- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 33
Yani benım çevrem de cok yan etkı gosteren oldu acıkcası babam ben de unutkanlık başladı dıyor bu ara da ilk başta gönüllü olarak gıden babamdı aşı ol dıye sureklı soyler bir komsumuz asıdan hemen sonra kalp hastalıgı gecırdı stent taktılar o zamana kadar bır seyl yoktu ben kaç senedir grıp bıle olmadım şükürled olsun benım kuzenım coronanın ilk başların da 40 yasın da vefat ettı şimdi ona kullandırdıkları ilacın etkısının olmadıgını soyluyorlar ecel geldıgın de corona da bir sebep aşı da bir sebep benım ilaçlara yan etkım oldugu için olmayı dusunmuyorm asısız olan tanıdıklarım coronayı cok hafıf atlattılar benım cevrem de aşılı olup cok zor atlatanı da gördüm ben arastırma yapmayı seven bır ınsanım aynı zmaan da haberler de size corona vakalarını verıyorlar ama aşıdan ölenlerin rakamlarını vermıyorlar ben artık birilerıne laf anlatmakta istemıyorum acıkcası ama yıne de kendımı tutamıyormBurdan bir komsu ablanin annesi asidan sonra beyne pihti atip öldü.
32 yaşında bir tanidigim da suan beyne pihti attigi icin hastanede. Ne tesaduf ki o da asi sonrasi oyle oldu.
Doktor duzelebilir ama duzelmeyebilir de demis. Gozlerini tavana dikmis. Gormuyorum duymuyorum diyormuş. Arada yarinizi goruyorum yarinizi görmüyorum diyormuş yanindakilere..