. oğlum okulda takmaz sanirim, gecen sene hep takti ama yinede 2 defa oldu.

Ben yalan olmasin caddede, parkta takmıyorum. Avm de, markette ve kapali alanda takiyoruz esim ve oğlum. Mesela ben doktor muayensinde takiyorum doktorda yok,hastaneye gidiyoruz hastanede kimse takmiyor. Aslinda bizim takmamizda bizi korumuyor karşıyı koruyor.. oğlum okulda takmaz sanirim, gecen sene hep takti ama yinede 2 defa oldu.
Evet doktorlar takmiyor artik. Ben de sakin yolda vs takmiyorum ama burda yasadigim yer bir turizm bölgesi ve bütün dünya burda diyebilirim ve halen asiri kalabalik .Yogun caddelerde takiyorum.Kimse takmasa da belki psikolojik olarak korunuyor amacli hissediyorumdur.Cünkü o kadar cok hapsiran,öksüren var ki..

Astrolog bilse kendine hayrı olur

Astrolog bilse kendine hayrı olur
Yani evet,kişisel olaylari geçtim toplumu ilgilendiren cok öngörüleri oluyor, iddialarla söylüyorlar falan.Bu sene icin aklimda kalan ; coronanin mayis 2022 de tamamen hayatimizdan cikacagi ve herkesin adını cok bildigi özel bir bankanin iflasi dediler.Hic biri olmadi.Kanallari cok izleniyor,para kazaniyorlar kendileri.Olan bu yani.

Kızlar pandemi bitti mi koca tramvayda tek maskeli benim.
Pandemi bitti mi bilmiyorum ama biz de dün gece yillar sonra ilk defa tiyatroya gittik.400 kisilik salon full doluydu ve sadece bende ve artı 4 kiside daha vardi görebildigim kadar.Eşim de takmiyor ..Ben kapali yerlerde halen takmaya devam..

Kızlar pandemi bitti mi koca tramvayda tek maskeli benim.

Çünkü zorunlu değil.
İnsanların maddi manevi canına okundu.
Artık olan olsun, kalan sağlar bizimdir noktasına geldi millet.
Ben maskelilere özellikle yaklaşmıyorum artık. Kimse takmıyorken takıyor, bence hasta ve karantinaya girmiyor falan diye düşünüyorum.

Daha burada vaka yokken, ocak 2020'de yüzlerce maske stoklayan, 3 doz aşı yaptırmış, hiç covid + olmayan biriyim. Test tecrübem dahi yok.

Bana ve benim gibilere soran olursa tekrar maskedir, saçma yasaklardır vs gelene kadar aman be hasta olalım yeter der.

İnsanları hastalık değil, süreç delirtti ve evet bence pandemi falan kalmadı. Bitti.

Hayır vazgeçmem.Son vaka bitti diyinceye kadar.Şimdilik fikrim bu.Asıl hasta olursam bu beni maddi manevi daha yıpratır.

Bitti galiba
Vaka sayısı 0 diyordu
Umarım tekrarı gelmez
evet
Aralıkta artacak diye aciklama yaptı bakan..bende market,hastsne ve kapali alamalrrs takıyorum. Allah korusun hamileliğin son zamanlarında hasta olmayalım ya
Sıfırlandıysa nasıl artacak?Bizim komşu var bir kere atlattı.2.ye doktora falan gitmedi.Ben biliyorum belirti vardı geçirdim bir daha dedi

2 yil kaçtım en sonunda nisan ayında yakalandim. Ben gercekten dikkat eden bir insandim. Ne elimi yuzume surerdim, ne disarida yemek yerdim. Eşim evden calisiyordu ve kimseyle gorusmuyorduk. Dezenfektan desen su gibiydi:KK70:
Olacak oldumu oluyor demek ki. 🤷🏻‍♀️
Boşu bosuna 2 yil kendime onca eziyet etmisim dedirtecek kadar hafif gecti çok şükür.. Ki kronik rahatsizliklarim var benim ve asim yoktu. Yine de dikkatliyim, tekrar yakalanmamaya gayret ediyorum cunku hafif gecse bile negatifi gorene kadar mental olarak baya yoruldum Acaba birden kotulesirmiyim dusuncesi ürkütücü.

X